Povezane vesti
"Sledeće godine neću raditi" Mile Kitić o dočeku, useljenju u vilu od 300.000 evra i svađi sa Sandrom Afrikom (video)
Blic pre 20 sati
Planira da smanji broj nastupa naredne godine radi odmora i mira. Kaže da nije istina da nije želeo da spoji Sandru Afriku i Marinu Mile Kitić posle na bini je dočekao Novu godinu, ali i svoj rođendan. On je pred našim kamerama otkrio šta je poželeo u… »
"Neću raditi sledeće godine" Mile Kitić se posle 30 godina usudio na ovo! Sve je priznao o finansijama
Telegraf pre 19 sati
Pevač Mile Kitić je doček Nove 2026. godine proveo u jednom prestoničkom hotelu. Kako je otkrio pred kamerama okupljenih medija, Mile je pred publikom dočekao, ne samo Novu godinu, već i svoj rođendan. - Srećna i vama Nova godina, a meni i rođendan, da… »
Mile Kitić dočekao Novu godinu i rođendan na bini Posle 30 godina prvi put u Beogradu: "Čestitali su mi vozač i…
Kurir pre 20 sati
Pevač Mile Kitić je doček Nove 2026. godine proveo sa svojim fanovima u jednom prestoničkom hotelu. Kako je otkrio pred kamerama Kurira, Mile je pred publikom dočekao, ne samo Novu godinu, već i svoj rođendan. - Srećna i vama Nova godina, a meni i… »
Vesti dana »
Reči majke mladića iz diskoteke užasa odzvanjaju: "Ne znam da li mi je sin u bolnici ili mrtvačnici" (video)
Dnevnik pre 10 minutajoš 60 povezanih
EU započela punu primenu CBAM mehanizma, naplata karbonskih taksi od danas i u Srbiji
Euronews pre 3 satajoš 35 povezanih
U požaru u skijaškom centru Švajcarske više od 40 mrtvih,115 povređeno, proglašena petodnevna žalost
RTV pre 35 minutajoš 90 povezanih
Saša Obradović saopštio dobre vesti pred Efes! Delije mogu da odahnu!
Kurir pre 2 satajoš 28 povezanih