Povezane vesti
RTS: Privedene četiri osobe koje su grudvama gađale Anu Bekutu
Nedeljnik pre 1 sat
Policija u Čačku privela je četiri osobe koje se sumnjiče da su sinoć, tokom dočeka Srpske nove godine na Gradskom trgu, grudvama gađale estradnu umetnicu Anu Bekutu, kao i članove njenog benda, nezvanično saznaje Radio-televizija Srbije (RTS). Grad… »
Zamenik gradonačelnika Milić: Ana Bekuta nije uzela ni trećinu novca za koji je optužuju
Morava info pre 1 sat
ČAČAK – Koncert pevačice Ane Bekute, održan povodom dočeka Nove godine po Julijanskom kalendaru na Gradskom trgu u Čačku, nije koštao 40.000 evra, kako se pojavilo u pojedinim navodima u javnosti, već oko 32.000 evra, saopštio je zamenik gradonačelnika… »
Zbog napada na Anu Bekutu! Privedena 4 osumnjičena lica gađali pevačicu ledenicama i grudvama
Dnevnik pre 2 sata
Kako RTS nezvanično saznaje, privedene su četiri osobe, osumnjičene da su tokom dočeka Srpske nove godine na Gradskom trgu u Čačku ledinicama gađale Anu Bekutu. Policija u Čačku privela je četiri osobe u prostorije PU u Čačku, koje se sumnjiče da su… »
Privedene četiri osobe u Čačku: Osumnjičeni da su gađali ledenicama Anu Bekutu
Radio 021 pre 2 sata
Četiri osobe, osumnjičene da su tokom dočeka Srpske nove godine u Čačku gađale ledenicama pevačicu Anu Bekutu, privedene su u prostorije Policijske uprave u Čačku. Kako nezvanično saznaje RTS, oni se sumnjiče da su sinoć tokom dočeka na Gradskom trgu u… »
RTS: Privedene četiri osobe koje su grudvama gađale Anu Bekutu
Serbian News Media pre 2 sata
Policija u Čačku privela je četiri osobe koje se sumnjiče da su sinoć, tokom dočeka Srpske nove godine na Gradskom trgu, grudvama gađale estradnu umetnicu Anu Bekutu, kao i članove njenog benda, nezvanično saznaje Radio-televizija Srbije (RTS). Grad… »
Četiri osobe uhapšene jer su u Čačku na koncertu gađale ledenicama Anu Bekutu
Nova pre 2 sata
Kako RTS nezvanično saznaje, privedene su četiri osobe, osumnjičene da su tokom dočeka srpske Nove godine na Gradskom trgu u Čačku ledinicama gađale Anu Bekutu. Policija u Čačku privela je četiri osobe u prostorije PU Čačak, koje se sumnjiče da su sinoć… »
Privedene četiri osobe zbog napada na Anu Bekutu, gađali je ledenicama u toku nastupa u Čačku, identifikovano 11 osoba
Blic pre 3 sata
Dve neformalne grupe građana izrazile su nezadovoljstvo trošenjem gradskih sredstava na njen koncert Povodom napada na Bekutu, oglasili su se brojni političari, među njima i predsednik Vučić i Ivica Dačić Četiri osobe privedene su zbog sumnje da su u… »
Privedene četiri osobe zbog sumnje da su grudvama i ledenicama gađali Anu Bekutu
Morava info pre 3 sata
ČAČAK – Kako RTS nezvanično saznaje, privedene su četiri osobe, osumnjičene da su tokom dočeka Srpske nove godine na Gradskom trgu u Čačku ledinicama gađale Anu Bekutu. Policija u Čačku privela je četiri osobe u prostorije PU u Čačku, koje se sumnjiče da… »
Selaković očekuje kažnjavanje onih koji su u Čačku grudvama gađali Anu Bekutu
Danas pre 4 sati
Ministar kulture Nikola Selaković izjavio je danas da očekuje da svi koji su pevačicu Anu Bekutu gađali grudvama na koncertu u Čačku, kao i oni koji „javno podržavaju i opravdavaju nasilje“, biti izvedeni pred lice pravde i sankcionisani u skladu sa… »
