Повезане вести
"Рекла сам - Молим те, спаси ме" Јелена Голубовић о паклу који је прошла са свекром и свекрвом: "Мужа су избацили из куће, а…
Блиц 06.01.2026
Рекла је да сумња да ће она и супруг превазићи тешки период уколико он не дође у Београд Рекла је да је породица и околина супруга не поштује Редитељка и ријалити победница, Јелена Голубовић, огласила се након вести да се… »
"Не воле Србе, мучили су ме, па избацили из куће": Јелена Голубовић се разводи, изнела шокантне детаље у јавност
Мондо 06.01.2026
Контроверзна ријалити учесница Јелена Голубовић изненадила је све одлуком да се удаје, а сада је признала да је дошло до краха брака након годину дана. За ово су, како тврди, криви родитељи њеног мужа који су је на велики… »
Брак који је постао затвор: Јелена Голубовић након развода решила да проговори о паклу који је прошла са свекрвом - "Молим те…
Курир 06.01.2026
Редитељка и ријалити победница Јелена Голубовић огласила се након вести да се разводи после годину дана брака. Она је за домаће медије говорила о проблемима у браку, као и о лошем односу са родитељима свог супруга. Јелена живи… »
"Мами не сме да одговори, а њу боли што носим његово презиме!" Јелена Голубовић открила детаље развода
Телеграф 06.01.2026
Редитељка и бивша учесница ријалитија, Јелена Голубовић огласила се након вести да се после годину дана брака - разводи. Наиме, она је проговорила о односу са мужем па открила ко је био највећи проблема. - Све је било савршено и… »
Јелена Голубовић се разводи, а овако је говорила о мужу ког је крила као змија ноге: "Освојио ме је искреношћу"
Блиц 05.01.2026
Описала је прву брачну ноћ као емотиван доживљај повезан са сећањем на своју покојну баку. Јелена је истакла да је њен партнер освојио искреношћу и пажњом, али проблеми су настали због његових родитеља, посебно мајке… »
Разводи се Јелена Голубовић након годину дана брака открила све: "Била сам у заточеништву, а онда су ме избацили из куће"
Блиц 05.01.2026
Она и њен партнер су неко време планирали проширење породице, али сада види мале шансе за наставак заједничког живота. Како наводи, њен супруг се удаљио од ње услед религијских и породичних разлика, што им отежава могућност… »
Вести дана »
Сећање на жртве злочина у Дубони и Малом Орашју – три године од масовног убиства
РТС пре 2 сатајош 80 повезаних
Блиски исток не јењава: Гађана америчка морнарица - истина или лаж?!
Правда пре 1 сатјош 46 повезаних
Уједињени Арапски Емирати издали упозорење грађанима на ракетне претње
Инсајдер пре 2 сатајош 52 повезане
Одржан други састанак Радне групе за усклађивање сета правосудних закона са препорукама експерата Венецијанске комисије
РТС пре 1 сатјош 26 повезаних
'Брод смрти': Шта је хантавирус потврђен на крузеру у Атлантском океану
BBC News пре 2 сатајош 35 повезаних