Повезане вести
"Има свега, нико не зна ко какву муку води кући": Александра Младеновић о таргетирању естраде, споменула и Милицу
Мондо пре 21 дана
Александра Младеновић је недавно имала операцију, те је у емисији "Премијера - Викенд специјал" најпре рекла како тече опоравак. "Нисам била лоше, али сам имала здравствених потешкоћа. Годинама сам одлагала операцију крајника, и… »
"Многи су у проблему!" Певачица се чула са Милицом Тодоровић у јеку скандала са ожењеним мушкарцем, открила јавно све
Курир пре 21 дана
Певачица Александра Младеновић недавно је оперисала крајнике, а сада је открила како тече опоравак. Она је прокоментарисала и актуелна дешавања на естради о којима протеклих дана бруји јавност. Александра је најпре рекла како… »
Елми Синановић отели фирму, украли аутомобиле: Након бомбашког напада на Чолину вилу решила да проговори о свему
Мондо пре 21 дана
Бројне колеге осврнуле су се на недавни инцидент када је на вилу Здравка Чолића бачена експлозивна направа, али и отмицу Даниела Кајмакоског. Међу њима се нашла и Елма Синановић, која је открила и шта се њој и њеном супругу… »
"Крали су ми аутомобиле, отели фирму" Елма прошла прави пакао: Прокоментарисала немиле догађаје на естради
Телеграф пре 21 дана
Елма Синановић прокоментарисала је отмицу колеге Даниела Кајмакоског: - То су страшне ствари, не знам шта се ово дешава - рекла је Елма у емисији "премијера-Викенд специјал" па се присетила шта се десило пре 19 година: - Био је… »
"Унајмила сам обезбеђење, на мети смо": Позната певачица у страху након киднаповања колеге и бомбашког напада на Чолину…
Блиц пре 21 дана
Изјавила је да је започела коришћење личног обезбеђења последњих годину дана како би се осећала сигурније. Истакла је важност решавања проблема с којима се суочавају људи на естради и да ће о томе говорити у будућности… »
"Унајмила сам обезбеђење, на мети смо" Певачица у шоку после киднаповања колеге и напада на Чолину кућу
Телеграф пре 21 дана
Певачица Каја Остојић признала је да након напада на Чолину кућу озбиљно схватила да треба да брине о својој безбедности. Она је признала да је сада чува обезбеђење. Певачица с еосврнула на недавна дешавања на естради те… »
"Нико не зна какву ко муку има..." Певачица се чула са Милицом Тодоровић после скандала: "Имало је ту свега..."
Телеграф пре 21 дана
Певачица Александра Младеновић недавно је оперисала крајнике, а сада је открила како тече опоравак. Певачица је коментарисала и актуелна дешавања на естради о чему бруји јавност данима. Прво се дотакла свог опоравка те открила… »
"Нико не зна какву ко муку има код куће" Певачица се чула са Милицом Тодоровић у јеку скандала са ожењеним мушкарцем: "Нека…
Блиц пре 21 дана
Коментарисала је бомбашки напад на кућу Здравка Чолића и истакла важност безбедности на естради Признала је да машта о браку за цео живот Певачица Александра Младеновић недавно је оперисала крајнике, а сада је открила како тече… »
"Крали су ми аутомобиле, отели ми фирму" Певачица открила кроз какав пакао је прошла: То су страшне ствари
Курир пре 21 дана
Елма Синановић прокоментарисала је отмицу колеге Даниела Кајмакоског: - То су страшне ствари, не знам шта се ово дешава - рекла је Елма у емисији "премијера-Викенд специјал" па се присетила шта се десило пре 19 година: - Био је… »
Певачица у страху након бомбашког напада на Чолину кућу и отмице певача: Хитно унајмила обезбеђење
Мондо пре 21 дана
Каја Остојић гостовала је у емисији на Пинку где се дотакла недавног инцидента и бомбашког напада на кућу Здравка Чолића на Дедињу. Певачица је прокоментарисала и отмицу Даниела Кајмакоског, те истакла да је унајмила обезбеђење… »
Вести дана »
Рат се шири, експлозије кренуле пре зоре, људи у паници беже! Израел ударио на Либан након напада савезника Ирана, дим се вије из америчке амбасаде у Кувајту
Курир пре 16 минутајош 17 повезаних
Ирански систем изграђен да издржи: Америка и Израел у великом проблему, убили врховног вођу, па изазвали крвави џихад
Вечерње новости пре 15 минутајош 14 повезаних
Температуре скачу и до 20 степени! Али “Баба Марта” може да покаже зубе, ево шта најављују метеоролози: детаљна прогноза за март
Дневник пре 1 сатјош 13 повезаних
"Где си, Лука, кућо стара": Новак дошао да гледа Дончића, погледајте њихов сусрет
Мондо пре 55 минутајош 8 повезаних