Povezane vesti
"Rekla sam - Molim te, spasi me" Jelena Golubović o paklu koji je prošla sa svekrom i svekrvom: "Muža su izbacili iz kuće, a…
Blic pre 5 dana
Rekla je da sumnja da će ona i suprug prevazići teški period ukoliko on ne dođe u Beograd Rekla je da je porodica i okolina supruga ne poštuje Rediteljka i rijaliti pobednica, Jelena Golubović, oglasila se nakon vesti da se razvodi posle godinu dana… »
"Ne vole Srbe, mučili su me, pa izbacili iz kuće": Jelena Golubović se razvodi, iznela šokantne detalje u javnost
Mondo pre 5 dana
Kontroverzna rijaliti učesnica Jelena Golubović iznenadila je sve odlukom da se udaje, a sada je priznala da je došlo do kraha braka nakon godinu dana. Za ovo su, kako tvrdi, krivi roditelji njenog muža koji su je na veliki praznik izbacili iz kuće… »
Brak koji je postao zatvor: Jelena Golubović nakon razvoda rešila da progovori o paklu koji je prošla sa svekrvom - "Molim te…
Kurir pre 5 dana
Rediteljka i rijaliti pobednica Jelena Golubović oglasila se nakon vesti da se razvodi posle godinu dana braka. Ona je za domaće medije govorila o problemima u braku, kao i o lošem odnosu sa roditeljima svog supruga. Jelena živi u Beogradu, dok njen… »
"Mami ne sme da odgovori, a nju boli što nosim njegovo prezime!" Jelena Golubović otkrila detalje razvoda
Telegraf pre 5 dana
Rediteljka i bivša učesnica rijalitija, Jelena Golubović oglasila se nakon vesti da se posle godinu dana braka - razvodi. Naime, ona je progovorila o odnosu sa mužem pa otkrila ko je bio najveći problema. - Sve je bilo savršeno i prelepo, zajedno smo… »
Jelena Golubović se razvodi, a ovako je govorila o mužu kog je krila kao zmija noge: "Osvojio me je iskrenošću"
Blic pre 6 dana
Opisala je prvu bračnu noć kao emotivan doživljaj povezan sa sećanjem na svoju pokojnu baku. Jelena je istakla da je njen partner osvojio iskrenošću i pažnjom, ali problemi su nastali zbog njegovih roditelja, posebno majke. Rijaliti učesnica Jelena… »
Razvodi se Jelena Golubović nakon godinu dana braka otkrila sve: "Bila sam u zatočeništvu, a onda su me izbacili iz kuće"
Blic pre 6 dana
Ona i njen partner su neko vreme planirali proširenje porodice, ali sada vidi male šanse za nastavak zajedničkog života. Kako navodi, njen suprug se udaljio od nje usled religijskih i porodičnih razlika, što im otežava mogućnost za dalje zajednički… »
Vesti dana »
Na srpskim prugama, u protekla 24 sata, angažovano više od 800 radnika zbog snega
RTV pre 4 satijoš 51 povezana
Iran proglasio trodnevnu nacionalnu žalost zbog poginulih u protestima
Politika pre 1 satjoš 35 povezanih