Povezane vesti
Radila sam velike stvari, a živela još veće: Šejla Zonić o usponima i padovima u prošloj godini (foto)
Večernje novosti 05.01.2026
IZA Šejle Zonić je godina koja se pamti po velikim binama, dalekim putovanjima i još većim emocijama. Foto: Privatna arhiva Dok je 2025. na poslovnom planu bila brza, intenzivna i ispunjena koncertima širom sveta, na privatnom je donela ono najvažnije –… »
Ispovest Šejle Zonić, pevačica sumirala 2025. godinu: Radila sam velike stvari, ali me život naučio još većim lekcijama
Kurir 05.01.2026
Iza lepe Šejle Zonić je godina koja se pamti po velikim binama, dalekim putovanjima i još većim emocijama. Dok je 2025. na poslovnom planu bila brza, intenzivna i ispunjena koncertima širom sveta, na privatnom je donela ono najvažnije – mir, stabilnost i… »
Vesti dana »
Tepić (SSP): I tužilaštvo u Srbiji ima uvid u skaj prepisku kriminalaca ali ne reaguje
Radio sto plus pre 1 satjoš 14 povezanih
Medijski konkursi: Alo i Informer 58 miliona, a Radoici Milosavljeviću 50 miliona dinara
Mašina pre 21 minutajoš 16 povezanih
Novi udari dronova i raketa iznad Ukrajine i Rusije - više povređenih u Taganrogu, eksplozije u Černigovu
RTS pre 35 minutajoš 17 povezanih
Crni bilans hantavirusa: SZO se oglasila o broju zaraženih i preminulih
Mondo pre 6 minutajoš 16 povezanih