Povezane vesti
Revolucionarna injekcija u oko mi je spasila vid, kaže prva pacijentkinja
BBC News pre 3 sata
Nova metoda ubrizgavanja gela mogla bi da pomogne stotinama hiljada ljudi. Lekari kažu da su postigli ono što se ranije smatralo nemogućim - povratak vida i sprečavanje slepila kod ljudi koji imaju retko, ali opasno oboljenje - hipotoniju oka (snižen… »
Danas pre 8 sati
Lekari kažu da su postigli ono što se ranije smatralo nemogućim – povratak vida i sprečavanje slepila kod ljudi koji imaju retko, ali opasno oboljenje – hipotoniju oka (snižen očni pritisak). Bolnica Murfilds u Londonu je prva specijalizovana klinika na… »
Radio 021 pre 8 sati
Nova metoda ubrizgavanja gela mogla bi da pomogne stotinama hiljada ljudi. BBC Niki kaže da su joj rezultati terapije promenili život Lekari kažu da su postigli ono što se ranije smatralo nemogućim - povratak vida i sprečavanje slepila kod ljudi koji… »
Južne vesti pre 8 sati
BBC Niki kaže da su joj rezultati terapije promenili život Lekari kažu da su postigli ono što se ranije smatralo nemogućim – povratak vida i sprečavanje slepila kod ljudi koji imaju retko, ali opasno oboljenje – hipotoniju oka (snižen očni pritisak)… »
NIN pre 7 sati
Lekari kažu da su postigli ono što se ranije smatralo nemogućim - povratak vida i sprečavanje slepila kod ljudi koji imaju retko, ali opasno oboljenje - hipotoniju oka (snižen očni pritisak). Bolnica Murfilds u Londonu je prva specijalizovana klinika na… »
Vesti dana »
Lim se povukao u korito, ukinuta vanredna situacija u Prijepolju
PP media pre 4 minutajoš 43 povezane
Ove običaje morate da ispoštujete do ponoći: Večeras dočekujemo Srpsku novu godinu, a evo šta treba da uradite da bi vas sreća pratila
Kurir pre 35 minutajoš 39 povezanih
Bojana Selaković: Aktuelnim vlastima u Beogradu nikada nije bio cilj članstvo Srbije u EU
Beta pre 10 minutajoš 26 povezanih
Počeo transport iz Janafa, stižu prve količine sirove nafte u pančevačku rafineriju
RTS pre 4 satijoš 31 povezana
Vučić u Abu Dabiju istakao politički značaj AI i energije, sutra s Bin Zajedom i o NIS-u
Beta pre 3 satajoš 27 povezanih