Povezane vesti
Majka sina (4) odvela u vrtić, kući ga vratila policija: Kad me je video, počeo je da plače
Večernje novosti pre 14 sati
ČETVOROGODIŠNjEG dečaka majka iz Jašija u Rumuniji je ostavila u vrtiću u osam sati ujutru, ne sluteći da će samo dva i po sata kasnije doživeti šok, dete joj je na kućni prag dovela policija. Foto: Unsplash - Potpuno sam se slomila, nisam razumela šta… »
Majka sina (4) odvela u vrtić, policija ga vratila kući: "Kad me je video, počeo je da plače"
Telegraf pre 14 sati
Četvorogodišnjeg dečaka maјka iz Jašija u Rumuniji јe ostavila u vrtiću u osam sati uјutru, ne sluteći da će samo dva i po sata kasniјe doživeti šok, dete јoј јe na kućni prag dovela policiјa. "Potpuno sam se slomila, nisam razumela šta se dešava. Kada… »
Vesti dana »
Sve oči uprte u Iran! Masovna sahrana u Teheranu, zatvaraju se ambasade, avioni zaobilaze zemlju: SAD i Britanija poslale upozorenje da se ne putuje u Izrael
Blic pre 10 minutajoš 27 povezanih
Žreb za Australijan open 2026: Novak Đoković i Olga Danilović saznali protivnike
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 31 povezana
Jedna osoba leži na putu, ljudi se okupili, a na putu srča: Prvi snimci jezivog udesa u Vreocima (video)
Kurir pre 5 minutajoš 19 povezanih
"Nismo još na cilju"! Đedović sa Sijartom o sudbini NIS-a: MOL nema skrivene namere
Blic pre 10 minutajoš 17 povezanih