Povezane vesti

Simpatičan lapsus Pešića: Very good defender on the ball i…

Simpatičan lapsus Pešića: Very good defender on the ball i…

Sport klub pre 4 dana
Ako je povratak Svetislava Pešića u Bajern bio "šok terapija", uspela je. Poljuljani sastav iz Minhena zabeležio je treću uzastopnu pobedu od dolaska čuvenog trenera na klupu, drugu u nizu u Evroligi, u večeri koju je obeležio Andreas Obst rekordom… »
Bajern pod Pešićem kao novi tim: Bavarci dobili i Baskoniju, Obst postigao skoro 40 poena!

Bajern pod Pešićem kao novi tim: Bavarci dobili i Baskoniju, Obst postigao skoro 40 poena!

Hot sport pre 4 dana
Nemački reprezentativac sam preokrenuo meč! Dovođenje Svetislava Pešića bio je definitivno pravi potez Bavaraca, jer od tada igraju kao preporođeni. Košarkaši Bajerna upisali su novu pobedu u Evroligi, pošto su pred svojim navijačima savladali oslabljenu… »
Pešić preporodio Bajern - Obst odigrao utakmicu karijere i presudio Baskoniji VIDEO

Pešić preporodio Bajern - Obst odigrao utakmicu karijere i presudio Baskoniji VIDEO

B92 pre 4 dana
Košarkaši Bajerna iz Minhena nastavili su pobednički niz u Evroligi - na domaćem parketu savladali su desetkovanu Baskoniju rezultatom 96:89. Junak večeri bio je Andreas Obst, čija je individualna eksplozija spasila ekipu Svetislava Pešića u trenucima… »
Utakmica karijere Obsta, Pešićev Bajern ima razloga za slavlje

Utakmica karijere Obsta, Pešićev Bajern ima razloga za slavlje

Nova pre 4 dana
Košarkaši Bajerna nastavili su dobru seriju u Evroligi i u 20. kolu su kao domaćini savladali Baskoniju rezultatom 96:89, a veče u Minhenu proteklo je u znaku jednog čoveka – Andreasa Obsta. Bek nemačkog tima odigrao je utakmicu iz snova i zatrpao koš… »
Obst utakmicom karijere doneo preokret Pešićevom Bajernu

Obst utakmicom karijere doneo preokret Pešićevom Bajernu

Sport klub pre 4 dana
Košarkaši Bajerna pobedili su kao domaćini Baskoniju rezultatom 96:89 u meču 20. kola Evrolige. Meč je obeležio bek Bajerna Andreas Obst. Reprezentativac Nemačke je postigao 37 poena – i postavio svoj novi rekord što se tiče najefikasnijeg meča koji je… »
Obstovih 37 poena Baskoniji i nova pobeda Bajerna pod vođstvom Pešića

Obstovih 37 poena Baskoniji i nova pobeda Bajerna pod vođstvom Pešića

RTS pre 4 dana
Košarkaši Bajerna pobedili su na svom parketu ekipu Baskonije rezultatom 96:89 (24:19, 14:27, 22:23, 36:20) u utakmici 20. kola Evrolige. Igra Bajern znatno bolje otkada ga je preuzeo Svetislav Pešić, a na tri meča imaju dve pobede i očekivani poraz od… »
Andreas Obst utakmicom karijere srušio Baskoniju, Pešićeva šesta u nizu!

Andreas Obst utakmicom karijere srušio Baskoniju, Pešićeva šesta u nizu!

Sportske.net pre 4 dana
Košarkaši Bajerna savladali su u Minhenu ekipu Baskonije rezultatom 96:89 (24:19, 14:27, 22:23, 36:20) u meču 20. runde košarkaške Evrolige. Izabranici Svetislava Pešića upisali su večeras svoju šestu vezanu pobedu u svim takmičenjima pod vođstvo… »
Agonija Efesa nastavljena: Pariz posle drame slavio u Istanbulu

Agonija Efesa nastavljena: Pariz posle drame slavio u Istanbulu

Kurir pre 4 dana
Najefikasniji u ekipi Pariza bio je Nadir Hifi sa 27 poena. Džered Roden je dodao 15 poena, dok je Džastin Robinson upisao 11 poena. U ekipi Efesa najefikasniji je bio Sejben Li sa 17 poena, uz šest asistencija. Erdžan Osmani je dodao 15 poena, dok je… »
Samouništenje Efesa u finišu, Hifi i Robinson junaci preokreta

