Povezane vesti

Preminula Senka Veletanlić

N1 Info pre 12 sati
Preminula je Senka Veletanlić, jugoslovenska pevačica i glumica, saopštio je Vasil Hadžimov, pijanista i kompozitor. "Jutros nas je napustila moja majka Senka Veletanlić nakon teške bolesti. Otišla je tiho, dostojanstveno, u snu, kao dama, baš kako joj i… »
Umrla Senka Veletanlić

Umrla Senka Veletanlić

Vesti online pre 13 sati
Tužnu vest Hadžimanov je podelio sa javnošću putem emotivne poruke. Majka istaknutog muzičara Vasila Hadžimanova, Senka Veletanlić, preminula je jutros nakon teške bolesti. Tužnu vest Hadžimanov je podelio sa javnošću putem emotivne poruke. Kako je… »
Preminula Senka Veletanlić, ikona jugoslovenske muzike

Preminula Senka Veletanlić, ikona jugoslovenske muzike

Euronews pre 13 sati
Poznata srpska i jugoslovenska pevačica i glumica Senka Veletanlić preminula je danas, objavio je njen sin, muzičar Vasil Hadžimanov na svom Fejsbuk nalogu. "Jutros nas je napustila moja majka Senka Veletanlić nakon teške bolesti. Otišla je tiho… »

Sputnik pre 13 sati
Srpska i jugoslovenska pevačica i glumica Senka Veletanlić preminula je u 90. godini. Vest o smrti nagrađivane umetnice objavio je njen sin, Vasil Hadžimanov. „Jutros nas je napustila moja majka Senka Veletanlić nakon teške bolesti. Otišla je tiho… »
Preminula pevačica i glumica Senka Veletanlić u 90. godini

Preminula pevačica i glumica Senka Veletanlić u 90. godini

Insajder pre 14 sati
Preminula je naša poznata pevačica i glumica Senka Veletanlić saopštio je danas na svom Fejsbuk profilu njen sin, pijanista i kompozitor Vasil Hadžimanov. "Jutros nas je napustila moja majka Senka Veletanlić. Otišla je tiho, dostojanstveno, u snu, kao… »

Radio 021 pre 14 sati
Preminula je Senka Veletanlić, srpska i jugoslovenska pevačica i glumica, objavio je njen sin Vasil Hadžimanov, pijanista i kompozitor. "Jutros nas je napustila moja majka Senka Veletanlić nakon teške bolesti. Otišla je tiho, dostojanstveno, u snu, kao… »

RTV pre 14 sati
BEOGRAD - Poznata srpska i jugoslovenska pevačica i glumica Senka Veletanlić preminula je danas, objavio je njen sin, muzičar Vasil Hadžimanov na svom Fejsbuk nalogu. "Jutros nas je napustila moja majka Senka Veletanlić nakon teške bolesti. Otišla je… »

Nedeljnik pre 14 sati
Srpska i jugoslovenska pevačica i glumica Senka Veletanlić preminula je u 90. godini, objavio je RTS. Vest o smrti nagrađivane umetnice Senke Veletanlić objavio je njen sin, Vasil Hadžimanov. „Jutros nas je napustila moja majka Senka Veletanlić nakon… »
Ko je bila Senka Veletanlić? Bila je mega zvezda, a onda je rekla "ne" estradi u trenutku najveće popularnosti

Ko je bila Senka Veletanlić? Bila je mega zvezda, a onda je rekla "ne" estradi u trenutku najveće popularnosti

Kurir pre 14 sati
Senka Veletanlić, istaknuta pevačica jugoslovenske zabavne muzike i majka muzičara Vasila Hadžimanova, preminula je nakon teške bolesti. Otišla je tiho i dostojanstveno, ostavivši iza sebe bogatu umetničku biografiju i snažan trag na domaćoj muzičkoj… »
Umrla Senka Veletanlić: sin Vasil Hadžimanov objavio tužne vesti

Umrla Senka Veletanlić: sin Vasil Hadžimanov objavio tužne vesti

Kurir pre 14 sati
Majka istaknutog muzičara Vasila Hadžimanova, Senka Veletanlić, preminula je jutros nakon teške bolesti. Tužnu vest Hadžimanov je podelio sa javnošću putem emotivne poruke. Kako je naveo, Senka Veletanlić preminula je mirno, u snu, dostojanstveno, onako… »

