Povezane vesti
Majka sina (4) odvela u vrtić, kući ga vratila policija: Kad me je video, počeo je da plače
Večernje novosti 14.01.2026
ČETVOROGODIŠNjEG dečaka majka iz Jašija u Rumuniji je ostavila u vrtiću u osam sati ujutru, ne sluteći da će samo dva i po sata kasnije doživeti šok, dete joj je na kućni prag dovela policija. Foto: Unsplash - Potpuno sam se slomila, nisam razumela šta… »
Majka sina (4) odvela u vrtić, policija ga vratila kući: "Kad me je video, počeo je da plače"
Telegraf 14.01.2026
Četvorogodišnjeg dečaka maјka iz Jašija u Rumuniji јe ostavila u vrtiću u osam sati uјutru, ne sluteći da će samo dva i po sata kasniјe doživeti šok, dete јoј јe na kućni prag dovela policiјa. "Potpuno sam se slomila, nisam razumela šta se dešava. Kada… »
Vesti dana »
"Tramp je osetio..." Bela kuća se oglasila o napadu na Iran: "Birao da li će ukloniti pretnju ili čekati da nas napadnu"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Verenica Marka Đokovića podelila prvu sliku bebe. Neodoljiv prizor iz njihovog doma u Španiji raznežio sve: "Besane noći"
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
SAD izgubile vojnu opremu vrednu skoro dve milijarde dolara od početka intervencije u Iranu
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Veliko slavlje u porodičnom domu Saše Popovića: Suzanin sin puca od sreće zbog rođenja ćerke: "Osećaj je odličan", folker došao prvi na slavlje (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Kokain u ambasadi Srbije je „katastrofa za našu diplomatiju“: Da li će se JTOK uključiti u crnogorsku istragu?
Danas pre 3 satajoš 1 povezana