Povezane vesti

Prvi poljubac davno zaboravljen: Crna Gora postala duboko grlo EU

Prvi poljubac davno zaboravljen: Crna Gora postala duboko grlo EU

Večernje novosti pre 23 sata
GOVOREĆI o pet ministara koji treba da strahuju od eksplicitnih snimaka, lider DNP Milan Knežević je to proširio na bivše ministre, sudije i tužioce. Foto: Profimedia - Evo, sama gospođa Pajković je, nakon moje najave, rekla da je i njoj ukraden telefon… »
Knežević o eksplicitnim snimcima ministara: "U Spajićevoj Vladi to je postalo opšta stvar; Mene tamo nema"

Knežević o eksplicitnim snimcima ministara: "U Spajićevoj Vladi to je postalo opšta stvar; Mene tamo nema"

B92 pre 23 sata
Govoreći o pet ministara koji treba da strahuju od eksplicitnih snimaka, lider DNP Milan Knežević je to proširio na bivše ministre, sudije i tužioce. "Evo, sama gospođa Pajković je, nakon moje najave, rekla da je i njoj ukraden telefon i da ne garantuje… »
"S*KS afere u spajićevoj Vladi postale opšta stvar" Knežević o novim snimcima: Mene tamo nema, niti sam im držao sveću

"S*KS afere u spajićevoj Vladi postale opšta stvar" Knežević o novim snimcima: Mene tamo nema, niti sam im držao sveću

Večernje novosti pre 1 dan
GOVOREĆI o pet ministara koji treba da strahuju od eksplicitnih snimaka, lider DNP Milan Knežević je to proširio na bivše ministre, sudije i tužioce. Foto: Printskrin - Evo, sama gospođa Pajković je, nakon moje najave, rekla da je i njoj ukraden telefon… »

Vesti dana »