"Videla sam snimak, želudac mi se okrenuo" Kija Kockar o gađanju Ane Bekute ledenicama na koncertu u Čačku: "Poniženje, lako…
Blic pre 3 sata
Kija: "Ana Bekuta je samo radila svoj posao" Kija oštro osudila napad na Bekutu Ana Bekuta pevala je u Čačku za doček Srpske nove godine, gde je grupa ljudi gađala grudvama. Ovaj incident izazvao je brojne reakcije, a na Instagramu se oglasila i Kija… »
Ministar kulture Selaković očekuje kažnjavanje onih koji su u Čačku grudvama gađali Anu Bekutu
Serbian News Media pre 4 sati
Ministar kulture Nikola Selaković izjavio je danas da očekuje da svi koji su pevačicu Anu Bekutu gađali grudvama na koncertu u Čačku, kao i oni koji „javno podržavaju i opravdavaju nasilje“, biti izvedeni pred lice pravde i sankcionisani u skladu sa… »
Aca Kos podržao Bekutu nakon sinoćnjeg incidenta: Latio se mikrofona i zapevao njen hit, pridružio mu se Čeda
Telegraf pre 3 sata
Tokom koncerta Ane Bekute, koji je sinoć održan na gradskom trgu u Čačku povodom dočeka Srpske nove godine, došlo je do neprijatnog incidenta. Manja grupa pojedinaca iz publike izazvala je njenu reakciju i delimični prekid koncerta, pošto su Anu i njene… »
O incidentima tokom nastupa Ane Bekute oglasili se Vučić, Tadić, Stevanić, Teodorović, Savković…
Morava info pre 5 sati
ČAČAK – Nakon sinoćnih incidenata na Gradskom trgu u Čačku kada je grudvama i ledenicama zasuta pevačica Ana Bekuta koja je nastupala povodom dočeka Nove godine po Julijanskom kalendaru. Do sada su se oglasili predsednik Srbije Aleksandar Vučić, bivši… »
Vučić danas pričao o divljacima koji bi silovali žene da dođu na vlast i jahanju popova
Rešetka pre 5 sati
Presednik Srbije Aleksandar Vučić je iz Abu Dabija komentarisao grudvanje Ane Bekute u Čačku. Čačani su na taj način izrazili svoje nezadovoljstvo što su gradske vlasti pevačici platile 4,5 miliona dinara da ih uveseljava na dočeku Nove godine po… »
VUČIĆ O INCIDENTU U ČAČKU: „GAĐALI SU ANU BEKUTU GRUDVAMA I LEDENICAMA – TO JE PATOLOŠKA MRŽNJA”
Glas Zapadne Srbije pre 6 sati
On je kazao da je u noći incidenta u Čačku probuđen oko tri sata ujutru kako bi bio obavešten o događajima koji su se desili tokom koncerta, ističući da je reč o ozbiljnom napadu na elementarne vrednosti društva i kulture. Vučić je naveo da je lično… »
Vučić o grudvanju Bekute: Divljaci bi silovali žene da dođu na vlast
Vreme pre 7 sati
Predsednika Srbije probudilo je u Abu Dabiju da ga obavesti da su „divljaci“ u Čačku “ledenicama” napali Anu Bekutu. Za njega to je dokaz da bi blokaderi silovali žene da dođu na vlast. Očekuje da policija do večeras uhapsi huligane. Presednik Srbije… »
"Probudili su me u 3.15, zvao sam je": Vučić se oglasio zbog napada na Bekutu u Čačku
Mondo pre 7 sati
Naime, nekolicina ljudi gađala je Anu Bekutu grudvama, a Vučić je rekao da je o incidentu obavešten odmah čim se dogodio. Kako je naveo, odmah je kontaktirao Anu i pružio joj podršku. "Poslednji moj odgovor biće na ono što se Ani Bekuti sinoć dogodilo u… »
"Došla žena da peva, oni je gađaju ledenicama" Vučić o napadu na Anu Bekutu: "Da ovde ide kuče ili mače, i da ga gađa neko…
Blic pre 8 sati
