Povezane vesti
Mark Karni ne menja mišljenje uprkos razgovoru sa Trampom: Stojim iza onoga što sam rekao u Davosu
Telegraf 28.01.2026
Kanadski premijer Mark Karni odbacio je tvrdnju adminsitracije američkog predsednika Donalda Trampa, da je tokom privatnog razgovora sa njim u ponedeljak povukao svoje izjave iz Davosa, kada je ohrabrio srednje sile da se suprotstave američkoj… »
"Mislio sam šta sam rekao u Davosu" Karni prevrnuo očima i odbrusio američkom ministru finansija: "Tramp je mene zvao"...
Kurir 28.01.2026
Kanadski premijer Mark Karni izjavio je da je rekao američkom predsedniku Donaldu Trampu da je stvarno mislio ono što je rekao u svom govoru u Davosu i da Kanada planira da diversifikuje svoju trgovinu u odnosu na SAD sa desetak novih trgovinskih… »
Vesti dana »
"Ne izlazite napolje!" RHMZ izdao posebno upozorenje, tiče se ove 4 grupe stanovništva: Rizik je ogroman, opasna pojava na vrhuncu
Blic pre 7 minutajoš 42 povezane
Tramp: Postignut dogovor o razoružanju Hamasa i povlačenju Izraela iz Pojasa Gaze
Beta pre 2 satajoš 31 povezana
Krivična prijava protiv muškarca (38) zbog polnog uznemiravanja: dodirivao maloletnice dok je prolazio kolima
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 17 povezanih
Dunav sve plići: Istorijski minimum u Srbiji, apel da se struja troši racionalnije
BBC News pre 1 satjoš 4 povezane