Povezane vesti
"Sledeće godine neću raditi" Mile Kitić o dočeku, useljenju u vilu od 300.000 evra i svađi sa Sandrom Afrikom (video)
Blic pre 22 dana
Planira da smanji broj nastupa naredne godine radi odmora i mira. Kaže da nije istina da nije želeo da spoji Sandru Afriku i Marinu Mile Kitić posle na bini je dočekao Novu godinu, ali i svoj rođendan. On je pred našim kamerama otkrio šta je poželeo u… »
"Neću raditi sledeće godine" Mile Kitić se posle 30 godina usudio na ovo! Sve je priznao o finansijama
Telegraf pre 22 dana
Pevač Mile Kitić je doček Nove 2026. godine proveo u jednom prestoničkom hotelu. Kako je otkrio pred kamerama okupljenih medija, Mile je pred publikom dočekao, ne samo Novu godinu, već i svoj rođendan. - Srećna i vama Nova godina, a meni i rođendan, da… »
Mile Kitić dočekao Novu godinu i rođendan na bini Posle 30 godina prvi put u Beogradu: "Čestitali su mi vozač i…
Kurir pre 22 dana
Pevač Mile Kitić je doček Nove 2026. godine proveo sa svojim fanovima u jednom prestoničkom hotelu. Kako je otkrio pred kamerama Kurira, Mile je pred publikom dočekao, ne samo Novu godinu, već i svoj rođendan. - Srećna i vama Nova godina, a meni i… »
Vesti dana »
Simonović Bratić: Misiju Evropskog parlamenta ne zanimaju činjenice i istina; Raguš: Delagacija bez interesovanja za prava Srba sa KiM i nezakonite proteste
RTV pre 1 satjoš 55 povezanih
Stigao vam je račun za struju u koji sumnjate: Evo u kako podneti prigovor i kada je moguće
Blic pre 3 satajoš 9 povezanih
Jorgić: Srbija bi sa još pet odsto akcija u NIS-u mogla da blokira određene odluke
Biznis i finansije pre 2 satajoš 21 povezana
Predstavnici opozicije na sastanku sa delegacijom EP, Lazović: Usloviti povlačenje sredstava iz Plana rasta
Euronews pre 11 minutajoš 24 povezane