Povezane vesti
Mark Karni ne menja mišljenje uprkos razgovoru sa Trampom: Stojim iza onoga što sam rekao u Davosu
Telegraf pre 31 dana
Kanadski premijer Mark Karni odbacio je tvrdnju adminsitracije američkog predsednika Donalda Trampa, da je tokom privatnog razgovora sa njim u ponedeljak povukao svoje izjave iz Davosa, kada je ohrabrio srednje sile da se suprotstave američkoj… »
"Mislio sam šta sam rekao u Davosu" Karni prevrnuo očima i odbrusio američkom ministru finansija: "Tramp je mene zvao"...
Kurir pre 31 dana
Kanadski premijer Mark Karni izjavio je da je rekao američkom predsedniku Donaldu Trampu da je stvarno mislio ono što je rekao u svom govoru u Davosu i da Kanada planira da diversifikuje svoju trgovinu u odnosu na SAD sa desetak novih trgovinskih… »
Vesti dana »
Više od 200 osoba poginulo u današnjim napadima SAD i Izraela na Iran
Nedeljnik pre 23 minutajoš 105 povezanih
U vazdušnim udarima na Iran poginulo više od 200 ljudi, pogođene i zemlje u regionu
Vreme pre 48 minutajoš 27 povezanih
Hamnei i Pezeškijan bezbedni i zdravi, neki zvaničnici poginuli potvrdio portparol MSP
Dnevnik pre 1 satjoš 25 povezanih
Studenti i građani protestovali su kod Parka Ušće protiv izgradnje akvarijuma, prisutne i jake policijske snage (FOTO)
Insajder pre 4 satijoš 22 povezane
Realan put ka briselskom stolu? Vučić i Rama izneli predlog za EU, pomenuli i veto: Povukli su potez, traže ove dve stvari
Blic pre 1 satjoš 26 povezanih