Povezane vesti

Šta smo sve živeli ove godine? Gaženje studenata, batinaši, policijska brutalnost, ali i - buđenje naroda

Šta smo sve živeli ove godine? Gaženje studenata, batinaši, policijska brutalnost, ali i - buđenje naroda

N1 Info pre 2 sata
Andrej Hložan autor je fotografije koja je proglašena za najbolju u Srbiji u 2025. Nastala je u Novom Sadu, tokom protesta u noći između 13. i 14. avgusta i prikazuje pripadnike odreda vojne policije specijalne namene "Kobre" u trenutku sukoba sa… »
Andrej Hložan autor fotografije godine u Srbiji: Dok sam objektivom tražio pištolj mislio sam – neće valjda mene

Andrej Hložan autor fotografije godine u Srbiji: Dok sam objektivom tražio pištolj mislio sam – neće valjda mene

Cenzolovka pre 8 sati
Andrej Hložan (26) dobitnik Glavne nagrade Press Photo Srbija 2025, kaže za Danas da mu je ovo priznanje potvrda da je sve ove godine vredelo provesti na terenu i ulici, pogotovo poslednjih dvanaest meseci koje je pretabanao, kako ističe, u… »
Andrej Hložan autor fotografije godine u Srbiji: „Dok sam objektivom tražio pištolj mislio sam – neće valjda mene“

Andrej Hložan autor fotografije godine u Srbiji: „Dok sam objektivom tražio pištolj mislio sam – neće valjda mene“

Danas pre 11 sati
Andrej Hložan (26) dobitnik Glavne nagrade Press Photo Srbija 2025, kaže za Danas da mu je ovo priznanje potvrda da je sve ove godine vredelo provesti na terenu i ulici, pogotovo poslednjih dvanaest meseci koje je pretabanao, kako ističe, u… »
Kobre i ostali

Kobre i ostali

Radar pre 21 sat
Glavnu nagradu dobio je Andrej Hložan za fotografiju „Kobre“, nastalu u Novom Sadu u trenutku sukoba ove specijalne jedinice s demonstrantima. Dinamična godina ostala je zabeležena na fotografijama koje su neprestano zasipale novinske i društvene medije… »

Vesti dana »