Повезане вести

"Милица је све знала, издана сам, а живот сам му дала" Шокантна изјава законите жене оца певачициног детета: Брак је за мене…

"Милица је све знала, издана сам, а живот сам му дала" Шокантна изјава законите жене оца певачициног детета: Брак је за мене…

Курир 06.02.2026
Милица Тодоровић пре три дана се породила и на свет донела дечака по имену Богдан. Милица није желела да открива медијима ко је отац њеног детета, а мистерија око тога траје откад је у јавности процурила информација да је… »
Прва заједничка фотографија Милице и оца њеног детета: Наслонио јој главу на груди уз натпис "тата, мама и Богдан"

Прва заједничка фотографија Милице и оца њеног детета: Наслонио јој главу на груди уз натпис "тата, мама и Богдан"

Мондо 06.02.2026
Певачица Милица Тодоровић постала је поносна мама дечака коме су она и њен партнер дали име Богдан. Након што је испливао снимак са прославе рођења сина на ком се види отац њеног детета, на друштвеним мрежама је објављена… »
Ново оглашавање наводне супруге оца Миличиног детета: Открила да ли је добијала претње након исповести

Ново оглашавање наводне супруге оца Миличиног детета: Открила да ли је добијала претње након исповести

Мондо 06.02.2026
Позната певачица Милица Тодоровић пре три дана се породила и на свет донела дечака по имену Богдан. Милица није желела да открива медијима ко је отац њеног детета, а мистерија око тога траје откад је у јавности процурила… »
Поново се огласила жена оца детета Милице Тодоровић! Признала да ли добија претње: "Ми смо јако лоше..."

Поново се огласила жена оца детета Милице Тодоровић! Признала да ли добија претње: "Ми смо јако лоше..."

Телеграф 06.02.2026
Јавност је остала у шоку након исповести Љ.М., супруге оца детета Милице Тодоровић, која је проговорила о томе како се она и њена породица носе са читавом ситуацијом која их је снашла. Позната певачица Милица Тодоровић 3… »
Цвеће за Милицу Тодоровић стигло у породилиште: Црвени букет и меда са посветом, а ево и од кога (фото)

Цвеће за Милицу Тодоровић стигло у породилиште: Црвени букет и меда са посветом, а ево и од кога (фото)

Блиц 06.02.2026
Певачица ће након изласка из болнице говорити о свему, а сада јој је најбитније здравље и беба Открила је да је од стреса везаног за порођај изгубила млеко Певачица Милица Тодоровић и даље се налази у породилишту након што се… »
Ново оглашавање супруге оца детета Милице Тодоровић, открила какву одлуку је донела: "Јако смо лоше"

Ново оглашавање супруге оца детета Милице Тодоровић, открила какву одлуку је донела: "Јако смо лоше"

Блиц 06.02.2026
Прва супруга оца детета изнела је детаље о ситуацији и изразила своје осећаје. Целокупна ситуација изазвала је бројне реакције. Милица Тодоровић се породила 3. фебруара и на свет донела дечака коме је дала име Богдан, а као… »
Прва изјава Милице Тодоровић након порођаја: "Од стреса сам изгубила млеко"

Прва изјава Милице Тодоровић након порођаја: "Од стреса сам изгубила млеко"

Мондо 06.02.2026
Певачица Милица Тодоровић се огласила за домаће медије и признала да јој се остварила највећа жеља, али и да јој се десило оно што није желела - изгубила је млеко. Погледајте слике са славља поводом рођења сина на којој се… »
Ново оглашавање жене партнера Милице Тодоровић: Имала је само једно да поручи након певачициних речи о скандалу

Ново оглашавање жене партнера Милице Тодоровић: Имала је само једно да поручи након певачициних речи о скандалу

Курир 06.02.2026
Позната певачица Милица Тодоровић пре три дана се породила и на свет донела дечака. Милица није желела да открива медијима ко је отац њеног детета, а мистерија око тога траје откад је у јавности процурила информација да је… »
За Милицу Тодоровић у породилиште стигао букет црвених ружа: Прелепо цвеће са плавим плишаним медом изненађење за певачицу…

За Милицу Тодоровић у породилиште стигао букет црвених ружа: Прелепо цвеће са плавим плишаним медом изненађење за певачицу…

