Povezane vesti
Vučić nazvao sastanak evroparlamentaraca i opozicije 'najsmešnijim na svetu'
Slobodna Evropa pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je 25. januara da je sastanak poslanika Evropskog parlamenta tokom posete Srbiji i njegovih političkih protivnika bio "najsmešniji na svetu". Vučić je za TV Prva dodao da mu je mnogo krivo što su "naši ljudi… »
Vučić o Generalštabu: Neću dozvoliti da Selaković trpi sankcije, neka gone mene
Nedeljnik pre 5 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sastanak ervoparlamentaraca i njegovih političkih protivnika bio najsmešniji na svetu. Dodao je da mu je mnogo krivo što su naši ljudi onima što su došli poklonili toliku pažnju, nazivajući… »
Vučić: Sastanak EU parlamentaraca i opozicije najsmešniji na svetu
Glas Zaječara pre 4 sati
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sastanak ervoparlamentaraca i njegovih političkih protivnika bio najsmešniji na svetu. Dodao je da mu je mnogo krivo što su naši ljudi onima što su došli poklonili toliku pažnju, nazivajući… »
Predsednik Srbije: Neka me hapse
Danas pre 5 sati
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sastanak ervoparlamentaraca i njegovih političkih protivnika bio najsmešniji na svetu. Dodao je da mu je mnogo krivo što su naši ljudi onima što su došli poklonili toliku pažnju, nazivajući… »
VUČIĆ: Neka mene hapse za Generalštab
Moj Novi Sad pre 4 sati
Predsednik Srbije danas je prisustvovao sednici Vlade Srbije. Aleksandar Vučić je izjavio da je sastanak ervoparlamentaraca i njegovih političkih protivnika bio najsmešniji na svetu. Dodao je da mu je mnogo krivo što su naši ljudi onima što su došli… »
Vučić: Sastanak evroposlanika i mojih političkih protivnika - najsmešniji na svetu, neka mene hapse za Generalštab
N1 Info pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sastanak ervoparlamentaraca i njegovih političkih protivnika bio najsmešniji na svetu. Dodao je da mu je mnogo krivo što su naši ljudi onima što su došli poklonili toliku pažnju, nazivajući… »
Beta pre 5 sati
Serbian News Media pre 5 sati
"Najsmešniji sastanci na svetu" Vučić o delegaciji EP u Beogradu: "Opozicija priča sve najgore o Srbiji, a ovi jedu"
Blic pre 5 sati
Predsednik Aleksandar Vučić komentarisao je posetu evroparlamentaraca Beogradu, naglašavajući da im je posvećena neprimerena pažnja. "Nismo džabe nepunih pet vekova bili po Turcima" Predsednik Aleksandar Vučić prokomentarisao je i posetu… »
Radio sto plus pre 5 sati
Dodao je da mu je mnogo krivo što su naši ljudi onima što su došli poklonili toliku pažnju, nazivajući evroparlamentarce potpuno nevažnim ljudima. “Ovi jedu, ne prestaju, ne slušaju šta im pričaju iz opozicije. A pričaju im sve najgore o Srbiji”, rekao… »
Vučić: Sastanak EU parlamentaraca i opozicije najsmešniji, neka mene hapse za Generalštab
Nova pre 5 sati
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sastanak evroparlamentaraca i njegovih političkih protivnika bio najsmešniji na svetu. Dodao je da mu je mnogo krivo što su naši ljudi onima što su došli poklonili toliku pažnju, nazivajući… »
Vesti dana »
U Beograd stiže olujna košava koja će nositi sve pred sobom, a u Srbiji orkanski udari 100km/h: Evo šta nas čeka do kraja januara
Nova pre 4 satijoš 30 povezanih
Pala fasada sa renovirane prokupačke Gimnazije, Grad traži hitnu sanaciju o trošku izvođača
Južne vesti pre 3 satajoš 12 povezanih
U sukobu navijača Crvene zvezde i Hajduka teže povređene tri, a privedene 93 osobe
Beta pre 1 satjoš 37 povezanih