Povezane vesti
"Moje dete (2) je ostalo slepo zbog najobičnije stvari koju svi radimo i obožavamo!" Apel očajne majke koji svi treba da čuju…
Blic pre 23 dana
Dvogodišnji dečak izgubio je vid na jednom oku nakon što ga je poljubio neko od rođaka. Doktori su mu otkrili retku infekciju oka izazvanu virusom herpes simpleksa. Majka iz Velike Britanije uputila je jedno ozbiljno upozorenje svim roditeljima nakon što… »
"Moje dete je ostalo slepo zbog najobičnije stvari koju svi radimo i obožavamo!": Apel očajne majke koji svi treba da čuju…
Večernje novosti pre 23 dana
MAJKA iz Velike Britanije uputila je jedno ozbiljno upozorenje svim roditeljima nakon što je njen dvogodišnji sin, Džuvon, izgubio vid na jednom oku zbog retke, ali opasne infekcije oka. Foto Profimedia Sve je počelo u avgustu 2024. godine kada je tada… »
Vesti dana »
"Neka javnost vidi pravo lice tog uglednog pravnika": Aleksandar Kos nakon brutalne tuče u centru Beograda: "Za Čedu bih dao život"
Blic pre 1 satjoš 32 povezane
Proizvođači mleka i danas blokirali Ibarsku magistralu, Glamočić za sutra najavio veliki sastanak sa poljoprivrednicima
RTV pre 3 satajoš 37 povezanih
Sindikat FTN-a: Naša koleginica napadnuta u kampusu, policija reagovala posle brojnih poziva
Moj Novi Sad pre 8 satijoš 8 povezanih
Nenadić (Cvećara Imela): „Treći put od letos su nam zapalili cvećaru zbog podrške studentskom pokretu“
Serbian News Media pre 7 satijoš 15 povezanih