Vučić je izrazio zahvalnost na gostoprimstvu i naglasio značaj prijateljskih odnosa za prevazilaženje globalnih izazova Komentarisao je nedavne incident u Čačku, osuđujući nasilničko ponašanje i pozivajući na veću solidarnost i razumevanje "Imao sam… »
Vučić: Sramno ponašanje blokadera prema Bekuti, to nije Srbija pristojnih i normalnih
Euronews pre 7 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagovao je danas na događaje u Čačku, gde je na gradskom trgu nastupala narodna pevačica Ana Bekuta i osudio to što su je okupljeni gađali grudvama, uz ocenu da je takvo ponašanje "proizvod patološke mržnje koju… »
Vučić iz Abu Dabija: Probudili su me u tri ujutru da mi kažu šta je bilo sa Bekutom
Danas pre 8 sati
Napeto je bilo sinoć u Čačku gde je Ana Bekuta pokušala da održi koncert na gradskom trgu. Građani nezadovoljni činjenicom da je za ovaj događaj izdvojeno 40.000 evra iz gradskog budžeta, zviždali su i poručili joj da nije dobrodošla u njihovom gradu… »
Vučić se oglasio o napadu na Anu Bekutu: "Probudili su me u 3.15 ujutru, pozvao sam je..."
Telegraf pre 9 sati
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić oglasio se o napadu na pevačicu Anu Bekutu, koji se dogodio sinoć, 13. januara na gradskom trgu u Čačku. Naime, nekolicina ljudi gađala je Anu Bekutu grudvama, a Vučić je rekao da je o incidentu obavešten odmah čim se… »
Ana Brnabić osudila napad na Anu Bekutu u Čačku: Svi zajedno, uz predsednika Vučića, ćemo sačuvati Srbiju
Nova pre 9 sati
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da su demonstranti, koji su Anu Bekutu gađali ledenicama tokom kocerta na dočeku srpske Nove godine u Čačku, ponovo, kako kaže, pokazali "sve svoje vrednosti i nepoštovanje prema ženama". „To je ta… »
Vučić iz Abu Dabija brani Bekutu: Probudili su me u tri ujutru da mi kažu šta je bilo. Zvao sam je, zahvalio joj se na…
Nova pre 8 sati
Napeto je bilo sinoć u Čačku gde je Ana Bekuta pokušala da održi koncert na gradskom trgu. Građani nezadovoljni činjenicom da je za ovaj događaj izdvojeno 40.000 evra iz gradskog budžeta, zviždali su i poručili joj da nije dobrodošla u njihovom gradu… »
Brnabić osudila "doček" u Čačku: To je ta njihova lepša Srbija, podrška za Bekutu
N1 Info pre 9 sati
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da su demonstranti, koji su Anu Bekutu gađali ledenicama tokom kocerta na dočeku srpske Nove godine u Čačku, ponovo, kako kaže, pokazali "sve svoje vrednosti i nepoštovanje prema ženama". "To je ta… »
Grudvanje Ane Bekute: Policija, ajmo ovde levo!
Vreme pre 12 sati
Nezadovolljni time što su gradske vlasti platile Ani Bekuti 4,5 miliona dinara da ih uveseljava na dočeku Nove godine po julijanskom kalendaru Čačani su pevačicu zasuli grudvama. Građani Čačka zasuli su grudvama folk pevačicu Anu Bekutu i njen orkestar… »
Vesti dana »
Tramp zatražio od Danske da se povuče sa Grenlanda: dve pseće zaprege nisu dovoljne za odbranu
Euronews pre 2 satajoš 30 povezanih
Brnabić: „Poseta evropalamentaraca jeste najavljena, ali dolaze nepozvani“
Serbian News Media pre 2 satajoš 23 povezane
Svi Vučićevi savetnici, a među njima "agent haosa": Ko je Ajnhorn koji je proglašen kriminalcem u bekstvu?
Radio 021 pre 6 satijoš 4 povezane
Danska objavila da širi vojno prisustvo na Grenlandu u saradnji sa saveznicima iz NATO
Beta pre 37 minutajoš 22 povezane