Povezane vesti
Vučić predložio formiranje operativnog tima za brži naredak na evropskom putu
Slobodna Evropa pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić predložio je 25. januara da se formira operativni tim i ojačaju kapaciteti da bi Srbija brže napredovala na evropskom putu. Vučić je to predložio na tematskoj sednici Vlade Srbije, kojoj je prisustovao. Za predsednika… »
Vučić o Generalštabu: Neću dozvoliti da Selaković trpi sankcije, neka gone mene
Nedeljnik pre 21 dana
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sastanak ervoparlamentaraca i njegovih političkih protivnika bio najsmešniji na svetu. Dodao je da mu je mnogo krivo što su naši ljudi onima što su došli poklonili toliku pažnju, nazivajući… »
Predsednik Srbije: Neka me hapse
Danas pre 21 dana
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sastanak ervoparlamentaraca i njegovih političkih protivnika bio najsmešniji na svetu. Dodao je da mu je mnogo krivo što su naši ljudi onima što su došli poklonili toliku pažnju, nazivajući… »
VUČIĆ: Neka mene hapse za Generalštab
Moj Novi Sad pre 21 dana
Predsednik Srbije danas je prisustvovao sednici Vlade Srbije. Aleksandar Vučić je izjavio da je sastanak ervoparlamentaraca i njegovih političkih protivnika bio najsmešniji na svetu. Dodao je da mu je mnogo krivo što su naši ljudi onima što su došli… »
Vučić: Sastanak evroposlanika i mojih političkih protivnika - najsmešniji na svetu, neka mene hapse za Generalštab
N1 Info pre 21 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sastanak ervoparlamentaraca i njegovih političkih protivnika bio najsmešniji na svetu. Dodao je da mu je mnogo krivo što su naši ljudi onima što su došli poklonili toliku pažnju, nazivajući… »
Vučić: Sastanak EU parlamentaraca i opozicije najsmešniji na svetu
Beta pre 21 dana
Predsednik države Aleksandar Vučić izjavio je danas da je sastanak ervoparlamentaraca i njegovih političkih protivnika bio najsmešniji na svetu. Dodao je da mu je mnogo krivo što su naši ljudi onima što su došli poklonili toliku pažnju, nazivajući… »
"Najsmešniji sastanci na svetu" Vučić o delegaciji EP u Beogradu: "Opozicija priča sve najgore o Srbiji, a ovi jedu"
Blic pre 21 dana
Predsednik Aleksandar Vučić komentarisao je posetu evroparlamentaraca Beogradu, naglašavajući da im je posvećena neprimerena pažnja. "Nismo džabe nepunih pet vekova bili po Turcima" Predsednik Aleksandar Vučić prokomentarisao je i posetu… »
Serbian News Media pre 21 dana
Radio sto plus pre 21 dana
Dodao je da mu je mnogo krivo što su naši ljudi onima što su došli poklonili toliku pažnju, nazivajući evroparlamentarce potpuno nevažnim ljudima. “Ovi jedu, ne prestaju, ne slušaju šta im pričaju iz opozicije. A pričaju im sve najgore o Srbiji”, rekao… »
Vesti dana »
(Foto/video) "Sretnimo se ponovo": Skup studenata i građana u Kragujevcu, potom obeležavanje Dana državnosti u Orašcu
Newsmax Balkans pre 9 minutajoš 52 povezane
UEFA čestitala Dan državnosti: "Strast srpske nacije prema fudbalu nastaviće da sija na evropskoj sceni"
Newsmax Balkans pre 54 minutajoš 48 povezanih
Nove blokade puteva u još dvadesetak mesta i gradova u Srbiji
Glas Zaječara pre 1 satjoš 22 povezane
Kada će pasti sneg u Beogradu? Ristić i Čubrilo otkrili kakvo će biti vreme do kraja februara
Mondo pre 57 minutajoš 27 povezanih