Povezane vesti
Filip Živojinović puca od ponosa, a tu je i Boba: Uzavrela atmosfera na novogodišnjem nastupu Aleksandre Prijović: Evo šta sve…
Blic pre 1 sat
Planovi za budućnost uključuju novi album i manje nastupa, kako bi bila bliže porodici. Aleksandra naglašava značaj zdravlja i podrške bližnjih u svakodnevnom životu. Muzička zvezda Aleksandra Prijović večeras, za doček Nove godine, peva u srpskoj… »
Boba Živojinović uživa među publikom na dočeku Nove godine Uz hitove snajke Aleksandre Prijović dočekao 2026. dok je Brena u…
Kurir pre 2 sata
Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović večeras je Novu 2026. godinu dočekala sa svojim fanovima u Sava centru, a među mnogobrojnom publikom bio je i njen svekar, bivši teniser Boba Živojinović. On je sedeo za stolom u vip delu sale i uživao u hitovima… »
"Uželela sam se..." Prijovićka u uskoj haljini, jedva se pokreće! Pomenula Filipa i decu: "Ja sam strožija"
Telegraf pre 2 sata
Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović večeras nastupa u Beogradu, a pred publikom se pojavila u izazovnoj dugoj haljini. Uska haljina je istakla njeno izvajano telo, a ona je ansmejana stala pred kamere i otkrila kakva joj je godina bila. Ovo joj je… »
Aleksandra Prijović sva u zlatu, haljina pripijena uz telo sumirala 2025. godinu i progovorila o porodici: "Stroža sam od…
Blic pre 3 sata
Naglasila je važnost lepo provedenog vremena s porodicom Planira da se fokusira na zdravlje i porodicu uz rad na novom muzičkom albumu Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović večeras nastupa u Beogradu, a ovo je ujedno i njen prvi nastup u našoj… »
Vesti dana »
Prva beba u Beogradu u 2026. je dečak: Mama Marina i sin su dobro - rodio se sekund posle ponoći
Kurir pre 2 satajoš 7 povezanih
Spektakularan vatromet Sija nebo iznad Beograda! Ovako su Beograđani i gosti prestonice dočekali Novu 2026. na Sava promenadi (video)
Blic pre 2 satajoš 5 povezanih
RHMZ izdao upozorenje: Oglasili se prvi put u novoj godini, temperatura strmoglavo pada, u ova dva dela Srbije pašće sneg!
Blic pre 50 minutajoš 2 povezane
Srećna Nova 2026. godina: Portal Telegraf.rs želi svojim čitaocima zdravlje, uspeh, ljubav, sreću i radost!
Telegraf pre 2 satajoš 4 povezane