Povezane vesti

Srbija će transportovati tečni gas preko Aleksandrupolisa

Srbija će transportovati tečni gas preko Aleksandrupolisa

Politika pre 24 dana
Aleksandrupolis, Atina – „Grčka sve više postaje energetska kapija za region, a grad Aleksandrupolis igra ključnu ulogu u ovom razvoju. Aleksandrupolis je strateški locirano mesto u Grčkoj, koje zapravo služi kao ključna energetska ulazna tačka u region… »
Generalni direktor Gastrejda: Siguran sam da će Srbija transportovati tečni gas preko Grčke

Generalni direktor Gastrejda: Siguran sam da će Srbija transportovati tečni gas preko Grčke

Nedeljnik pre 24 dana
Potpredsednik i generalni direktor grčke kompanije „Gastrejd“ Konstantinos Sifneos izjavio je da je Srbija korisnik terminala te kompanije u Aleksandropolisu, kao i da je siguran da će Srbija transportovati tečni prirodni gas (LNG) preko tog terminala… »

Nova ekonomija pre 24 dana
Potpredsednik i generalni direktor grčke kompanije „Gastrejd“ Konstantinos Sifneos izjavio je da je Srbija korisnik terminala te kompanije u Aleksandropolisu, kao i da je siguran da će Srbija transportovati tečni prirodni gas (LNG) preko tog terminala… »
Generalni direktor Gastrejda: Srbija će transportovati tečni gas preko Grčke

Generalni direktor Gastrejda: Srbija će transportovati tečni gas preko Grčke

Radio 021 pre 24 dana
Potpredsednik i generalni direktor grčke kompanije "Gastrejd", Konstantinos Sifneos, izjavio je da je Srbija korisnik terminala te kompanije u Aleksandropolisu. Dodao je da je siguran da će Srbija transportovati tečni prirodni gas (LNG) preko tog… »

Danas pre 24 dana

Vesti dana »