Samouništenje Efesa u finišu, Hifi i Robinson junaci preokreta

Sport klub pre 4 dana
Košarkaši Pariza pobedili su kao gosti Efes rezultatom 84:79 u meču 20. kola Evrolige. Najzaslužniji za trijumf ekipe koju vodi Frančesko Tabelini bio je Nadir Hifi. Bek Pariza je meč završio sa 27 poena, 3 skoka i 2 asistencije. Džered Rouden je dao… »
Ifijeva trojka za pobedu Pariza i četvrti uzastopni poraz Efesa

Ifijeva trojka za pobedu Pariza i četvrti uzastopni poraz Efesa

RTS pre 4 dana
Košarkaši Pariza slavili su u gostima protiv Efesa rezultatom 84:79 (19:21, 21:18, 25:25, 19:15) u utakmici 20. kola Evrolige. Efes je nastavio sa lošim partijama, a ni dolazak iskusnog trenera Pabla Lasa nije ništa značio. Izgubili su i četvrti meč… »
Pariz ne gubi devet gostovanja u nizu, Efes kao Partizan!

Pariz ne gubi devet gostovanja u nizu, Efes kao Partizan!

Sportske.net pre 4 dana
Košarkaši Pariza savladali su u Istanbulu ekipu Efesa rezultatom 84:79 (21:19, 18:21, 25:25, 15:19) u meču 20. runde košarkaške Evrolige. Parižani su večeras ostvarili svoju prvu pobedu u gostima u svim takmičenjima još od sredine novembra prošle godine… »
Pariz srušio Efes usred Istanbula!

Pariz srušio Efes usred Istanbula!

B92 pre 4 dana
Košarkaši Pariza napravili su veliko iznenađenje u Istanbulu, savladavši Efes rezultatom 84:79 u 20. kolu Evrolige. Utakmica je bila izuzetno izjednačena, ali je Efes ponovo pokazao slabost u završnici – u poslednjih pet minuta turski tim postigao je… »
Efes se ugasio u završnici, Pariz turskom timu naneo četvrti poraz u nizu

Efes se ugasio u završnici, Pariz turskom timu naneo četvrti poraz u nizu

Telegraf pre 4 dana
Košarkaši Pariza savladali su Efes u Istanbulu rezultatom 84:79. Klub iz Istanbula zabeležio je četvrti poraz u nizu zahvaljujući veoma lošoj završnici utakmice. U poslednjih pet minuta utakmice Efes se ugasio i postigao samo dva poena. Utakmica je bila… »
Džaba pobede Armanija i Virtusa, Italijani crvene zbog sramote Trapanija

Džaba pobede Armanija i Virtusa, Italijani crvene zbog sramote Trapanija

Sportske.net pre 4 dana
Prethodno veče bilo je izuzetno uspešno za italijansku košarku pošto su prvotimci Armanija i Virtusa ostvarili velike pobede u okršajima protiv Panatinaikosa i Žalgirisa u Evroligi, ali je senku na sve bacilo sramno gostovanje Trapanija protiv Hapoel… »
Žao mi je Partizana, potreban je Srbiji i evropskoj košarci. Nemanja Nedović o crno-belima i odlasku iz Zvezde: Iznenadio sam…

Žao mi je Partizana, potreban je Srbiji i evropskoj košarci. Nemanja Nedović o crno-belima i odlasku iz Zvezde: Iznenadio sam…

Dnevnik pre 4 dana
Srpski košarkaš i igrač Monaka Nemanja Nedović govorio je za srpske medije posle pobede protiv Partizana u Evroligi. Osvrnuo se na situaciju u kojoj se nalaze crno-beli. – Težak je trenutak za Partizan. Meni je iskreno žao zbog toga. Jak Partizan je… »
Nedoviću žao Partizana: "Pričao sam sa Vanjom i Kalatesom, igračima je najteže"

Nedoviću žao Partizana: "Pričao sam sa Vanjom i Kalatesom, igračima je najteže"

Sportske.net pre 5 dana
Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović istakao je da mu je žao stanja u kojem se nalazi KK Partizan, ističući da je kroz razgovor sa kapitenom crno-belih Vanjom Marinkovićem i Nikom Kaletesom zaključio da je igračima najteže te da ovom timu… »
Cirkus u FIBA Ligi šampiona: Meč završen za šest minuta jer nije bilo dovoljno košarkaša na terenu

Cirkus u FIBA Ligi šampiona: Meč završen za šest minuta jer nije bilo dovoljno košarkaša na terenu

Mondo pre 5 dana
Neverovatne scene videli smo u FIBA Ligi šampiona gde je meč između Hapoel Holona i Trapanija koji se igrao u Samokovu završen posle samo šest minuta igre. Razlog za to je što italijanski tim nije imao minimum od dva košarkaša koja bi na terenu završila… »
"Žao mi je Partizana, potreban je Evropi": Crno-beli ovo nisu očekivali od Nedovića

