Povezane vesti
Revolucionarna injekcija u oko mi je spasila vid, kaže prva pacijentkinja
BBC News 13.01.2026
Nova metoda ubrizgavanja gela mogla bi da pomogne stotinama hiljada ljudi. Lekari kažu da su postigli ono što se ranije smatralo nemogućim - povratak vida i sprečavanje slepila kod ljudi koji imaju retko, ali opasno oboljenje - hipotoniju oka (snižen… »
Danas 13.01.2026
Lekari kažu da su postigli ono što se ranije smatralo nemogućim – povratak vida i sprečavanje slepila kod ljudi koji imaju retko, ali opasno oboljenje – hipotoniju oka (snižen očni pritisak). Bolnica Murfilds u Londonu je prva specijalizovana klinika na… »
NIN 13.01.2026
Lekari kažu da su postigli ono što se ranije smatralo nemogućim - povratak vida i sprečavanje slepila kod ljudi koji imaju retko, ali opasno oboljenje - hipotoniju oka (snižen očni pritisak). Bolnica Murfilds u Londonu je prva specijalizovana klinika na… »
Radio 021 13.01.2026
Nova metoda ubrizgavanja gela mogla bi da pomogne stotinama hiljada ljudi. BBC Niki kaže da su joj rezultati terapije promenili život Lekari kažu da su postigli ono što se ranije smatralo nemogućim - povratak vida i sprečavanje slepila kod ljudi koji… »
Južne vesti 13.01.2026
BBC Niki kaže da su joj rezultati terapije promenili život Lekari kažu da su postigli ono što se ranije smatralo nemogućim – povratak vida i sprečavanje slepila kod ljudi koji imaju retko, ali opasno oboljenje – hipotoniju oka (snižen očni pritisak)… »
Vesti dana »
Vladajući Pokret Sloboda relativni pobednik parlamentarnih izbora u Sloveniji
Danas pre 7 satijoš 5 povezanih
Temperatura ide u minus, sneg stiže već danas! RHMZ izdao upozorenje na hladni talas u ovom delu Srbije, a evo kog datuma u aprilu nam stiže novi šok
Blic pre 56 minutajoš 4 povezane
Tramp: Iranu preti potpuno uništenje; Rute uveren da će NATO otvoriti Ormuski moreuz
RTS pre 1 satjoš 1 povezana
Sukob Mađarske i Poljske zbog Moskve — Sijarto odgovorio Tusku na optužbe o razmeni informacija s Rusijom
RTS pre 56 minutajoš 1 povezana