Povezane vesti
"Rekla sam - Molim te, spasi me" Jelena Golubović o paklu koji je prošla sa svekrom i svekrvom: "Muža su izbacili iz kuće, a…
Blic pre 26 dana
Rekla je da sumnja da će ona i suprug prevazići teški period ukoliko on ne dođe u Beograd Rekla je da je porodica i okolina supruga ne poštuje Rediteljka i rijaliti pobednica, Jelena Golubović, oglasila se nakon vesti da se razvodi posle godinu dana… »
"Ne vole Srbe, mučili su me, pa izbacili iz kuće": Jelena Golubović se razvodi, iznela šokantne detalje u javnost
Mondo pre 26 dana
Kontroverzna rijaliti učesnica Jelena Golubović iznenadila je sve odlukom da se udaje, a sada je priznala da je došlo do kraha braka nakon godinu dana. Za ovo su, kako tvrdi, krivi roditelji njenog muža koji su je na veliki praznik izbacili iz kuće… »
Brak koji je postao zatvor: Jelena Golubović nakon razvoda rešila da progovori o paklu koji je prošla sa svekrvom - "Molim te…
Kurir pre 26 dana
Rediteljka i rijaliti pobednica Jelena Golubović oglasila se nakon vesti da se razvodi posle godinu dana braka. Ona je za domaće medije govorila o problemima u braku, kao i o lošem odnosu sa roditeljima svog supruga. Jelena živi u Beogradu, dok njen… »
"Mami ne sme da odgovori, a nju boli što nosim njegovo prezime!" Jelena Golubović otkrila detalje razvoda
Telegraf pre 26 dana
Rediteljka i bivša učesnica rijalitija, Jelena Golubović oglasila se nakon vesti da se posle godinu dana braka - razvodi. Naime, ona je progovorila o odnosu sa mužem pa otkrila ko je bio najveći problema. - Sve je bilo savršeno i prelepo, zajedno smo… »
Jelena Golubović se razvodi, a ovako je govorila o mužu kog je krila kao zmija noge: "Osvojio me je iskrenošću"
Blic pre 26 dana
Opisala je prvu bračnu noć kao emotivan doživljaj povezan sa sećanjem na svoju pokojnu baku. Jelena je istakla da je njen partner osvojio iskrenošću i pažnjom, ali problemi su nastali zbog njegovih roditelja, posebno majke. Rijaliti učesnica Jelena… »
Razvodi se Jelena Golubović nakon godinu dana braka otkrila sve: "Bila sam u zatočeništvu, a onda su me izbacili iz kuće"
Blic pre 26 dana
Ona i njen partner su neko vreme planirali proširenje porodice, ali sada vidi male šanse za nastavak zajedničkog života. Kako navodi, njen suprug se udaljio od nje usled religijskih i porodičnih razlika, što im otežava mogućnost za dalje zajednički… »
Vesti dana »
Đoković - Alkaraz, uživo: Novak se baš muči, Karlos prvi napravio brejk u trećem setu
Mondo pre 1 satjoš 23 povezane
"Srbija će i posle marta imati gas iz Rusije po najpovoljnijoj ceni": Bocan-Harčenko o pritiscima Brisela i NIS-u
Mondo pre 55 minutajoš 23 povezane
Sofronijević: Stiglo skoro milion i po prijava za upis prava svojine, produžetka roka neće biti
Nedeljnik pre 1 satjoš 18 povezanih
Vučić: Nije lako danas očuvati stabilnost, naša opredeljenost za mir je presudna
Sputnik pre 35 minutajoš 15 povezanih