RTS pre 14 sati
Srpska i jugoslovenska pevačica i glumica Senka Veletanlić preminula je u 90. godini. Vest o smrti nagrađivane umetnice Senke Veletanlić objavio je njen sin, Vasil Hadžimanov. „Jutros nas je napustila moja majka Senka Veletanlić nakon teške bolesti… »
(Foto) "Umrla je tiho..." Preminula muzička diva Senka Veletanlić. Oglasio se njen sin Vasil Hadžimanov: Nakon teške bolesti…

(Foto) "Umrla je tiho..." Preminula muzička diva Senka Veletanlić. Oglasio se njen sin Vasil Hadžimanov: Nakon teške bolesti…

Dnevnik pre 14 sati
Jugoslovenska diva, Senka Veletanlić, preminula je u 90. godini. Tužnu vest saopštio je na Fejsbuku njen sin, čuveni muzičar Vasil Hadžimanov. Jutros nas je napustila moja majka Senka Veletanlić nakon teške bolesti. Otišla je tiho, dostojanstveno, u snu… »
Preminula čuvena glumica i pevačica, zvezda bivše Juge: Poznati sin potvrdio tužne vesti

Preminula čuvena glumica i pevačica, zvezda bivše Juge: Poznati sin potvrdio tužne vesti

Mondo pre 14 sati
Jugoslovenska glumica i pevačica Senka Veletanlić umrla je danas u 89. godini nakon teške bolesti. Vesti o njenom odlasku saopštio je sin Vasil Hadžimanov. Vasil Hadžimanov se na svom Instagramu oprostio od majke potresnim rečima. "Jutros nas je… »

Nova pre 14 sati
Senka Veletanlić, diva jugonslovenske zabavne muzike preminula je danas. Tužnu vest saopštio je na Fejsbuku njen sin, čuveni muzičar Vasil Hadžimanov. „Jutros nas je napustila moja majka Senka Veletanlić nakon teške bolesti. Otišla je tiho… »
"Bila je prelepa i pevala je kao san": Ovako je Zafir Hadžimanov govorio o Senki, zbog ljubavi s njom odbio ugovoreni brak

"Bila je prelepa i pevala je kao san": Ovako je Zafir Hadžimanov govorio o Senki, zbog ljubavi s njom odbio ugovoreni brak

Kurir pre 14 sati
Jugoslovenska glumica i pevačica Senka Veletanlić preminula je danas u 89. godini, a vest o njenoj smrti saopštio je njen sin, muzičar Vasil Hadžimanov. Iza sebe je ostavila bogatu umetničku karijeru, ali i privatni život koji je decenijama intrigirao… »
Umrla Senka Veletanlić: Sin Vasil Hadžimanov objavio tužne vesti

Umrla Senka Veletanlić: Sin Vasil Hadžimanov objavio tužne vesti

B92 pre 14 sati
Tužnu vest Hadžimanov je podelio sa javnošću putem emotivne poruke. Majka istaknutog muzičara Vasila Hadžimanova, Senka Veletanlić, preminula je jutros nakon teške bolesti. Tužnu vest Hadžimanov je podelio sa javnošću putem emotivne poruke. Kako je… »
"Umrla je tiho..." Potresni detalji o smrti jugoslovenske dive Senke Veletanlić, imala tešku bolest.

"Umrla je tiho..." Potresni detalji o smrti jugoslovenske dive Senke Veletanlić, imala tešku bolest.

Telegraf pre 14 sati
Muzičar Vasil Hadžimanov, oglasio se nakon smrti svoje majke Senke Veletanlić, muzičke dive koju je obožavala cela Jugoslavije. Senka Veletanlić je preminula u 90. godini, a njen sin je otkrio da je otišla tiho i dostojanstveno. - Jutros nas je napustila… »
Muzička diva kojoj se divila cela Jugoslavija: Najlepše pesme Senke Veletanlić

Muzička diva kojoj se divila cela Jugoslavija: Najlepše pesme Senke Veletanlić

Telegraf pre 13 sati
Legendarna Senka Veletanlić preminula je u 90. godini,. Tužnu vest je saopštio njen sin, muzičar Vasil Hadžimanović. "Jutros nas je napustila moja majka Senka Veletanlić nakon teške bolesti. Otišla je tiho, dostojanstveno, u snu, kao dama, baš kako joj i… »
Umrla Senka Veletanlić

Umrla Senka Veletanlić

Telegraf pre 14 sati
Jugoslovenska diva, Senka Veletanlić, preminula je u 90. godini. Tužnu vest saopštio je na Fejsbuku njen sin, čuveni muzičar Vasil Hadžimanov. - Jutros nas je napustila moja majka Senka Veletanlić nakon teške bolesti. Otišla je tiho, dostojanstveno, u… »

Vesti dana »