Povezane vesti
Šta smo sve živeli ove godine? Gaženje studenata, batinaši, policijska brutalnost, ali i - buđenje naroda
N1 Info pre 2 sata
Andrej Hložan autor je fotografije koja je proglašena za najbolju u Srbiji u 2025. Nastala je u Novom Sadu, tokom protesta u noći između 13. i 14. avgusta i prikazuje pripadnike odreda vojne policije specijalne namene "Kobre" u trenutku sukoba sa… »
Andrej Hložan autor fotografije godine u Srbiji: Dok sam objektivom tražio pištolj mislio sam – neće valjda mene
Cenzolovka pre 8 sati
Andrej Hložan (26) dobitnik Glavne nagrade Press Photo Srbija 2025, kaže za Danas da mu je ovo priznanje potvrda da je sve ove godine vredelo provesti na terenu i ulici, pogotovo poslednjih dvanaest meseci koje je pretabanao, kako ističe, u… »
Andrej Hložan autor fotografije godine u Srbiji: „Dok sam objektivom tražio pištolj mislio sam – neće valjda mene“
Danas pre 11 sati
Andrej Hložan (26) dobitnik Glavne nagrade Press Photo Srbija 2025, kaže za Danas da mu je ovo priznanje potvrda da je sve ove godine vredelo provesti na terenu i ulici, pogotovo poslednjih dvanaest meseci koje je pretabanao, kako ističe, u… »
Kobre i ostali
Radar pre 21 sat
Glavnu nagradu dobio je Andrej Hložan za fotografiju „Kobre“, nastalu u Novom Sadu u trenutku sukoba ove specijalne jedinice s demonstrantima. Dinamična godina ostala je zabeležena na fotografijama koje su neprestano zasipale novinske i društvene medije… »
Vesti dana »
Mediji: NIS dobio licencu OFAK-a do 23. januara; Nema potvrde iz Vašingtona
BBC News pre 2 satajoš 74 povezane
Svet dočekuje Novu godinu - Kiribati prvi zakoračili u 2026, vatrometi u Japanu, Južnoj i Severnoj Koreji
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 37 povezanih
U Prištini podignuta još jedna optužnica za ratne zločine protiv albanskih zatvorenika
NIN pre 6 satijoš 25 povezanih
Cene goriva: Dizel i benzin do 9. januara jeftiniji za po dinar
Serbian News Media pre 9 satijoš 27 povezanih