Povezane vesti
"Ima svega, niko ne zna ko kakvu muku vodi kući": Aleksandra Mladenović o targetiranju estrade, spomenula i Milicu
Mondo pre 1 dan
Aleksandra Mladenović je nedavno imala operaciju, te je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" najpre rekla kako teče oporavak. "Nisam bila loše, ali sam imala zdravstvenih poteškoća. Godinama sam odlagala operaciju krajnika, i sada je došlo do toga da… »
"Mnogi su u problemu!" Pevačica se čula sa Milicom Todorović u jeku skandala sa oženjenim muškarcem, otkrila javno sve
Kurir pre 1 dan
Pevačica Aleksandra Mladenović nedavno je operisala krajnike, a sada je otkrila kako teče oporavak. Ona je prokomentarisala i aktuelna dešavanja na estradi o kojima proteklih dana bruji javnost. Aleksandra je najpre rekla kako teče oporavak. - Nisam bila… »
Elmi Sinanović oteli firmu, ukrali automobile: Nakon bombaškog napada na Čolinu vilu rešila da progovori o svemu
Mondo pre 1 dan
Brojne kolege osvrnule su se na nedavni incident kada je na vilu Zdravka Čolića bačena eksplozivna naprava, ali i otmicu Daniela Kajmakoskog. Među njima se našla i Elma Sinanović, koja je otkrila i šta se njoj i njenom suprugu desilo. "To su strašne… »
"Krali su mi automobile, oteli firmu" Elma prošla pravi pakao: Prokomentarisala nemile događaje na estradi
Telegraf pre 1 dan
Elma Sinanović prokomentarisala je otmicu kolege Daniela Kajmakoskog: - To su strašne stvari, ne znam šta se ovo dešava - rekla je Elma u emisiji "premijera-Vikend specijal" pa se prisetila šta se desilo pre 19 godina: - Bio je početak 1997. godine, mi… »
"Unajmila sam obezbeđenje, na meti smo": Poznata pevačica u strahu nakon kidnapovanja kolege i bombaškog napada na Čolinu…
Blic pre 1 dan
Izjavila je da je započela korišćenje ličnog obezbeđenja poslednjih godinu dana kako bi se osećala sigurnije. Istakla je važnost rešavanja problema s kojima se suočavaju ljudi na estradi i da će o tome govoriti u budućnosti. Pevačica Kaja Ostojić otkrila… »
"Unajmila sam obezbeđenje, na meti smo" Pevačica u šoku posle kidnapovanja kolege i napada na Čolinu kuću
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Kaja Ostojić priznala je da nakon napada na Čolinu kuću ozbiljno shvatila da treba da brine o svojoj bezbednosti. Ona je priznala da je sada čuva obezbeđenje. Pevačica s eosvrnula na nedavna dešavanja na estradi te prokomentarisala skandale i… »
"Niko ne zna kakvu ko muku ima..." Pevačica se čula sa Milicom Todorović posle skandala: "Imalo je tu svega..."
Telegraf pre 1 dan
Pevačica Aleksandra Mladenović nedavno je operisala krajnike, a sada je otkrila kako teče oporavak. Pevačica je komentarisala i aktuelna dešavanja na estradi o čemu bruji javnost danima. Prvo se dotakla svog oporavka te otkrila kako se sad oseća: - Nisam… »
"Niko ne zna kakvu ko muku ima kod kuće" Pevačica se čula sa Milicom Todorović u jeku skandala sa oženjenim muškarcem: "Neka…
Blic pre 1 dan
Komentarisala je bombaški napad na kuću Zdravka Čolića i istakla važnost bezbednosti na estradi Priznala je da mašta o braku za ceo život Pevačica Aleksandra Mladenović nedavno je operisala krajnike, a sada je otkrila kako teče oporavak. Ona je… »
"Krali su mi automobile, oteli mi firmu" Pevačica otkrila kroz kakav pakao je prošla: To su strašne stvari
Kurir pre 1 dan
Elma Sinanović prokomentarisala je otmicu kolege Daniela Kajmakoskog: - To su strašne stvari, ne znam šta se ovo dešava - rekla je Elma u emisiji "premijera-Vikend specijal" pa se prisetila šta se desilo pre 19 godina: - Bio je početak 1997. godine, mi… »
Pevačica u strahu nakon bombaškog napada na Čolinu kuću i otmice pevača: Hitno unajmila obezbeđenje
Mondo pre 1 dan
Kaja Ostojić gostovala je u emisiji na Pinku gde se dotakla nedavnog incidenta i bombaškog napada na kuću Zdravka Čolića na Dedinju. Pevačica je prokomentarisala i otmicu Daniela Kajmakoskog, te istakla da je unajmila obezbeđenje i da ne shvata zašto su… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za utorak 10. februar 2026: Danas pretežno oblačno i hladnije
Beta pre 4 minutajoš 1 povezana
(VIDEO) Saša Obradović posebno istakao jednog igrača svog tima: Ja se raspadam, mogu da zamislim kako je njima
Danas pre 19 minutajoš 4 povezane
Oglasila se bolnica u Čačku o smrti devojčice (4) posle operacije krajnika. Naložena unutrašnja provera: "Preduzimamo sve mere da utvrdimo razlog"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
(Video) "Samo mu je suza krenula" Otac je Milanu Miloševiću pred smrt priznao da se kaje, a stariji brat je izvršio samoubistvo: "Okačio se za cevi od radijatora"
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Kurti o suđenju Tačiju: OVK vodila pravedan rat i antikolonijalni ustanak
Danas pre 1 satjoš 2 povezane