Povezane vesti
Srbija će transportovati tečni gas preko Aleksandrupolisa
Politika pre 24 dana
Aleksandrupolis, Atina – „Grčka sve više postaje energetska kapija za region, a grad Aleksandrupolis igra ključnu ulogu u ovom razvoju. Aleksandrupolis je strateški locirano mesto u Grčkoj, koje zapravo služi kao ključna energetska ulazna tačka u region… »
Generalni direktor Gastrejda: Siguran sam da će Srbija transportovati tečni gas preko Grčke
Nedeljnik pre 24 dana
Potpredsednik i generalni direktor grčke kompanije „Gastrejd“ Konstantinos Sifneos izjavio je da je Srbija korisnik terminala te kompanije u Aleksandropolisu, kao i da je siguran da će Srbija transportovati tečni prirodni gas (LNG) preko tog terminala… »
Generalni direktor Gastrejda: Siguran sam da će Srbija transportovati tečni gas preko Grčke
Nova ekonomija pre 24 dana
Potpredsednik i generalni direktor grčke kompanije „Gastrejd“ Konstantinos Sifneos izjavio je da je Srbija korisnik terminala te kompanije u Aleksandropolisu, kao i da je siguran da će Srbija transportovati tečni prirodni gas (LNG) preko tog terminala… »
Generalni direktor Gastrejda: Srbija će transportovati tečni gas preko Grčke
Radio 021 pre 24 dana
Potpredsednik i generalni direktor grčke kompanije "Gastrejd", Konstantinos Sifneos, izjavio je da je Srbija korisnik terminala te kompanije u Aleksandropolisu. Dodao je da je siguran da će Srbija transportovati tečni prirodni gas (LNG) preko tog… »
Danas pre 24 dana
Vesti dana »
Danas razvedravanje, temperature do 16 stepeni, a evo kad se najavljuje sneg i novi ledeni talas
Dnevnik pre 7 minutajoš 10 povezanih
Udruženja transportnih firmi Zapadnog Balkana nastavila blokadu graničnih prelaza, danas očekuju rešenje EU
Insajder pre 12 minutajoš 3 povezane
Danas su Časne verige Svetog apostola Petra – veruje se da počinje lepše vreme
RTS pre 1 satjoš 5 povezanih
EK danas objavljuje novu strategiju, prevoznici bi mogli da dobijaju specijalne vize
RTV pre 3 satajoš 1 povezana