Povezane vesti

Pio sam vodu iz glečera, to je pravi eliksir: Naučnik Aleksandar duže od mesec dana na istraživačkom brodu na Antarktiku -…

Pio sam vodu iz glečera, to je pravi eliksir: Naučnik Aleksandar duže od mesec dana na istraživačkom brodu na Antarktiku -…

RINA pre 14 sati
Pio sam vodu iz glečera, to je pravi eliksir: Naučnik Aleksandar duže od mesec dana na istraživačkom brodu na Antarktiku - nestvarni prizori oduzimaju dah (FOTO) Antarktik - Crnogroski naučnici sa kolegama iz drugih država duže od mesec dana borave na… »
"Popio sam vodu iz glečera i to je pravi eleksir": Crnogorski naučnici uživaju u čudesnoj lepoti Antarktika

"Popio sam vodu iz glečera i to je pravi eleksir": Crnogorski naučnici uživaju u čudesnoj lepoti Antarktika

Telegraf pre 16 sati
Crnogorski naučnici sa kolegama iz drugih država duže od mesec dana borave na naučno-istraživačkom brodu, a njihov fokus je usmeren na istraživanje mora. Crnogorsku ekspediciju čine naučnici Instituta za biologiju mora Univerziteta Crne Gore dr Vesna… »
(Foto) Aleksandar pije vodu iz glečera i druži se sa fokama i pingvinima: Evo kako izgleda život na Antarktiku, već mesec dana…

(Foto) Aleksandar pije vodu iz glečera i druži se sa fokama i pingvinima: Evo kako izgleda život na Antarktiku, već mesec dana…

Blic pre 24 sata
Crnogorski naučnici učestvuju u istraživačkoj misiji na Antarktiku sa fokusom na proučavanje mora Misija, koja traje do februara, predstavlja značajan doprinos svetkoj nauci o životnoj sredini Crnogorski naučnici sa kolegama iz drugih država duže od… »

Vesti dana »