Povezane vesti

Vučić za Rojters o planovima nakon mandata: „Voleo bih da budem manje angažovan u politici, ali videćemo“

Vučić za Rojters o planovima nakon mandata: „Voleo bih da budem manje angažovan u politici, ali videćemo“

Nedeljnik pre 3 sata
Srbija diversifikuje svoje snabdevanje energentima i mimo Rusije i već je u pregovorima o kupovini prirodnog gasa posredstvom zajedničkog mehanizma Evropske unije, izjavio je za Rojters predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Vučić je istakao za Rojters da… »
Vučić za Rojters kaže da bi "voleo da se manje bavi politikom" nakon isteka predsedničkog mandata

Vučić za Rojters kaže da bi "voleo da se manje bavi politikom" nakon isteka predsedničkog mandata

N1 Info pre 4 sati
Srbija diversifikuje svoje snabdevanje energentima i mimo Rusije i već je u pregovorima o kupovini prirodnog gasa posredstvom zajedničkog mehanizma Evropske unije, izjavio je za Rojters predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Vučić je istakao za Rojters da… »
Vučić: Srbija će imati velike količine gasa iz Rusije, ali i iz EU

Vučić: Srbija će imati velike količine gasa iz Rusije, ali i iz EU

Slobodna Evropa pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je za Rojters da će Srbija i dalje imati velike količine gasa iz Rusije, ali i da planira da obezbedi 500 miliona kubnih metara godišnje, što je petina potreba, kroz mehanizam zajedničke nabavke gasa Evropske… »
Vučić za Rojters: Srbija će nastaviti da kupuje gas od Rusije, ali planira nabavke i od EU

Vučić za Rojters: Srbija će nastaviti da kupuje gas od Rusije, ali planira nabavke i od EU

RTV pre 4 sati
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u intervjuu za Rojters da će Srbija nastaviti da kupuje velike količine gasa od Rusije, ali da i dalje ostaje čvrsto na evropskom putu, kao i da planira da obezbedi 500 miliona kubnih metara… »
Vučić za Rojters: Srbija je na evropskom putu i tako će ostati dok sam ja predsednik

Vučić za Rojters: Srbija je na evropskom putu i tako će ostati dok sam ja predsednik

RTS pre 5 sati
Srbija diverzifikuje snabdevanje energijom, a već vodi razgovore o kupovini prirodnog gasa preko mehanizma Evropske unije za zajedničku nabavku, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u intervjuu za Rojters. Naveo je da će, dok je on predsednik… »
Vučić: Srbija će nastaviti da kupuje gas od Rusije, ali planira nabavke i od EU

Euronews pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u intervjuu za Rojters da će Srbija nastaviti da kupuje velike količine gasa od Rusije, ali i da planira da obezbedi 500 miliona kubnih metara gasa godišnje, što je petina ukupnih potreba, kroz… »

Pravda pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će Srbija nastaviti da kupuje velike količine gasa od Rusije, ali i da planira da obezbedi 500 miliona kubnih metara gasa godišnje, što je petina ukupnih potreba, kroz mehanizam zajedničke nabavke gasa… »

Newsmax Balkans pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u intervjuu za Rojters da će Srbija nastaviti da kupuje velike količine gasa od Rusije, ali i da planira da obezbedi 500 miliona kubnih metara gasa godišnje, što je petina ukupnih potreba, kroz mehanizam… »
Vučić u intervjuu za "Rojters": Srbija će nastaviti da kupuje gas od Rusije

Vučić u intervjuu za "Rojters": Srbija će nastaviti da kupuje gas od Rusije

Mondo pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u intervjuu za " Rojters" da će Srbija nastaviti da kupuje ruski gas i da planira da obezbedi 500 miliona kubnih metara godišnje. Intervju je obavljen u zgradi Predsedništva Srbije. "Srbija će nastaviti… »
Vučić za Rojters: Srbija čvrsto na EU putu, kupuje gas od Rusije, ali planira nabavke i od EU

Vučić za Rojters: Srbija čvrsto na EU putu, kupuje gas od Rusije, ali planira nabavke i od EU

B92 pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u intervjuu za Rojters da će Srbija nastaviti da kupuje velike količine gasa od Rusije. Takođe, i dalje ostaje čvrsto na evropskom putu, kao i da planira da obezbedi 500 miliona kubnih metara gasa… »

Telegraf pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u intervjuu za Rojters da će Srbija nastaviti da kupuje velike količine gasa od Rusije, ali i da planira da obezbedi 500 miliona kubnih metara gasa godišnje, što je petina ukupnih potreba, kroz… »

Insajder pre 5 sati

Sputnik pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će Srbija nastaviti da kupuje velike količine gasa od Rusije, ali i da planira da obezbedi 500 miliona kubnih metara gasa godišnje, što je petina ukupnih potreba, kroz mehanizam zajedničke nabavke gasa… »
„Srbija će nastaviti da kupuje gas od Rusije, ali...“ Vučić poručio: Dok sam ja predsednik, čvrsto stojimo na evropskom putu…

„Srbija će nastaviti da kupuje gas od Rusije, ali...“ Vučić poručio: Dok sam ja predsednik, čvrsto stojimo na evropskom putu…

Dnevnik pre 5 sati
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u intervjuu za Rojters da će Srbija nastaviti da kupuje velike količine gasa od Rusije, ali i da planira da obezbedi 500 miliona kubnih metara gasa godišnje, što je petina ukupnih potreba, kroz… »

Vesti dana »