Povezane vesti
Stigli i poznati, sve pršti od dobre energije: Maša i Mojke zablistali na promociji svog dueta (foto)
Večernje novosti pre 22 sata
PROMOCIJA nove duetske pesme „Nevidljiva“, koju potpisuju mlada pevačica Maša Milovanović i influenser Aleksandar Mojić Mojke, održana je danas u jednom prestoničkom restoranu, a atmosfera je bila u znaku muzike, dobrog raspoloženja i poznatih lica… »
Maša i Mojke zablistali na promociji! Stigli i poznati, sve pršti od dobre energije (foto)
Kurir pre 1 dan
Promocija pesme „Nevidljiva“, koju potpisuju Maša i Mojke, održana je danas u jednom prestoničkom restoranu, a atmosfera je bila u znaku muzike, dobrog raspoloženja i poznatih lica. Naša ekipa bila je na licu mesta i zabeležila ekskluzivne detalje sa… »
Vesti dana »
PICULA U BEOGRADU: PRVO SASTANCI SA OPOZICIJOM, PA „LEKCIJE“ SRBIJI – VLAST UZVRAĆA PITANJEM KOJE BOLI: ZAŠTO JE JASENOVAC PROBLEM?
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 57 povezanih
Brnabić: Produžena licenca za rad NIS-u do 20. februara (VIDEO)
Insajder pre 48 minutajoš 37 povezanih
Račun za struju vam je ogroman? Krivi su ovi „tihi potrošači“ kojih niste ni svesni
Danas pre 9 satijoš 9 povezanih
Pregovori o Ukrajini u abi Dabiju duboko iza kulisa Nigde medija, delegacije superskrivene, u hotelima kažu da nisu ni čuli za sastanak
Dnevnik pre 33 minutajoš 25 povezanih