Povezane vesti
"Žao mi je Mine" Nadica Ademov o koleginici i njenom vereniku Kasperu: Nikako ne bih bila šest meseci sa nekim preko telefona!…
Kurir pre 28 dana
Pevačica Nadica Adem osvrnula se na situaciju u kojoj se našla Mina Kostić, koja je glavna tema ovih dana zahvaljujući njenoj vezi sa Manetom Ćuruvijom Kasperom. Nadica je istakla da joj je žao Mine i da joj želi sreću. - Meni je žao Mine, ona je, u… »
"Moraš da kažeš da hoćeš kad te pita na televiziji": Barbara Bobak rekla šta misli o veridbi Mine Kostić
Mondo pre 28 dana
Pevačica Mina Kostić gostovala je u emisiji Ognjena Amidžića sa partnerom Kasperom, kada je on odlučio da klekne na pod i pita je da se uda za njega. To veče su joj u emisiji čestitale kolege, među kojima je i Ćana, a sada je svoj sud o prosidbi dala i… »
"Da me neko tako veri na televiziji, nisam sigurna kako bih reagovala" Barbara Bobak o Mini Kostić i Kasperu: "Ako je on njoj…
Blic pre 28 dana
Izrazila je solidarnost prema Ani Bekuti zbog nedavne neprijatne situacije tokom nastupa. Barbara je priznala kojoj poznatoj ženi ne bi odolela. Pevačica Barbara Bobak progovorila je pred pripadnicima sedme sile o nizu tema koje intrigiraju javnost pred… »
"6 meseci preko telefona spada u neku drugu vrstu veze", Nadica Ademov iskreno o Mini i Kasperu: "Žao mi je..."
Telegraf pre 28 dana
Pevačica Nadica Ademov upitana je tokom jednog intervjua da prokomentariše aktuelnu situaciju u kojoj se našla Mina Kostić, koja je poslednjih nedelja u fokusu javnosti zbog veze sa izvesnim Manetom Ćuruvijom, poznatijim kao Kasper. Nadica nije krila da… »
"Žao mi je Mine": Nadica Ademov odsečno o koleginici i njenom vereniku Kasperu: "Nikako ne bih bila šest meseci sa nekim preko…
Blic pre 28 dana
Veza između Mine i Kaspera, koja je prvenstveno bila virtuelna, sada izaziva pažnju javnosti zbog njegove posete Beogradu. Nadica je istakla da Mina zaslužuje ljubav i poštovanje. Pevačica Nadica Adem osvrnula se na situaciju u kojoj se našla Mina… »
Vesti dana »
Pajić (Udruženje Naše mleko): Nećemo se odazvati Glamočićevom pozivu na sastanak
Nedeljnik pre 1 satjoš 32 povezane
Nemačka povlači trupe iz Iraka: Portparol ministarstva odbrane otkrio razlog
Večernje novosti pre 2 satajoš 28 povezanih
Sindikat FTN-a: Naša koleginica napadnuta u kampusu, policija reagovala posle brojnih poziva
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 7 povezanih
Deveti dan protesta mlekara, ponovo blokirana Ibarska magistrala u Mrčajevcima
RTS pre 38 minutajoš 18 povezanih