Povezane vesti
Eho Mareskinog otkaza: "U svlačionici smo bili uznemireni..."
Sportske.net 03.01.2026
Fudbaler Čelsija Pedro Neto rekao je da je ekipa bila uznemirena kada je čula da je trener Enco Mareska dobio otkaz i zahvalio je španskom stručnjaku na pomoći u karijeri. "Nismo imali pojma, ali smo svi bili uznemireni. Kada sam čuo vesti, bio sam… »
Pedro Neto: Igrači bili uznemireni zbog odlaska trenera Mareske
Sport klub 03.01.2026
Prvotimac Čelsija Pedro Neto rekao je da je ekipa bila uznemirena kada je čula da je trener Enco Mareska dobio otkaz i zahvalio je italijanskom stručnjaku na pomoći u karijeri. „Nismo imali pojma, ali smo svi bili uznemireni. Kada sam čuo vesti, bio sam… »
Pedro Neto: Igrači Čelsija su bili uznemireni zbog odlaska trenera Mareske
Kurir 03.01.2026
Fudbaler Čelsija Pedro Neto rekao je danas da je ekipa bila uznemirena kada je čula da je trener Enco Mareska dobio otkaz i zahvalio je španskom stručnjaku na pomoći u karijeri. "Nismo imali pojma, ali smo svi bili uznemireni. Kada sam čuo vesti, bio sam… »
Vesti dana »
Crveni krst dostavio vodu stanovništvu na području Čačka i Lučana
Serbian News Media pre 11 satijoš 93 povezane
Partizanu poništena titula: Nastavlja se finale plej-ofa, evo kada i pod kojim uslovima
Mondo pre 22 minutajoš 103 povezane
Stiže pomoć u borbi protiv korupcije: Evropska komisija najavila isplatu tri milijarde evra Bugarskoj
Dnevnik pre 2 satajoš 34 povezane
Đoković saznao sjajnu vest! Nova megasenzacija na Rolan Garosu: Jedan od velikih favorita ispao od anonimusa
Kurir pre 27 minutajoš 112 povezane