Povezane vesti
Prvi poljubac davno zaboravljen: Crna Gora postala duboko grlo EU
Večernje novosti 03.02.2026
GOVOREĆI o pet ministara koji treba da strahuju od eksplicitnih snimaka, lider DNP Milan Knežević je to proširio na bivše ministre, sudije i tužioce. Foto: Profimedia - Evo, sama gospođa Pajković je, nakon moje najave, rekla da je i njoj ukraden telefon… »
Knežević o eksplicitnim snimcima ministara: "U Spajićevoj Vladi to je postalo opšta stvar; Mene tamo nema"
B92 03.02.2026
Govoreći o pet ministara koji treba da strahuju od eksplicitnih snimaka, lider DNP Milan Knežević je to proširio na bivše ministre, sudije i tužioce. "Evo, sama gospođa Pajković je, nakon moje najave, rekla da je i njoj ukraden telefon i da ne garantuje… »
"S*KS afere u spajićevoj Vladi postale opšta stvar" Knežević o novim snimcima: Mene tamo nema, niti sam im držao sveću
Večernje novosti 03.02.2026
GOVOREĆI o pet ministara koji treba da strahuju od eksplicitnih snimaka, lider DNP Milan Knežević je to proširio na bivše ministre, sudije i tužioce. Foto: Printskrin - Evo, sama gospođa Pajković je, nakon moje najave, rekla da je i njoj ukraden telefon… »
Vesti dana »
Napad u San Dijegu: Dvoje tinejdžera pucalo u džamiji, pa izvršilo samoubistvo
Insajder pre 2 satajoš 23 povezane
Vremenska prognoza za utorak 19. maj 2026: Danas oblačno sa sunčanim intervalima
Beta pre 2 satajoš 22 povezane
FOTO Pukao most između Hrvatske i BiH: Saobraćaj na graničnom prelazu Gradiška potpuno obustavljen
Nova pre 55 minutajoš 18 povezanih
Skupština počela zasedanje, nakon poslaničkih pitanja rasprava o setu izbornih zakona
RTV pre 15 minutajoš 13 povezanih