Povezane vesti

Revolucionarna injekcija u oko mi je spasila vid, kaže prva pacijentkinja

BBC News pre 3 sata
Nova metoda ubrizgavanja gela mogla bi da pomogne stotinama hiljada ljudi. Lekari kažu da su postigli ono što se ranije smatralo nemogućim - povratak vida i sprečavanje slepila kod ljudi koji imaju retko, ali opasno oboljenje - hipotoniju oka (snižen… »

Danas pre 8 sati
Lekari kažu da su postigli ono što se ranije smatralo nemogućim – povratak vida i sprečavanje slepila kod ljudi koji imaju retko, ali opasno oboljenje – hipotoniju oka (snižen očni pritisak). Bolnica Murfilds u Londonu je prva specijalizovana klinika na… »

Radio 021 pre 8 sati
Nova metoda ubrizgavanja gela mogla bi da pomogne stotinama hiljada ljudi. BBC Niki kaže da su joj rezultati terapije promenili život Lekari kažu da su postigli ono što se ranije smatralo nemogućim - povratak vida i sprečavanje slepila kod ljudi koji… »

Južne vesti pre 8 sati
BBC Niki kaže da su joj rezultati terapije promenili život Lekari kažu da su postigli ono što se ranije smatralo nemogućim – povratak vida i sprečavanje slepila kod ljudi koji imaju retko, ali opasno oboljenje – hipotoniju oka (snižen očni pritisak)… »

NIN pre 7 sati
Lekari kažu da su postigli ono što se ranije smatralo nemogućim - povratak vida i sprečavanje slepila kod ljudi koji imaju retko, ali opasno oboljenje - hipotoniju oka (snižen očni pritisak). Bolnica Murfilds u Londonu je prva specijalizovana klinika na… »

Vesti dana »