Povezane vesti
Tužiteljka Savović potpisom podržala studente: Današnja akcija korak ka vladavini prava
N1 Info 28.12.2025
Javna tužiteljka Bojana Savović ocenila je danas da je studentska akcija prikupljanja potpisa za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora jedan korak ka vladavini prava. "Mi smo svedočili i kupovini glasova i pritiscima i ucenama, uvozu glasača, i… »
Tužiteljka Savović: Današnja studentska akcija jedan korak ka vladavini prava
Beta 28.12.2025
Javna tužiteljka Bojana Savović ocenila je danas da je studentska akcija prikupljanja potpisa za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora jedan korak ka vladavini prava. "Mi smo svedočili i kupovini glasova i pritiscima i ucenama, uvozu glasača, i… »
Danas 28.12.2025
Javna tužiteljka Bojana Savović ocenila je danas da je studentska akcija prikupljanja potpisa za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora jedan korak ka vladavini prava. „Mi smo svedočili i kupovini glasova i pritiscima i ucenama, uvozu glasača, i… »
Radio sto plus 28.12.2025
“Mi smo svedočili i kupovini glasova i pritiscima i ucenama, uvozu glasača, i veliki broj građana smatra da ono što sada gledamo i u Skupštini Srbije i u lokalnim skupštinama nije pravi odraz volje građana”, kazala je ona za televiziju N1. Dodala je da… »
Tužiteljka Savović: Studentska akcija prikupljanja potpisa jedan korak ka vladavini prava
Nova 28.12.2025
Javna tužiteljka Bojana Savović ocenila je danas da je studentska akcija prikupljanja potpisa za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora jedan korak ka vladavini prava. „Mi smo svedočili i kupovini glasova i pritiscima i ucenama, uvozu glasača, i… »
Serbian News Media 28.12.2025
Vesti dana »
Skijašica Lindzi Von imala još jednu operaciju posle pada na Zimskim olimpijskim igrama
Newsmax Balkans pre 56 minutajoš 43 povezane
Kako i kada je kliknuo Penjarojin Partizan? "Pobedili smo u sedam od devet utakmica, ne tražimo izgovore"
Mondo pre 25 minutajoš 30 povezanih
Advokat Živanović za Euronews Srbija: Tužilaštvo u Hagu dokazalo sve navode protiv pripadnika tzv. OVK
Euronews pre 3 satajoš 44 povezane
Čuvar Ćacilenda uhapšen, pritvoren, pa pušten kući: Napadač na ekipu N1 u stvari je napadač na opremu
N1 Info pre 3 satajoš 9 povezanih
Ubedljiva pobeda Crvene zvezde u Morači: Uspešan kraj prve faze ABA lige
Euronews pre 1 satjoš 33 povezane