Povezane vesti
Nakon veridbe, Mina Kostić i Kasper se venčali uživo u emisiji: „Na svoje prezime dodajem Ćuruvija“
Nova pre 1 sat
Mina Kostić i njen verenik Mane Ćuruvija Kasper svakodnevno gostuju na emisiji u Srbiji, a sada su na poziv Bokija 13 otišli u Makedoniju kako bi bili gosti njegovog podkasta. Pevačica se obukla beku haljinu sa kristalima dok je i Mane bio u svečanom… »
Mina Kostić promenila ime i veru: Otkriveno kako se zvala ranije, evo zašto se odlučila na ovaj potez
Mondo pre 3 sata
Pevačica Mina Kostić ne prestaje da privlači pažnju javnosti zbog odnosa sa verenikom Manetom Ćuruvijom Kasperom. Par se i "venčao" u emisiji Bokija 13, a Mina je tada ponosno rekla da uzima prezime Ćuruvija. Pogledajte još fotografija para: No, istina… »
Mina Kostić je promenila ime i veru: Evo kako se pevačica nekada zvala: "Krstila sam se sa 19 godina"
Blic pre 5 sati
Potvrdila da se pre zvala Minira Jašari, ističući ponos svojim poreklom sa Kosova. Par se ne obazire na kritike i izražava harmoniju i ljubav u vezi. Pevačica Mina Kostić otkrila je da je promenila ime i veru. Sa 19 godina se krstila, a nekada se zvala… »
"Odmah sam mu dala, ništa nisam čekala" Mina Kostić šokirala priznanjem, želi da rodi dete Kasperu: Imamo odnose 5 puta na dan…
Kurir pre 5 sati
Mane Ćuruvija poznatiji kao Kasper i Mina Kostić ne prestaju da intrigiraju javnost svojim odnosom i izjavama. Ljubavni par je gostovao u podkastu kod Bokija 13 i tom prilikom se dotakao i intime. P evačica je progovorila bez dlake na jeziku o intimi sa… »
"Kasper i ja imamo intimne odnose pet puta na dan" Mina Kostić šokirala izjavom: "Čim smo se videli, vodili smo ljubav, on je…
Blic pre 6 sati
Tokom emisije, Boki 13 simbolično je venčao Minu i Maneta. Mina Kostić i njen dečko Kasper su danima u centru pažnje javnosti. Pevačica Mina Kostić progovorila je o svojoj vezi sa Manetom Ćuruvijem Kasper i bez imalo zadrški iznela intimne detalje u… »
"Nemam ništa romsko u sebi" Mina Kostić progovorila o poreklu i veri: Prešla sam u pravoslavlje, krstila sam se sa 19 godina
Kurir pre 5 sati
Mina Kostić i njen verenik Kasper gostovali kod Bokija 13 i tom prilikom ponovo govorili o njihovoj ljubavi ali i privatnom životu. Pevačica je u jednom trenutku progovorila o svom poreklu i veri. - Ja sam Srpkinja. Tako da, da li su ljudi Romi, ovo ili… »
"Imamo intimne odnose pet puta na dan": Mina Kostić priznala da je odmah spavala sa Kasperom, šokirala detaljima
Mondo pre 6 sati
Pevačica Mina Kostić progovorila je o svojoj vezi sa Manetom Ćuruvijem Kasper i bez imalo zadrški iznela intimne detalje u javnost. Mina Kostić i Mane Ćuruvija Kasper su vezu započeli dok je on još bio u Americi, te je njihova veza održavana na daljinu… »
Mina Kostić otkrila koliko puta dnevno ima odnos sa Kasperom, voditelj u šoku zbog odgovora: "Jesi li ti..."
Telegraf pre 6 sati
Pevačica Mina Kostić gostovala je sinoć u podkastu Bokija 13 sa svojim izabranikom Manetom Ćuruvijom Kasperom. Njihova veza trenutno je u žiži interesovanja javnosti, jer se mnogi pitaju da li je iz ljubavi ili koristi. Mina i Kasper otvoreno su govorili… »
Minu Kostić i Kaspera venčao Boki 13 usred emisije Ona blista u haljini sa biserima: "Na svoje prezime dodajem Ćuruvija"
Blic pre 6 sati
Oni su otvoreno pričali o svojoj vezi i intimnom životu, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Par planira proširenje porodice, što je Mina najavila tokom emisije. Boki 13 je želeo da se našali usred emisije, pa je venčao Minu Kostić i njenog verenika… »
Minu Kostić i Kaspera venčao Boki 13 usred emisije: Ona blistala u haljini s biserima: Na svoje prezime dodajem Ćuruvija!
Kurir pre 6 sati
Tokom emisije koju vodi Boki 13, pevačica Mina Kostić i njen verenik Manet Ćuruvija Kasper našli su se u centru nesvakidašnje „ceremonije“. Ono što je trebalo da bude rutinsko gostovanje u Severnoj Makedoniji, pretvorilo se u "venčanje" uživo u programu… »
Mina i Kasper venčani, kum je bio estradni menadžer: Boki 13 napravio haos, pevačica se odlučila za prezime
Telegraf pre 7 sati
Pevačica Mina Kostić je sa svojim izabranikom Manetom Ćuruvijom Kasperom bila gost u podkastu Bokija 13, koji ih je na kraju i venčao. Naravno, sve ovo je bila Bokijeva šala na račun raznih komentara na njihovu ljubav. Pevačica i njen 15 godina mlađi… »
Kako je Minira Jašari postala Mina Kostić? Ovo je prava istina, evo zašto je promenila ime i veru: "Ja sam..."
Telegraf pre 14 sati
Mina Kostić rođena je kao Minira Jašari. Međutim, pevačica je promenila i ime i veru. Tokom gostovanja u podkastu kod Bokija 13, sa svojim verenikom Manetom Ćuruvijom Kasperom, Bokijev kolega voditelj upitao je Minu zbog čega se stidi da kaže da je… »
Vesti dana »
Istorijski trgovinski dogovor Indije i EU: 'Majka svih sporazuma'
Radio 021 pre 1 satjoš 34 povezane
Proslava Svetog Save u Srbiji i protest hora Karlovačke gimnazije zbog prisustva političara
Naslovi.ai pre 36 minutajoš 28 povezanih