"Žao mi je Partizana, potreban je Evropi": Crno-beli ovo nisu očekivali od Nedovića

Mondo pre 5 dana
Košarkaši Partizana poraženi su na gostovanju Monaka, što je bio peti uzastopni neuspeh na mečevima Evrolige za srpskog predstavnika. Tokom sezone crno-beli beli imaju mnogo problema, a njih je primetio i nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Nemanja… »
Došao u Partizan nakon NBA karijere i nema pojma ga je snašlo: "Ne znam šta da kažem, izgovor ne postoji"

Došao u Partizan nakon NBA karijere i nema pojma ga je snašlo: "Ne znam šta da kažem, izgovor ne postoji"

Mondo pre 5 dana
Partizan je ubedljivo poražen od Monaka 101:84 i ostao je zakucan za dno na tabeli Evrolige, a posle još jedne jako loše utakmice oglasio se Bruno Fernando. Centar iz Angole je na ovom meču bio jedina "klasična" petica Đoana Penjaroje i završio je meč sa… »
Nedović o ljutom rivalu: Težak trenutak, žao mi je – jak Partizan je potreban Srbiji i evropskoj košarci

Nedović o ljutom rivalu: Težak trenutak, žao mi je – jak Partizan je potreban Srbiji i evropskoj košarci

Nova pre 5 dana
Nemanja Nedović, bek Monaka, govorio je o Partizanu nakon pobede nad crno-belima rezultatom 101:84 u 20. kolu Evrolige. Porazi Partizana skoro više i da se ne broje u Evroligi, crno-beli su zakucani na dno tabele, Željko Obradović je sada već odavno… »
Nemanja Nedović otvorio dušu: Iznenadio me odlazak iz Zvezde! Žao mi je Partizana - pričao sam sa Vanjom!

Nemanja Nedović otvorio dušu: Iznenadio me odlazak iz Zvezde! Žao mi je Partizana - pričao sam sa Vanjom!

Kurir pre 5 dana
Košarkaši Monaka ubedljivo su savladali Partizan u 20. kolu Evrolige (101:84), a srpski košarkaš Nemanja Nedović zabeležio je sedam poena, četiri skoka i jednu asistenciju. Nakon meča u razgovoru sa srpskim medijima sumirao je utiske. "Igrali smo… »
Nemanja Nedović žali zbog agonije Partizana: Bivši košarkaš Crvene zvezde želi oporavak crno-belima

Nemanja Nedović žali zbog agonije Partizana: Bivši košarkaš Crvene zvezde želi oporavak crno-belima

Euronews pre 5 dana
Nemanja Nedović proslavio je pobedu Monaka nad Partizanom, onako kako to radi svaki igrač kada mu tim trijumfuje, ali bivši košarkaš Crvene zvezde nije bio srećan zbog toga što je sa Kneževima dodatno produbio rezultatsku i svaku drugu agoniju srpskog… »
Nedović: "Iznenadio me odlazak iz Zvezde - žao mi je Partizana"

Nedović: "Iznenadio me odlazak iz Zvezde - žao mi je Partizana"

B92 pre 5 dana
Nemanja Nedović, košarkaš Monaka, govorio je za srpske medije posle pobede protiv Partizana. Prvo je sumirao utiske posle trijumfa u Kneževini. "Igrali smo dovoljno dobro da bismo pobedili. Nismo bili baš sjajni, imali smo malu pauzu od sedam dana između… »
Nedović: "Žao mi je Partizana, blizak sam sa Vanjom, pričali smo..."

Nedović: "Žao mi je Partizana, blizak sam sa Vanjom, pričali smo..."

Telegraf pre 5 dana
Košarkaši Monaka savladali su ekipu Partizana 101:84 u 20. rundi Evrolige, naneli srpskom klubu peti uzastopni debakl i šamarom realnosti pokazali u kakvom stanju se klub rezultatski i igrački trenutno nalazi. Čak šest dvocifrenih igrača ravnomereno su… »
Šta će reći „delije“? Nedović ovim rečima govorio o Partizanu!

Šta će reći „delije“? Nedović ovim rečima govorio o Partizanu!

Hot sport pre 5 dana
Navijači Zvezde ovo neće lako podneti Monako je u 20. kolu Evrolige upisao pobedu protiv Partizana, a Nemanja Nedović je nakon meča istakao da njegov tim nije bio na maksimalnom nivou, ali da je u pravim trenucima preuzeo kontrolu nad utakmicom… »

Vesti dana »