Povezane vesti
Tužiteljka Savović potpisom podržala studente: Današnja akcija korak ka vladavini prava
N1 Info 28.12.2025
Javna tužiteljka Bojana Savović ocenila je danas da je studentska akcija prikupljanja potpisa za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora jedan korak ka vladavini prava. "Mi smo svedočili i kupovini glasova i pritiscima i ucenama, uvozu glasača, i… »
Tužiteljka Savović: Današnja studentska akcija jedan korak ka vladavini prava
Beta 28.12.2025
Javna tužiteljka Bojana Savović ocenila je danas da je studentska akcija prikupljanja potpisa za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora jedan korak ka vladavini prava. "Mi smo svedočili i kupovini glasova i pritiscima i ucenama, uvozu glasača, i… »
Danas 28.12.2025
Javna tužiteljka Bojana Savović ocenila je danas da je studentska akcija prikupljanja potpisa za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora jedan korak ka vladavini prava. „Mi smo svedočili i kupovini glasova i pritiscima i ucenama, uvozu glasača, i… »
Radio sto plus 28.12.2025
“Mi smo svedočili i kupovini glasova i pritiscima i ucenama, uvozu glasača, i veliki broj građana smatra da ono što sada gledamo i u Skupštini Srbije i u lokalnim skupštinama nije pravi odraz volje građana”, kazala je ona za televiziju N1. Dodala je da… »
Tužiteljka Savović: Studentska akcija prikupljanja potpisa jedan korak ka vladavini prava
Nova 28.12.2025
Javna tužiteljka Bojana Savović ocenila je danas da je studentska akcija prikupljanja potpisa za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora jedan korak ka vladavini prava. „Mi smo svedočili i kupovini glasova i pritiscima i ucenama, uvozu glasača, i… »
Serbian News Media 28.12.2025
Vesti dana »
Frederiksen: Grenland nije na prodaju, saveznici da poštuju suverenitet
Insajder pre 54 minutajoš 41 povezana
Le Pen osuđena za proneveru, nosiće nanogicu i moći će da se kandiduje za predsednicu Francuske
Serbian News Media pre 39 minutajoš 50 povezanih
Neuništiva Argentina i šampion Mesi: Egipat je imao sve, ali ide kući
BBC News pre 10 minutajoš 38 povezanih
Poslanici nastavili raspravu izmenama Zakona o dopingu, ZLF kritikuje izmene izbornih zakona
Radio 021 pre 3 satajoš 38 povezanih
Uhapšen, pa pušten: Šta se zna o istrazi protiv bivšeg šefa beogradske policije?
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 31 povezana