Povezane vesti
Mark Karni ne menja mišljenje uprkos razgovoru sa Trampom: Stojim iza onoga što sam rekao u Davosu
Telegraf 28.01.2026
Kanadski premijer Mark Karni odbacio je tvrdnju adminsitracije američkog predsednika Donalda Trampa, da je tokom privatnog razgovora sa njim u ponedeljak povukao svoje izjave iz Davosa, kada je ohrabrio srednje sile da se suprotstave američkoj… »
"Mislio sam šta sam rekao u Davosu" Karni prevrnuo očima i odbrusio američkom ministru finansija: "Tramp je mene zvao"...
Kurir 28.01.2026
Kanadski premijer Mark Karni izjavio je da je rekao američkom predsedniku Donaldu Trampu da je stvarno mislio ono što je rekao u svom govoru u Davosu i da Kanada planira da diversifikuje svoju trgovinu u odnosu na SAD sa desetak novih trgovinskih… »
Vesti dana »
Čak 27 uslova za normalizaciju odnosa Mađarske i EU, glavno: kredit Ukrajini, sankcije Rusiji, migranti
Politika pre 1 satjoš 41 povezana
Košarkaši Mege poraženi od Studentskog centra u ABA ligi
Serbian News Media pre 28 minutajoš 32 povezane
Američka vojska spremna da blokira iranske luke, dok Teheran preti lukama na Bliskom istoku
Serbian News Media pre 43 minutajoš 112 povezane
Vučić o porazu Orbana u Mađarskoj: Zna se ko je moj prijatelj i ja ga se ne odričem ni u dobru ni u zlu
Euronews pre 1 satjoš 235 povezanih