Povezane vesti

Ataman pobesneo u Atini: "Samo tako nastavite!" VIDEO

Ataman pobesneo u Atini: "Samo tako nastavite!" VIDEO

B92 pre 11 sati
Ergin Ataman, trener Panatinaikosa, imao je novi performans nakon utakmice u Atini. Košarkaši Panatinaikosa savladali su Real sa 82:81 u 26. kolu Evrolige. OAKA se tresla, navijači Panatinaikosa napravili su fantastičnu atmosferu, a igrači su napravili… »
Ataman obećao igračima da jednu stvar više neće raditi

Ataman obećao igračima da jednu stvar više neće raditi

Sport klub pre 14 sati
Zašto Ergin Ataman nije odgovorio na "prozivku" Dimitriosa Janakopulosa? Na neki način jeste, pobedom nad Real Madridom, ali ne i onako kako je deo grčke (i turske) javnosti očekivao. Kada je malo smirio puls nakon dramatičnih događaja u dvorani OAKA, u… »
Ataman imao šou sa novinarima, pa zagrmeo: "Gospodin Janakopulos je u pravu!"

Ataman imao šou sa novinarima, pa zagrmeo: "Gospodin Janakopulos je u pravu!"

Sportske.net pre 16 sati
Košarkaši Panatinaikosa savladali su Real Madrid rezultatom 82:81 u dramatičnoj završnici utakmice odigrane u dvorani OAKA arene, a junak pobede bio je Džerijan Grant, koji je postigao koš za trijumf. Trener atinskog kluba Ergin Ataman privukao je veliku… »
"Nisam se osećao dobro posle napada predsednika" Ataman progovorio o šokantnoj objavi Janakopulosa!

"Nisam se osećao dobro posle napada predsednika" Ataman progovorio o šokantnoj objavi Janakopulosa!

Kurir pre 16 sati
Posle velike pobede nad Real Madridom u 26. kolu Evrolige, trener Panatinaikosa Ergin Ataman održao je zanimljivu konferenciju za medije. Podelio je Turčin utiske sa meča, a onda progovorio i o ogromnom pritisku koji nosi klupa Panatinaikosa. "Ako radiš… »
Ataman ponovo poludeo: "Pitali su me zašto nisam odgovorio Janakopulosu..."

Ataman ponovo poludeo: "Pitali su me zašto nisam odgovorio Janakopulosu..."

Telegraf pre 15 sati
Derbi kola u Evroligi odigrali su Panatinaikos i Real Madrid, a pobedu je, nakon neprijatnog kiksa u domaćem prvenstvu protiv Arisa, odneo atinski tim. To je pomalo smirilo situaciju u klubu. Nakon utakmice protiv Solunaca, prvi čovek kluba Dimitris… »
"Ovo je moj odgovor gazdi": Ataman se usudio što niko drugi u Evropi ne sme

"Ovo je moj odgovor gazdi": Ataman se usudio što niko drugi u Evropi ne sme

Mondo pre 16 sati
Bilo je mnogo tenzija prethodnih dana u Panatinaikosu i u jednom trenutku delovalo je da će da se završi ostavkom trenera Ergina Atamana, međutim s razlogom je upravo njega doveo gazda kluba Dimitris Janakopulos. Ataman je mudro ćutao dok je Janakopulos… »
Ergin Ataman posle velike pobede Panatinaikosa ušao u verbalni sukob sa novinarima (VIDEO)

Ergin Ataman posle velike pobede Panatinaikosa ušao u verbalni sukob sa novinarima (VIDEO)

Danas pre 24 sata
U velikom derbiju 26. kola Evrolige, Panatinaikos je na spektakularan način savladao Real u Atini. Vodio je Real 81:80, ali nakon izvedenog auta, Džerijan Grent je uzeo loptu i fantastično, posle okreta postigao koš za trijumf PAO. Sada su se neke stvari… »

Vesti dana »