Povezane vesti

Filip Živojinović puca od ponosa, a tu je i Boba: Uzavrela atmosfera na novogodišnjem nastupu Aleksandre Prijović: Evo šta sve…

Filip Živojinović puca od ponosa, a tu je i Boba: Uzavrela atmosfera na novogodišnjem nastupu Aleksandre Prijović: Evo šta sve…

Blic pre 1 sat
Planovi za budućnost uključuju novi album i manje nastupa, kako bi bila bliže porodici. Aleksandra naglašava značaj zdravlja i podrške bližnjih u svakodnevnom životu. Muzička zvezda Aleksandra Prijović večeras, za doček Nove godine, peva u srpskoj… »
Boba Živojinović uživa među publikom na dočeku Nove godine Uz hitove snajke Aleksandre Prijović dočekao 2026. dok je Brena u…

Boba Živojinović uživa među publikom na dočeku Nove godine Uz hitove snajke Aleksandre Prijović dočekao 2026. dok je Brena u…

Kurir pre 2 sata
Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović večeras je Novu 2026. godinu dočekala sa svojim fanovima u Sava centru, a među mnogobrojnom publikom bio je i njen svekar, bivši teniser Boba Živojinović. On je sedeo za stolom u vip delu sale i uživao u hitovima… »
"Uželela sam se..." Prijovićka u uskoj haljini, jedva se pokreće! Pomenula Filipa i decu: "Ja sam strožija"

"Uželela sam se..." Prijovićka u uskoj haljini, jedva se pokreće! Pomenula Filipa i decu: "Ja sam strožija"

Telegraf pre 2 sata
Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović večeras nastupa u Beogradu, a pred publikom se pojavila u izazovnoj dugoj haljini. Uska haljina je istakla njeno izvajano telo, a ona je ansmejana stala pred kamere i otkrila kakva joj je godina bila. Ovo joj je… »
Aleksandra Prijović sva u zlatu, haljina pripijena uz telo sumirala 2025. godinu i progovorila o porodici: "Stroža sam od…

Aleksandra Prijović sva u zlatu, haljina pripijena uz telo sumirala 2025. godinu i progovorila o porodici: "Stroža sam od…

Blic pre 3 sata
Naglasila je važnost lepo provedenog vremena s porodicom Planira da se fokusira na zdravlje i porodicu uz rad na novom muzičkom albumu Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović večeras nastupa u Beogradu, a ovo je ujedno i njen prvi nastup u našoj… »

Vesti dana »