Повезане вести
Скандал тресе владу Црне Горе: Појавили се интимни снимци двоје државних службеника, пљуште оставке
Мондо пре 21 дана
С*кс скандал потреса владу Црне Горе након што се у јавности крај децембра почело говорити о наводним експлицитним снимцима бивше државне секретарке у Министарству за људска и мањинска права Мирјане Пајковић и бившег саветника… »
"Сама себи си завршила каријеру" Објављене шок поруке између актера афере "експлицитни снимци" у Црној Гори: "Ја те никад…
Курир пре 20 дана
Мирјана Пајковић, бивша државна секретарка у Министарству људских и мањинских права Црне Горе, објавила је на Инстаграму део преписке са Дејаном Вукшићем, бившим шефом АНБ, који је такође поднео оставку након што су у јавност… »
"Омиљени владар Црне Горе ми је Вукшић", Мирјана усред афере "експлицитни снимци" ратује са Дејаном, а некада је овако…
Курир пре 20 дана
Мирјана Пајковић, бивша службеница Владе Црне Горе чији се експлицитни снимак недавно појавио на друштвеним мрежама, пре готово четири године учествовала је у уличној анкети у којој је као омиљеног владара Црне Горе навела… »
"Он ми је омиљени владар" Службеница у Влади која има експлицитан снимак је овако говорила о човеку ког је пријавила…
Блиц пре 20 дана
Дејан Вукшић је дао оставку на позицију директора Агенције за националну безбедност након што је скандал са Мирјаном Пајковић испливао у јавност Мирјана Пајковић снимак који се појавио на друштвеним мрежама описује као насиље и… »
Огласила се државна службеница која је на експлицитним снимцима: Потрес у Црној Гори: "Вукшић ми је претио из Милатовићевог…
Блиц пре 20 дана
Бивши државни службеници Црне Горе, Дејан Вукшић и Мирјана Пајковић, поднели су оставке због објављивања компромитујућег материјала Пајковић је у најновијем интервјуу изјавила да је претрпела претње и застрашивање поводом… »
"Цела Црна Гора има да види" Афера "експлицитни снимци" дрма комшилук! Објављени нови детаљи бурног односа двоје бивших…
Курир пре 20 дана
Црну Гору већ месец дана тресе афера "експлицитни снимци" на којима су наводно сада већ бивши државни службеници Дејан Вукшић и Мирјана Пајковић. Обоје су поднели оставке након што је интиман садржај постао виралан уз бројне… »
Секс афера у Црној Гори: Саветник председника и државна секретарка поднели оставке
Радио 021 пре 20 дана
Пажњу у Црној Гори привукла је секс афера, а у фокусу су се нашли доскорашњи саветник за безбедност председника Дејан Вукшић и државна секретарка Мирјана Пајковић. Дејан Вукшић је крајем прошле године поднео оставку на место… »
У аферу упетљан и председник Црне Горе: Службеница у Влади која има експлицитан снимак открила све: "Послала сам му љубазну…
Блиц пре 20 дана
Мирјана Пајковић каже да је одлучила да поднесе кривичне пријаве против Дејана Вукшића након своје кандидатуре за омбудсмана коју Јаков Милатовић није ни објавио Како каже Мирјана Пајковић, председник Црне Горе Јаков Милатовић… »
Црну Гору тресе афера са експлицитним снимком, проговорила Мирјана Пајковић: У исповести причала о моћнику, ударила и на…
Курир пре 20 дана
Када је афера са експлицитним снимком у Црној Гори испливала у јавност обоје су поднели оставке. Дејан Вукшић је доскорашњи директор АНБ, црногорске тајне службе, и бивши саветник председника Милатовића. Мирјана Пајковић је до… »
"Повезана је са кавачким кланом!" Службеницу Владе Црне Горе, чији су експлицитни снимци изашли у јавност, саветник…
Блиц пре 20 дана
Вукшић је изјавио да је поднео кривичну пријаву против Пајковић због њених наводних криминалних активности Изразио је захвалност Председнику на указаном поверењу и сарадњи Доскорашњи саветник председника Црне Горе, Дејан… »
Вести дана »
Студент Хоџић каже да је ударен с леђа у потиљак у Новом Саду, описао шта се догодило - објављен и снимак инцидента
Инсајдер пре 2 сатајош 1 повезана
Порфирије: Матица српска дубоко уткана у духовну и културну историју српског народа
Телеграф пре 1 сатјош 6 повезаних
Новинар о нападу на студенте: Чини ми се да су само чекали прилику да их нападну
Данас пре 6 сатијош 1 повезана