Povezane vesti
Knežević o eksplicitnim snimcima ministara: "U Spajićevoj Vladi to je postalo opšta stvar; Mene tamo nema"
B92 03.02.2026
Govoreći o pet ministara koji treba da strahuju od eksplicitnih snimaka, lider DNP Milan Knežević je to proširio na bivše ministre, sudije i tužioce. "Evo, sama gospođa Pajković je, nakon moje najave, rekla da je i njoj ukraden telefon i da ne garantuje… »
Prvi poljubac davno zaboravljen: Crna Gora postala duboko grlo EU
Večernje novosti 03.02.2026
GOVOREĆI o pet ministara koji treba da strahuju od eksplicitnih snimaka, lider DNP Milan Knežević je to proširio na bivše ministre, sudije i tužioce. Foto: Profimedia - Evo, sama gospođa Pajković je, nakon moje najave, rekla da je i njoj ukraden telefon… »
"S*KS afere u spajićevoj Vladi postale opšta stvar" Knežević o novim snimcima: Mene tamo nema, niti sam im držao sveću
Večernje novosti 03.02.2026
GOVOREĆI o pet ministara koji treba da strahuju od eksplicitnih snimaka, lider DNP Milan Knežević je to proširio na bivše ministre, sudije i tužioce. Foto: Printskrin - Evo, sama gospođa Pajković je, nakon moje najave, rekla da je i njoj ukraden telefon… »
Vesti dana »
U Srbiji i dalje toplo, zahlađenje i pad temperature stižu sredinom septembra
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 36 povezanih
Marta Kos otkazala posetu Srbiji zbog veličanja Ratka Mladića
Radio 021 pre 29 minutajoš 21 povezana
Studenti na informativnim razgovorima u policiji zbog najavljenog protesta u Nišu
Serbian News Media pre 54 minutajoš 14 povezanih
Zakasnelo uništavanje ambrozije i problemi sa alergijama u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 6 povezanih
Vladan Petrov: Studenti u blokadi nisu špijunirani već možda neovlašćeno prisluškivani
Naslovi.ai pre 1 satjoš 12 povezanih