Povezane vesti
Revolucionarna injekcija u oko mi je spasila vid, kaže prva pacijentkinja
BBC News 13.01.2026
Nova metoda ubrizgavanja gela mogla bi da pomogne stotinama hiljada ljudi. Lekari kažu da su postigli ono što se ranije smatralo nemogućim - povratak vida i sprečavanje slepila kod ljudi koji imaju retko, ali opasno oboljenje - hipotoniju oka (snižen… »
Danas 13.01.2026
Lekari kažu da su postigli ono što se ranije smatralo nemogućim – povratak vida i sprečavanje slepila kod ljudi koji imaju retko, ali opasno oboljenje – hipotoniju oka (snižen očni pritisak). Bolnica Murfilds u Londonu je prva specijalizovana klinika na… »
NIN 13.01.2026
Lekari kažu da su postigli ono što se ranije smatralo nemogućim - povratak vida i sprečavanje slepila kod ljudi koji imaju retko, ali opasno oboljenje - hipotoniju oka (snižen očni pritisak). Bolnica Murfilds u Londonu je prva specijalizovana klinika na… »
Radio 021 13.01.2026
Nova metoda ubrizgavanja gela mogla bi da pomogne stotinama hiljada ljudi. BBC Niki kaže da su joj rezultati terapije promenili život Lekari kažu da su postigli ono što se ranije smatralo nemogućim - povratak vida i sprečavanje slepila kod ljudi koji… »
Južne vesti 13.01.2026
BBC Niki kaže da su joj rezultati terapije promenili život Lekari kažu da su postigli ono što se ranije smatralo nemogućim – povratak vida i sprečavanje slepila kod ljudi koji imaju retko, ali opasno oboljenje – hipotoniju oka (snižen očni pritisak)… »
Vesti dana »
Očekuje nas velika promena nakon toplog i sunčanog vikenda: RHMZ najavljuje zahlađenje i padavine
Mondo pre 2 satajoš 23 povezane
Direktor Beogradskog maratona: Oboren rekord, prvi takmičar završio polumaraton za sat i 50 sekundi
N1 Info pre 41 minutajoš 22 povezane
Melina nakon udaje ponovo promenila prezime - više nije ni Džinović ni Galić
Nova pre 51 minutajoš 21 povezana