Povezane vesti
Tramp: Mogu da nateram zemlje koje nisu platile članarinu UN da odmah to urade
RTV 02.02.2026
VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da veoma lako može da reši finansijski problem Ujedinjenih nacija tako što će naterati zemlje koje nisu platile članarinu UN da odmah to urade. Tramp je rekao, u telefonskom razgovoru za Politiko u… »
"Nateraću ih da plate" oglasio se Tramp o UN: "Uradiću to za nekoliko minuta"
Blic 02.02.2026
Tramp se protivio preseljenju UN iz Njujorka, ističući vrednost organizacije u rešavanju globalnih sukoba Zbog tekućih finansijskih poteškoća, visoki zvaničnici UN upozoravaju na potencijalno smanjenje operacija ili čak zatvaranje sedišta u Njujorku… »
Tramp: Mogao bih veoma lako da rešim problem finansianja UN, ako bi one to od mene zatražile
Danas 01.02.2026
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da bi mogao veoma lako da reši problem finansianja Ujedinjenih nacija (UN), ako bi one to od njega zatražile. „Ako bi došli kod Trampa i rekli mu, naterao bih sve države da plate, baš kao što sam naterao… »
Vesti dana »
Mitrović oštro reagovao na kritike: “Pokušavaju da nam poremete svlačionicu – udarili su na čoveka koji je sve dao Partizanu!”
Hot sport pre 1 satjoš 31 povezana
Iran odustao od pregovora! Ormuški moreuz će ostati zatvoren! Amerikanci: Rat bi mogao da se nastavi! Iranska mornarica pucala na indijske brodove! video, foto
Kurir pre 41 minutajoš 52 povezane
Obradović pred večiti derbi: "Očekuje nas težak mini ciklus, žao mi je što ABA liga nije imala razumevanja"
Dnevnik pre 3 satajoš 51 povezana