Повезане вести
"Милица је све знала, издана сам, а живот сам му дала" Шокантна изјава законите жене оца певачициног детета: Брак је за мене…
Курир 06.02.2026
Милица Тодоровић пре три дана се породила и на свет донела дечака по имену Богдан. Милица није желела да открива медијима ко је отац њеног детета, а мистерија око тога траје откад је у јавности процурила информација да је… »
Прва заједничка фотографија Милице и оца њеног детета: Наслонио јој главу на груди уз натпис "тата, мама и Богдан"
Мондо 06.02.2026
Певачица Милица Тодоровић постала је поносна мама дечака коме су она и њен партнер дали име Богдан. Након што је испливао снимак са прославе рођења сина на ком се види отац њеног детета, на друштвеним мрежама је објављена… »
Ново оглашавање наводне супруге оца Миличиног детета: Открила да ли је добијала претње након исповести
Мондо 06.02.2026
Позната певачица Милица Тодоровић пре три дана се породила и на свет донела дечака по имену Богдан. Милица није желела да открива медијима ко је отац њеног детета, а мистерија око тога траје откад је у јавности процурила… »
Поново се огласила жена оца детета Милице Тодоровић! Признала да ли добија претње: "Ми смо јако лоше..."
Телеграф 06.02.2026
Јавност је остала у шоку након исповести Љ.М., супруге оца детета Милице Тодоровић, која је проговорила о томе како се она и њена породица носе са читавом ситуацијом која их је снашла. Позната певачица Милица Тодоровић 3… »
Цвеће за Милицу Тодоровић стигло у породилиште: Црвени букет и меда са посветом, а ево и од кога (фото)
Блиц 06.02.2026
Певачица ће након изласка из болнице говорити о свему, а сада јој је најбитније здравље и беба Открила је да је од стреса везаног за порођај изгубила млеко Певачица Милица Тодоровић и даље се налази у породилишту након што се… »
Ново оглашавање супруге оца детета Милице Тодоровић, открила какву одлуку је донела: "Јако смо лоше"
Блиц 06.02.2026
Прва супруга оца детета изнела је детаље о ситуацији и изразила своје осећаје. Целокупна ситуација изазвала је бројне реакције. Милица Тодоровић се породила 3. фебруара и на свет донела дечака коме је дала име Богдан, а као… »
Прва изјава Милице Тодоровић након порођаја: "Од стреса сам изгубила млеко"
Мондо 06.02.2026
Певачица Милица Тодоровић се огласила за домаће медије и признала да јој се остварила највећа жеља, али и да јој се десило оно што није желела - изгубила је млеко. Погледајте слике са славља поводом рођења сина на којој се… »
Ново оглашавање жене партнера Милице Тодоровић: Имала је само једно да поручи након певачициних речи о скандалу
Курир 06.02.2026
Позната певачица Милица Тодоровић пре три дана се породила и на свет донела дечака. Милица није желела да открива медијима ко је отац њеног детета, а мистерија око тога траје откад је у јавности процурила информација да је… »
За Милицу Тодоровић у породилиште стигао букет црвених ружа: Прелепо цвеће са плавим плишаним медом изненађење за певачицу…
Курир 06.02.2026
Милица Тодоровић и даље се налази у породилишту након што се породила и добила сина, а сада је за њу стигло цвеће. Наиме, момак који је донео букет је показао и од кога је, а у питању је Гранд продукција. - Све најбоље од… »
Прва изјава Милице Тодоровић након порођаја! "Од стреса сам изгубила млеко, дете ми је најважније"
Курир 06.02.2026
Милица Тодоровићогласила се из породилишта и открила како се осећа и кроз шта пролази. Певачица је у изјави признала да јој се остварила највећа жеља, али и да јој се десило оно што није желела - изгубила је млеко. - Испунила ми… »
Покушао је кришом да однесе Милици Тодоровић поклон: Ево шта је стигло певачици док је у породилишту
Мондо 06.02.2026
Певачица Милица Тодоровић и даље се налази у породилишту након што се породила и добила сина, а сада је за њу стигло цвеће. Наиме, момак који је донео букет је показао и од кога је. Погледајте партнера Милице Тодоровић: "Све… »
Комшије из луксузног насеља у Београду проговориле о Милици и ожењеном оцу њеног детета: "Деловала је..."
Телеграф 06.02.2026
Милица за Телеграф: Изгубила сам млеко. Певачица Милица Тодоровић породила се 3. фебруара и на свет донела сина са мушкарцем за којег се испоставило да је ожењен. Док јавност бруји о афери у коју је уплетено више актера, након… »
Милици Тодоровић усред драме у породилиште стигао букет црвених ружа! Откривамо од кога је и шта пише у поруци
Телеграф 06.02.2026
У болницу у којој се 3. фебруара породила Милица Тодоровић мало пре 13 часова стигао је посебан поклон. Њој је курир донео букет црвених ружа са плавим, плишаним медом, а поклон је од Гранд продукције. Како сазнајемо, у посвети… »
Прво оглашавање Милице Тодоровић из породилишта: "Од стреса сам изгубила млеко, причаћу о свему кад дође време"
Блиц 06.02.2026
Певачици је сада најбитније здравље бебе и ње саме Милицина мајка оперисала је скоро слепо црево Позната певачица Милица Тодоровић јавила се из болнице и открила како се осећа након порођаја, те је открила да је изгубила млеко… »
Комшије Милице Тодоровић усред скандала откриле шта се дешавало у крају у ком живи: "Ужас, цела прича је ријалити"
Мондо 06.02.2026
Милица Тодоровић породила се 3. фебруара и на свет донела сина. Након гала прославе рођења детета, огласила се наводно законита супруга њеног партнера која тврди да је са њим у браку већ 19 година и да имају двоје деце… »
Милица Тодоровић за МОНДО: У јеку скандала певачица упутила апел за јавност
Мондо 06.02.2026
Милица Тодоровић недавно се породила и на свет донела здравог дечака коме је дала име Богдан, а познато је да партнера већ месецима крије од јавности. Ипак, након недавне прославе поводом рођења детета, откривен је и идентитет… »
Прва изјава Милице Тодоровић: Од стреса сам изгубила млеко, желим да се опоравим, молим вас само једно.
Телеграф 06.02.2026
Милица Тодоровић огласила се из болнице и за Телеграф открила како се осећа и кроз шта пролази. Певачица је изјави признала да јој се остварила највећа жеља, али и да јој се десило оно што није желела - изгубила је млеко. -… »
Вести дана »
На данашњи дан, 4. мај: Почињено масовно убиство у Дубони и Малом Орашју, преминуо Јосип Броз Тито...
Н1 Инфо пре 26 минутајош 2 повезане
Мали: Средства ЕУ имају неутралан ефекат на буџет Србије, ја не рачунам на то
Данас пре 7 сатијош 1 повезана