Повезане вести
Шта смо све живели ове године? Гажење студената, батинаши, полицијска бруталност, али и - буђење народа
Н1 Инфо 31.12.2025
Андреј Хложан аутор је фотографије која је проглашена за најбољу у Србији у 2025. Настала је у Новом Саду, током протеста у ноћи између 13. и 14. августа и приказује припаднике одреда војне полиције специјалне намене "Кобре" у… »
Андреј Хложан аутор фотографије године у Србији: Док сам објективом тражио пиштољ мислио сам – неће ваљда мене
Цензоловка 31.12.2025
Андреј Хложан (26) добитник Главне награде Пресс Пхото Србија 2025, каже за Данас да му је ово признање потврда да је све ове године вредело провести на терену и улици, поготово последњих дванаест месеци које је претабанао… »
Андреј Хложан аутор фотографије године у Србији: „Док сам објективом тражио пиштољ мислио сам – неће ваљда мене“
Данас 31.12.2025
Андреј Хложан (26) добитник Главне награде Пресс Пхото Србија 2025, каже за Данас да му је ово признање потврда да је све ове године вредело провести на терену и улици, поготово последњих дванаест месеци које је претабанао… »
Кобре и остали
Радар 31.12.2025
Главну награду добио је Андреј Хложан за фотографију „Кобре“, насталу у Новом Саду у тренутку сукоба ове специјалне јединице с демонстрантима. Динамична година остала је забележена на фотографијама које су непрестано засипале… »
Вести дана »
Стефановић за Еуроневс о трагедији у Дубони и Орашју: Правда није задовољена, држава под хитно мора да мења закон
Еуроневс пре 2 сатајош 81 повезана
Америчка војска потопила шест малих иранских бродова у покушају отварања Ормуског мореуза
Бета пре 24 минутајош 77 повезаних
"Мајко, у ургентном смо, Аца нам је упуцан" Крвава ноћ која је променила све: 3 године од масакра у Малом Орашју и Дубони
Курир пре 18 минутајош 27 повезаних
Одржан други састанак Радне групе за усклађивање Мрдићевих закона са препорукама Венецијанске комисије
Бета пре 14 минутајош 28 повезаних