Povezane vesti

Eksplozija na Trešnjevci uznemirila Zagreb, pirotehnička naprava aktivirana kod osnovne škole

Eksplozija na Trešnjevci uznemirila Zagreb, pirotehnička naprava aktivirana kod osnovne škole

NIN pre 2 sata
Snažna eksplozija uznemirila je noćas Zagrepčane, policija je dojavu dobila nešto pre 23 sata, a vatrogasci su intervenisali na igralištu Osnovne škole "Julij Klović". Povređenih nema. "Radilo se o pirotehničkoj napravi vezanoj za kanister. Do našeg… »
(VIDEO) Snažna eksplozija ispred zagrebačke škole: "Pomislila sam da se urušio Vjesnik"

(VIDEO) Snažna eksplozija ispred zagrebačke škole: "Pomislila sam da se urušio Vjesnik"

N1 Info pre 3 sata
Snažna eksplozija uzdrmala je sinoć građane zagrebačke Trešnjevke. Naime, u dvorište ispred osnovne škole u Novoj cesti neko je postavio snažnu pirotehničku napravu koja je eksplodirala nešto pre 23 sata. "Bila su dva udara. Prva eksplozija me probudila… »
(Video) Vatrena pečurka u Zagrebu Snažna eksplozija preplašila građane: "Mislili smo da se ruši, sve se treslo"

(Video) Vatrena pečurka u Zagrebu Snažna eksplozija preplašila građane: "Mislili smo da se ruši, sve se treslo"

Blic pre 3 sata
Eksplozija se dogodila na zagrebačkoj Trešnjevci "Prozori su nam se zatresli koliko je bila snažna", rekla je jedna žiteljka Snažna eksplozija uznemirila je noćas Zagrepčane, policija je dojavu dobila nešto pre 23 sata, a vatrogasci su intervenisali na… »
Snažna eksplozija u dvorištu Osvovne škole u Zagrebu, nema povređenih

Snažna eksplozija u dvorištu Osvovne škole u Zagrebu, nema povređenih

Euronews pre 3 sata
Snažna eksplozija uznemirila je noćas Zagrepčane. Policija je dojavu dobila nešto pre 23 sata, a vatrogasci su intervenisali na igralištu Osnovne škole "Julij Klović". Povređenih nema. "Radilo se o pirotehničkoj napravi vezanoj za kanister. Do našeg… »
Strašna eksplozija u Zagrebu, vatrena pečurka se diže uvis! Ljudi poskakali iz kreveta, haos na igralištu osnovne škole…

Strašna eksplozija u Zagrebu, vatrena pečurka se diže uvis! Ljudi poskakali iz kreveta, haos na igralištu osnovne škole…

Kurir pre 4 sati
U Zagrebu je nepoznata osoba bacila pirotehničku napravu koja je izazvala snažnu eksploziju i požar na igralištu Osnovne škole Julije Klović. Na snimku se vidi snažna eksplozija zbog koje se vatrena pečurka digla nekoliko metara uvis. Zagrebački… »
(Video) „Probudila me strahovita eksplozija!“ Dve snažne detonacije uznemirile stanovnike usred noći, građani mislili da se…

(Video) „Probudila me strahovita eksplozija!“ Dve snažne detonacije uznemirile stanovnike usred noći, građani mislili da se…

Dnevnik pre 5 sati
Snažna eksplozija uzdrmala je sinoć građane zagrebačke Trešnjevke. Kako javlja Dnevnik, u dvorište ispred osnovne škole u Novoj cesti neko je postavio snažnu pirotehničku napravu koja je eksplodirala nešto pre 23 sata. Građani javljaju da su se čule dve… »
"Zatresli su se prozori od udara": Snažna eksplozija odjeknula Zagrebom

"Zatresli su se prozori od udara": Snažna eksplozija odjeknula Zagrebom

Mondo pre 5 sati
Snažna eksplozija uzdrmala je sinoć građane zagrebačke Trešnjevke. U dvorište ispred osnovne škole u Novoj cesti neko je postavio snažno pirotehničko sredstvi koje je eksplodiralo nešto pre 23 sata. Građani javljaju da su se čule dve eksplozije. "Bila su… »
Haos u Zagrebu: Odjeknule eksplozije; Digla se vatrena pečurka VIDEO

Haos u Zagrebu: Odjeknule eksplozije; Digla se vatrena pečurka VIDEO

B92 pre 5 sati
Snažna eksplozija uzdrmala je sinoć građane zagrebačke Trešnjevke. Kako javlja Dnevnik, u dvorište ispred osnovne škole u Novoj cesti neko je postavio snažnu pirotehničku napravu koja je eksplodirala nešto pre 23 sata. Građani javljaju da su se čule dve… »
Jeziv snimak Snažna eksplozija u Zagrebu: "Digla se vatrena pečurka, pomislila sam da se srušio Vjesnik"

Jeziv snimak Snažna eksplozija u Zagrebu: "Digla se vatrena pečurka, pomislila sam da se srušio Vjesnik"

Telegraf pre 5 sati

Vesti dana »