Povezane vesti
Evropske demokrate: „Umesto da se približava Evropi, Vučićeva Srbija bira izolaciju“
REUC 11.01.2026
Evropska demokratska partija ocenilo je danas kao namernu provokaciju i širenje mržnje pesmu koja je pevana na prorežimskoj televiziji Informer tokom božićnog programa. Navode da je u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i visokih partijskih… »
Evropske demokrate: „Vučićeva Srbija bira izolaciju, ali moguća je druga Srbija – studenti i građani u to veruju, i mi takođe“…
Nova 11.01.2026
Evropska demokratska partija ocenilo je danas kao namernu provokaciju i širenje mržnje pesmu koja je pevana na prorežimskoj televiziji Informer tokom božićnog programa. Navode da je u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i visokih partijskih… »
Evropske demokrate: Umesto da se približava Evropi, Vučićeva Srbija bira izolaciju
Beta 11.01.2026
Evropske demokrate: Umesto da se približava Evropi, Vučićeva Srbija bira izolaciju
Danas 11.01.2026
Evropska demokratska partija ocenilo je danas kao namernu provokaciju i širenje mržnje pesmu koja je pevana na prorežimskoj televiziji Informer tokom božićnog programa. Navode da je u ;prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i visokih partijskih… »
Serbian News Media 11.01.2026
Vesti dana »
Hladni front stigao u Srbiju: Kiša i zahlađenje, evo kada nam se vraća sunce
Euronews pre 33 minutajoš 15 povezanih
Paunović preuzeo krivicu za poraz od Grčke: „Ja sam naredio da idemo napred“
Sputnik pre 39 minutajoš 19 povezanih
Delegati UN napustili salu pre govora Netanjahua, on im poručio: ‘Moralne ste kukavice’
Danas pre 14 minutajoš 7 povezanih
Spektakularna ceremonija, ali teška pitanja: U "Jutru na Blic" saznajte šta je stvarni cilj susreta Trampa i Si Đinpinga
Blic pre 34 minutajoš 5 povezanih