Povezane vesti
Radila sam velike stvari, a živela još veće: Šejla Zonić o usponima i padovima u prošloj godini (foto)
Večernje novosti 05.01.2026
IZA Šejle Zonić je godina koja se pamti po velikim binama, dalekim putovanjima i još većim emocijama. Foto: Privatna arhiva Dok je 2025. na poslovnom planu bila brza, intenzivna i ispunjena koncertima širom sveta, na privatnom je donela ono najvažnije –… »
Ispovest Šejle Zonić, pevačica sumirala 2025. godinu: Radila sam velike stvari, ali me život naučio još većim lekcijama
Kurir 05.01.2026
Iza lepe Šejle Zonić je godina koja se pamti po velikim binama, dalekim putovanjima i još većim emocijama. Dok je 2025. na poslovnom planu bila brza, intenzivna i ispunjena koncertima širom sveta, na privatnom je donela ono najvažnije – mir, stabilnost i… »
Vesti dana »
VIDEO Vozilo uletelo među učesnike Gej parade u Berlinu: Jedna osoba poginula, 16 povređenih
Radio 021 pre 1 satjoš 19 povezanih
Vremenska prognoza: Pretežno sunčano i toplije, uveče kratkotrajna kiša
Nedeljnik pre 38 minutajoš 18 povezanih
Šumski požar širi se ka Bordou, tokom noći domove napustilo više od 55.000 ljudi
Beta pre 33 minutajoš 16 povezanih
Nova zaraza posle afričke kuge! Oglasio se ministar i otkrio gde je žarište: "Sumnja se da je virus stigao preko Kosova i Metohije"
Blic pre 3 minutajoš 12 povezanih
Pogačar na korak od pete titule na Tur d’Fransu, Karapas pobednik 20. etape
Radio sto plus pre 1 satjoš 13 povezanih