Курир 06.02.2026
Милица Тодоровић и даље се налази у породилишту након што се породила и добила сина, а сада је за њу стигло цвеће. Наиме, момак који је донео букет је показао и од кога је, а у питању је Гранд продукција. - Све најбоље од… »
Прва изјава Милице Тодоровић након порођаја! "Од стреса сам изгубила млеко, дете ми је најважније"

Прва изјава Милице Тодоровић након порођаја! "Од стреса сам изгубила млеко, дете ми је најважније"

Курир 06.02.2026
Милица Тодоровићогласила се из породилишта и открила како се осећа и кроз шта пролази. Певачица је у изјави признала да јој се остварила највећа жеља, али и да јој се десило оно што није желела - изгубила је млеко. - Испунила ми… »
Покушао је кришом да однесе Милици Тодоровић поклон: Ево шта је стигло певачици док је у породилишту

Покушао је кришом да однесе Милици Тодоровић поклон: Ево шта је стигло певачици док је у породилишту

Мондо 06.02.2026
Певачица Милица Тодоровић и даље се налази у породилишту након што се породила и добила сина, а сада је за њу стигло цвеће. Наиме, момак који је донео букет је показао и од кога је. Погледајте партнера Милице Тодоровић: "Све… »
Комшије из луксузног насеља у Београду проговориле о Милици и ожењеном оцу њеног детета: "Деловала је..."

Комшије из луксузног насеља у Београду проговориле о Милици и ожењеном оцу њеног детета: "Деловала је..."

Телеграф 06.02.2026
Милица за Телеграф: Изгубила сам млеко. Певачица Милица Тодоровић породила се 3. фебруара и на свет донела сина са мушкарцем за којег се испоставило да је ожењен. Док јавност бруји о афери у коју је уплетено више актера, након… »
Милици Тодоровић усред драме у породилиште стигао букет црвених ружа! Откривамо од кога је и шта пише у поруци

Милици Тодоровић усред драме у породилиште стигао букет црвених ружа! Откривамо од кога је и шта пише у поруци

Телеграф 06.02.2026
У болницу у којој се 3. фебруара породила Милица Тодоровић мало пре 13 часова стигао је посебан поклон. Њој је курир донео букет црвених ружа са плавим, плишаним медом, а поклон је од Гранд продукције. Како сазнајемо, у посвети… »
Прво оглашавање Милице Тодоровић из породилишта: "Од стреса сам изгубила млеко, причаћу о свему кад дође време"

Прво оглашавање Милице Тодоровић из породилишта: "Од стреса сам изгубила млеко, причаћу о свему кад дође време"

Блиц 06.02.2026
Певачици је сада најбитније здравље бебе и ње саме Милицина мајка оперисала је скоро слепо црево Позната певачица Милица Тодоровић јавила се из болнице и открила како се осећа након порођаја, те је открила да је изгубила млеко… »
Комшије Милице Тодоровић усред скандала откриле шта се дешавало у крају у ком живи: "Ужас, цела прича је ријалити"

Комшије Милице Тодоровић усред скандала откриле шта се дешавало у крају у ком живи: "Ужас, цела прича је ријалити"

Мондо 06.02.2026
Милица Тодоровић породила се 3. фебруара и на свет донела сина. Након гала прославе рођења детета, огласила се наводно законита супруга њеног партнера која тврди да је са њим у браку већ 19 година и да имају двоје деце… »
Милица Тодоровић за МОНДО: У јеку скандала певачица упутила апел за јавност

Милица Тодоровић за МОНДО: У јеку скандала певачица упутила апел за јавност

Мондо 06.02.2026
Милица Тодоровић недавно се породила и на свет донела здравог дечака коме је дала име Богдан, а познато је да партнера већ месецима крије од јавности. Ипак, након недавне прославе поводом рођења детета, откривен је и идентитет… »
Прва изјава Милице Тодоровић: Од стреса сам изгубила млеко, желим да се опоравим, молим вас само једно.

Прва изјава Милице Тодоровић: Од стреса сам изгубила млеко, желим да се опоравим, молим вас само једно.

Телеграф 06.02.2026
Милица Тодоровић огласила се из болнице и за Телеграф открила како се осећа и кроз шта пролази. Певачица је изјави признала да јој се остварила највећа жеља, али и да јој се десило оно што није желела - изгубила је млеко. -… »

Вести дана »