Povezane vesti
Macut: Zaprepašćen sam podelama u društvu
Radio 021 25.01.2026
Premijer Đuro Macut izjavio je da su Srbiji potrebni razgovori, a ne podele, argumenti zasnovani na činjenicama, a ne uvrede i isključivost, navodeći da je "zaprepašćen" podelama u društvu. "Samo kroz dijalog možemo da izgradimo poverenje i stvorimo… »
Đuro Macut: Zaprepašćen sam podelama u društvu
In medija 25.01.2026
Premijer Đuro Macut izjavio je da su Srbiji potrebni razgovori, a ne podele, argumenti zasnovani na činjenicama, a ne uvrede i isključivost, navodeći da je „zaprepašćen“ podelama u društvu. .-Samo kroz dijalog možemo da izgradimo poverenje i stvorimo… »
Macut: Zaprepašćen sam podelama u društvu, otvoreni smo za dijalog sa Evropskim parlamentom
Nedeljnik 25.01.2026
Premijer Đuro Macut izjavio je da su Srbiji potrebni razgovori, a ne podele, argumenti zasnovani na činjenicama, a ne uvrede i isključivost, navodeći da je „zaprepašćen“ podelama u društvu. „Samo kroz dijalog možemo da izgradimo poverenje i stvorimo… »
Macut: Zaprepašćen sam podelama u društvu, otvoreni smo za dijalog sa Evropskim parlamentom
N1 Info 25.01.2026
Premijer Đuro Macut izjavio je da su Srbiji potrebni razgovori, a ne podele, argumenti zasnovani na činjenicama, a ne uvrede i isključivost, navodeći da je "zaprepašćen" podelama u društvu. "Samo kroz dijalog možemo da izgradimo poverenje i stvorimo… »
Insajder 25.01.2026
Macut: „Zaprepašćen sam podelama u društvu, otvoreni smo za dijalog sa Evropskim parlamentom“
Serbian News Media 25.01.2026
Premijer Đuro Macut izjavio je da su Srbiji potrebni razgovori, a ne podele, argumenti zasnovani na činjenicama, a ne uvrede i isključivost, navodeći da je „zaprepašćen“ podelama u društvu. „Samo kroz dijalog možemo da izgradimo poverenje i stvorimo… »
Danas 25.01.2026
Vesti dana »
Iran najavljuje odmazdu zbog ubistva Laridžanija; Izrael ponovo bombarduje Bejrut i jug Libana
RTS pre 18 minutajoš 27 povezanih
Karlik Džons bez lažne skromnosti: Jedan sam od najboljih plejmekera u Evroligi, ako ne i najbolji
Danas pre 27 minutajoš 38 povezanih