Povezane vesti
Pio sam vodu iz glečera, to je pravi eliksir: Naučnik Aleksandar duže od mesec dana na istraživačkom brodu na Antarktiku -…
RINA pre 22 dana
Pio sam vodu iz glečera, to je pravi eliksir: Naučnik Aleksandar duže od mesec dana na istraživačkom brodu na Antarktiku - nestvarni prizori oduzimaju dah (FOTO) Antarktik - Crnogroski naučnici sa kolegama iz drugih država duže od mesec dana borave na… »
"Popio sam vodu iz glečera i to je pravi eleksir": Crnogorski naučnici uživaju u čudesnoj lepoti Antarktika
Telegraf pre 22 dana
Crnogorski naučnici sa kolegama iz drugih država duže od mesec dana borave na naučno-istraživačkom brodu, a njihov fokus je usmeren na istraživanje mora. Crnogorsku ekspediciju čine naučnici Instituta za biologiju mora Univerziteta Crne Gore dr Vesna… »
(Foto) Aleksandar pije vodu iz glečera i druži se sa fokama i pingvinima: Evo kako izgleda život na Antarktiku, već mesec dana…
Blic pre 23 dana
Crnogorski naučnici učestvuju u istraživačkoj misiji na Antarktiku sa fokusom na proučavanje mora Misija, koja traje do februara, predstavlja značajan doprinos svetkoj nauci o životnoj sredini Crnogorski naučnici sa kolegama iz drugih država duže od… »
Vesti dana »
Handel nakon Lila: "Ovo je tek pola posla, učim od Krunića"; Enem: "Idemo da pobedimo na derbiju"
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih
Pre podne kiša, posle podne sneg, vetrovito, sa temperaturom do 14 stepeni
N1 Info pre 19 minutajoš 12 povezanih
Vučić danas sa generalnim direktorom Direktorata EK za susedstvo i pregovore o proširenju Kopmanom
Blic pre 39 minutajoš 1 povezana