Povezane vesti
Meštani sela Gornja Trnava pet godina čekaju da se pokrpi jedna rupa na putu
Jugmedia pre 2 dana
Ulice grada Niša, a posebno u Gornjoj Trnavi, su pune rupa. Meštani ovog sela već pet godina čekaju da se jedna rupa na putu koja im otežava svakodnevni život konačno pokrpi. Ova situacija nije samo pitanje estetskog izgleda, već i bezbednosti naših… »
Koalicija „Niš moj grad“: Meštani Gornje Trnave godinama čekaju sanaciju puta
Niške vesti pre 2 dana
Koalicija „Niš moj grad“ saopštila je da su ulice na teritoriji niške opštine i grada, posebno u selu Gornja Trnava, u lošem stanju i pune rupa, zbog čega, kako navode, građani godinama trpe posledice neadekvatnog održavanja putne infrastrukture. „Ova… »
“Niš, moj grad”: Ulice Niša pune rupa, meštani Gornje Trnave godinama čekaju na sanaciju puta
Naissus info pre 2 dana
Koalicija “Niš moj grad” saopštila je da meštani Gornje Trnave već pet godina čekaju na sancaciju rupe na putu koja im otežava život, ali i ugrožava bezbednost. Ukazuju i na ulice pune rupa u Nišu. Iz odbora Crveni krst koalicije “Niš moj grad”, ukazuju… »
Koalicija "Niš moj grad": Ulice pune rupa, to nije samo pitanje estetskog izgleda, već i bezbednosti sugrađana
N1 Info pre 2 dana
Koalicija "Niš moj grad" saopštila je danas da su ulice u Nišu pune rupa, posebno u Gornjoj Trnavi, izrazivši zabrinutost zbog neodgovornosti nadležnih organa koji su dužni da reše takve probleme. Kako je naveo odbor te koalicije u opštini Crveni krst… »
„Ulice u Nišu prepune rupa, meštani Gornje Trnave već pet godina čekaju da se jedna pokrpi“
Nova pre 2 dana
Koalicija "Niš moj grad" saopštila je danas da su ulice u Nišu pune rupa, posebno u Gornjoj Trnavi, izrazivši zabrinutost zbog neodgovornosti nadležnih organa koji su dužni da reše takve probleme. Kako je naveo odbor te koalicije u opštini Crveni krst… »
Opštinski odbor Niš, moj grad Crveni Krst: Gornja Trnava u očaju- pet godina čekanja na rešenje za rupe na ulicama!
Jug press pre 2 dana
NIŠ Ulice naše opštine i grada, a posebno u Gornjoj Trnavi, su pune rupa. Meštani ovog sela već pet godina čekaju da se jedna rupa na putu koja im otežava svakodnevni život konačno pokrpi. Ova situacija nije samo pitanje estetskog izgleda, već i… »
Vesti dana »
VIDEO: Deo novosadskih studenata stupa u bojkot nastave, večeras novi protest
Radio 021 pre 40 minutajoš 41 povezana
Vučić: Policija je na pristojan način juče obavila svoj posao u Novom Sadu
NIN pre 5 minutajoš 27 povezanih
NATO i SAD postigli okvirni dogovor o Grenlandu - bez pitanja suvereniteta
Bloomberg Adria pre 20 minutajoš 78 povezanih
Đedović Handanović: Srbija kupuje pet odsto akcija NIS od Mađara
RTV Novi Pazar pre 3 satajoš 30 povezanih
Stanković (NPS): Požar u kancelarijama Tužilaštva za organizovani kriminal očigledno podmetnut
Beta pre 55 minutajoš 24 povezane