Povezane vesti
Na današnji dan 5. januar
Serbian News Media pre 3 dana
1066 – Umro je Eduard Ispovednik (Edward the Confessor), anglosaksonski kralj od 1042, po kojem su nazvani anglosaksonski pravni običaji, kodifikovani posle njegove smrti – „Leges Edwardi confessoris“. 1589 – Umrla je francuska kraljica italijanskog… »
Na današnji dan: Rentgen otkrio x-zrake
Radio 021 pre 3 dana
Donosimo vam pregled događaja koji su se dogodili na današnji dan, 5. januar. 1066. Umro je Eduard Ispovednik, anglosaksonski kralj od 1042, po kojem su nazvani anglosaksonski pravni običaji, kodifikovani posle njegove smrti - "Leges Edwardi… »
Na današnji dan, 5. januar
Šabačke novosti pre 3 dana
Na današnji dan dogodilo se: 1066. Umro je Eduard Ispovednik, anglosaksonski kralj od 1042, po kojem su nazvani anglosaksonski pravni običaji, kodifikovani posle njegove smrti – „Leges Edwardi confessoris“. 1589. Umrla je francuska kraljica italijanskog… »
Na današnji dan, 5. januar: Izašle "Novine serbske", umro Vasko Popa, SSSR lansirao vasionski brod "Venera 5"...
N1 Info pre 3 dana
Na današnji dan, 5. januar, između ostalog dogodilo se: u Kragujevcu su izašle "Novine serbske", prvi srpski informativni list štampan u zemlji, službeno glasilo Kneževine Srbije, umro je Vasko Popa, SSSR lansirao vasionski brod "Veneru 5" u pravcu… »
Vremeplov: Italijanski brod "Brindizi" sa srpskim dobrovoljcima iz Kanade i SAD potopljen kod obala Albanije
RTV pre 4 dana
BEOGRAD - Na današnji dan 1916. godine pred Medovskim zalivom u Albaniji u Prvom svetskom ratu potonuo je posle eksplozije italijanski brod "Brindizi" sa srpskim iseljenicima iz Kanade i SAD koji su se zaputili kako bi pomogli Srbiji u ratu. Poginulo je… »
Vesti dana »
"Kina neće ništa uraditi dok sam ja tu" Tramp je upravo odbacio međunarodno pravo i najavio nešto zastrašujuće? "Moj moral je granica moći"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane