Povezane vesti
Pistorijus poziva na optimizam dok dug Nemačke obara istorijske rekorde
Politika 01.02.2026
Nemački ministar odbrane brani vojnu potrošnju. Nemački ministar odbrane Boris Pistorijus uputio je neobičan apel evropskoj javnosti da, uprkos naglom rastu vojnih izdataka, zadrži optimizam. Govoreći o atmosferi unutar Evrope, Pistorijus je pribegao… »
Optimizam po svaku cenu: Pistorijus poziva na veru u bolje sutra dok dug Nemačke obara istorijske rekorde
Večernje novosti 01.02.2026
NEMAČKI ministar odbrane Boris Pistorijus uputio je neobičan apel evropskoj javnosti da, uprkos naglom rastu vojnih izdataka, zadrži optimizam. Foto Tanjug/AP/Ebrahim Noroozi Govoreći o atmosferi unutar Evrope, Pistorijus je pribegao kolokvijalnom citatu… »
Vesti dana »
Tramp zapretio Omanu: Ponašaće se kao i svi ostali ili ćemo morati da ih dignemo u vazduh /video/
Sputnik pre 1 satjoš 26 povezanih
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 2 satajoš 54 povezane
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 4 satijoš 23 povezane
Zbog novog kvara na cevovodu, Čačak i okolne opštine i dalje bez vode: „Situacija je i dalje alarmantna“ (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 65 povezanih