Povezane vesti
Pio sam vodu iz glečera, to je pravi eliksir: Naučnik Aleksandar duže od mesec dana na istraživačkom brodu na Antarktiku -…
RINA pre 14 sati
Pio sam vodu iz glečera, to je pravi eliksir: Naučnik Aleksandar duže od mesec dana na istraživačkom brodu na Antarktiku - nestvarni prizori oduzimaju dah (FOTO) Antarktik - Crnogroski naučnici sa kolegama iz drugih država duže od mesec dana borave na… »
"Popio sam vodu iz glečera i to je pravi eleksir": Crnogorski naučnici uživaju u čudesnoj lepoti Antarktika
Telegraf pre 16 sati
Crnogorski naučnici sa kolegama iz drugih država duže od mesec dana borave na naučno-istraživačkom brodu, a njihov fokus je usmeren na istraživanje mora. Crnogorsku ekspediciju čine naučnici Instituta za biologiju mora Univerziteta Crne Gore dr Vesna… »
(Foto) Aleksandar pije vodu iz glečera i druži se sa fokama i pingvinima: Evo kako izgleda život na Antarktiku, već mesec dana…
Blic pre 24 sata
Crnogorski naučnici učestvuju u istraživačkoj misiji na Antarktiku sa fokusom na proučavanje mora Misija, koja traje do februara, predstavlja značajan doprinos svetkoj nauci o životnoj sredini Crnogorski naučnici sa kolegama iz drugih država duže od… »
Vesti dana »
(Video) Kada vreme stane u 98. minutu: Golman Benfike srušio giganta Evrope
IndeksOnline pre 3 minutajoš 1 povezana
Težak lančani sudar u Zemunu! U nesreći učestvovalo 5 vozila: Ima povređenih, policija na terenu
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Pevač se razvodio sedam puta, a sad se na slavlju kod Amidžića pojavio sa zanosnom crnkom: Svi pogledi uprti u nju, došla u halterima (foto)
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
RHMZ je izdao najnovije upozorenje i sve će se promeniti: Stiže totalni obrt, dve opasne pojave će nas izluđivati, a zna se i tačan datum
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Poznata imena poslednjih polufinalista na Evropskom prvenstvu urukometu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana