Povezane vesti

Saopštenje Milice Todorović: "Postala sam majka u okolnostima koje nisu jednostavne. Ono što se danas govori o meni su tuđa…

Saopštenje Milice Todorović: "Postala sam majka u okolnostima koje nisu jednostavne. Ono što se danas govori o meni su tuđa…

Blic pre 30 minuta
Milica Todorović: "Ono što se danas o meni govori nisu činjenice" Milica kaže da će je razumeti žene koje su rađale Nakon što se javnosti obratila supruga čoveka sa kojim je Milica Todorović pre tri dana dobila sina, pevačica je odlučila da se javnosti… »
"Razumem tuđu bol" Milica Todorović se u oglašavanju jasno obratila i ženi oca svog deteta: "Boli i mene"

"Razumem tuđu bol" Milica Todorović se u oglašavanju jasno obratila i ženi oca svog deteta: "Boli i mene"

Telegraf pre 22 sata
Pevačica Milica Todorović oglasila se iz porodilišta zbog hajke nakon otkrivanja šokantne istine o muškarcu kojem je rodila sina Bogdana. Naime, žena upravo tog čoveka se oglasila za medije i otkrila da je s njim u braku 19 godina i da imaju dvojicu… »
Prva slika sina Bogdana iz porodilišta: Milica Todorović objavila fotografiju naslednika

Prva slika sina Bogdana iz porodilišta: Milica Todorović objavila fotografiju naslednika

Blic pre 23 sata
Milica je izrazila želju da jednog dana javno govori o svim činjenicama. Navodi žene oca detete Milice Todorović dodatno su doprineli složenosti situacije oko ove teme. Milica Todorović se večeras, 6. februara, ponovo obratila javnosti, ovoga puta uz… »

Vesti dana »

"Ukrajina nam je neprijatelj"

"Ukrajina nam je neprijatelj"

B92 pre 1 satjoš 26 povezanih
Vremenska prognoza 8. februar 2026.

Vremenska prognoza 8. februar 2026.

RTS pre 3 satajoš 31 povezana
N1: U S. Makedoniji pronađeno 40 tona marihuane

N1: U S. Makedoniji pronađeno 40 tona marihuane

Danas pre 9 satijoš 6 povezanih
ABA liga! Ilirija preslišala Bosnu!

ABA liga! Ilirija preslišala Bosnu!