Povezane vesti
Tužiteljka Savović potpisom podržala studente: Današnja akcija korak ka vladavini prava
N1 Info pre 22 dana
Javna tužiteljka Bojana Savović ocenila je danas da je studentska akcija prikupljanja potpisa za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora jedan korak ka vladavini prava. "Mi smo svedočili i kupovini glasova i pritiscima i ucenama, uvozu glasača, i… »
Tužiteljka Savović: Današnja studentska akcija jedan korak ka vladavini prava
Beta pre 22 dana
Javna tužiteljka Bojana Savović ocenila je danas da je studentska akcija prikupljanja potpisa za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora jedan korak ka vladavini prava. "Mi smo svedočili i kupovini glasova i pritiscima i ucenama, uvozu glasača, i… »
Danas pre 22 dana
Javna tužiteljka Bojana Savović ocenila je danas da je studentska akcija prikupljanja potpisa za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora jedan korak ka vladavini prava. „Mi smo svedočili i kupovini glasova i pritiscima i ucenama, uvozu glasača, i… »
Radio sto plus pre 22 dana
“Mi smo svedočili i kupovini glasova i pritiscima i ucenama, uvozu glasača, i veliki broj građana smatra da ono što sada gledamo i u Skupštini Srbije i u lokalnim skupštinama nije pravi odraz volje građana”, kazala je ona za televiziju N1. Dodala je da… »
Tužiteljka Savović: Studentska akcija prikupljanja potpisa jedan korak ka vladavini prava
Nova pre 22 dana
Javna tužiteljka Bojana Savović ocenila je danas da je studentska akcija prikupljanja potpisa za raspisivanje vanrednih parlamentarnih izbora jedan korak ka vladavini prava. „Mi smo svedočili i kupovini glasova i pritiscima i ucenama, uvozu glasača, i… »
Serbian News Media pre 22 dana
Vesti dana »
Vučić: Verujem da ćemo se iz Davosa vratiti s dobrim vestima za Srbiju
Danas pre 36 minutajoš 1 povezana
Mrdićev odgovor TOK-u: Predloženi amandman obezbediće transparentnost
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Preminula Senka Veletanlić, poznata pevačica i glumica: „Otišla je tiho, dostojanstveno, u snu, kao dama“
Danas pre 3 sata
"Gaspromnjeft" potvrdio da je sa MOL-om potpisao dogovor o namerama o prodaji NIS
Blic pre 1 satjoš 2 povezane