Povezane vesti

"Moje dete (2) je ostalo slepo zbog najobičnije stvari koju svi radimo i obožavamo!" Apel očajne majke koji svi treba da čuju…

"Moje dete (2) je ostalo slepo zbog najobičnije stvari koju svi radimo i obožavamo!" Apel očajne majke koji svi treba da čuju…

Blic pre 6 sati
Dvogodišnji dečak izgubio je vid na jednom oku nakon što ga je poljubio neko od rođaka. Doktori su mu otkrili retku infekciju oka izazvanu virusom herpes simpleksa. Majka iz Velike Britanije uputila je jedno ozbiljno upozorenje svim roditeljima nakon što… »
"Moje dete je ostalo slepo zbog najobičnije stvari koju svi radimo i obožavamo!": Apel očajne majke koji svi treba da čuju…

"Moje dete je ostalo slepo zbog najobičnije stvari koju svi radimo i obožavamo!": Apel očajne majke koji svi treba da čuju…

Večernje novosti pre 6 sati
MAJKA iz Velike Britanije uputila je jedno ozbiljno upozorenje svim roditeljima nakon što je njen dvogodišnji sin, Džuvon, izgubio vid na jednom oku zbog retke, ali opasne infekcije oka. Foto Profimedia Sve je počelo u avgustu 2024. godine kada je tada… »

Vesti dana »