Povezane vesti
Pucnjava i dronovi u blizini palate Miraflores, bez zvaničnih informacija o incidentu iz Karakasa
Euronews pre 28 dana
Svrgnuti predsednik Venecuele Nikolas Maduro juče se prvi put pojavio pred sudom u Sjedinjenim Američkim Državama zbog optužbi za trgovinu drogom i oružjem. Prilikom obraćanja sudu Maduro je rekao da nije kriv i da je on i dalje predsednik Venecuele… »
Maduro prvi put pred sudom u SAD: "Nisam kriv, i dalje sam predsednik Venecuele"
Radio 021 pre 28 dana
Venecuelanski lider Nikolas Maduro izjasnio se na početku suđenja pred federalnim sudom na Menhetnu da nije kriv ni po jednoj tački optužnice koja ga tereti za krijumčarenje droge i oružja, kao i da je i dalje predsednik. "Nevin sam, nisam kriv. Ja sam… »
„Nisam kriv, i dalje sam predsednik Venecuele“: Maduro i njegova supruga pojavili se na sudu
Danas pre 28 dana
Venecuelanski lider Nikolas Maduro izjasnio se da nije kriv na svom prvom pojavljivanju na sudu u Njujorku, nakon što je uhvaćen u američkoj vojnoj operaciji. Maduro, koji se suočava sa optužbama za trgovinu drogom i oružjem, rekao je sudiji da je „i… »
Vesti dana »
Oni ga čine boljim: Junak Zvezdine pobede znao kome da zahvali nakon meča!
Hot sport pre 19 minutajoš 92 povezane
Rute huška na nastavak krvoprolića: NATO spreman da odmah pomogne Ukrajini
Večernje novosti pre 39 minutajoš 43 povezane
Građani se i dalje javljaju: Za upis bespravnih objekata stiglo 1.824.272 prijava, evo šta kaže RGZ
Dnevnik pre 14 minutajoš 34 povezane