Povezane vesti

(Video) Jokić birao između MVP titula i svojih konja: "Super je osećaj predstavljati Srbiju na Ol-staru"

(Video) Jokić birao između MVP titula i svojih konja: "Super je osećaj predstavljati Srbiju na Ol-staru"

Newsmax Balkans pre 5 sati
Košarkaš Denvera Nikola Jokić rekao je da je "super osećaj predstavljati Srbiju na Ol-star meču", da mu je drago što predstavlja svoj narod i zemlju na ovakvom događaju. Posebno je istakao detalj sa srpskom zastavom na dresu. "Super je osećaj… »
„Nikola, kojeg konja da kupim?“ Jokić dao logičan odgovor

„Nikola, kojeg konja da kupim?“ Jokić dao logičan odgovor

Sport klub pre 5 sati
Nikola Jokić, superzvezda Denver Nagetsa, osmi put će nastupiti na Ol-star utakmici koju organizuje NBA, a tim povodom je govorio za medije. Neće samo Somborac biti predstavnik Srbije na ovoj manifestaciji, budući da će njen deo biti Darko Rajaković… »
(Video) Konji ili MVP nagrada? Da li je Jokić iznenadio odgovorom? Oduševio ga jedan srpski detalj na Ol-staru

(Video) Konji ili MVP nagrada? Da li je Jokić iznenadio odgovorom? Oduševio ga jedan srpski detalj na Ol-staru

Dnevnik pre 6 sati
Srpski košarkaš Nikola Jokić ponovo će učestvovati na Ol-star meču u NBA ligi. – Super je osećaj predstavljati Srbiju na ovakvom događaju. Ne znam jeste videli dresove, ali ima srpska zastava, to je poseban mali detalj koji mi se dopao. Drago mi je što… »
Nikola Jokić ponosno pričao o Srbiji i svojim konjima, pred meč Tima sveta na Ol-star vikendu: Super osećaj...

Nikola Jokić ponosno pričao o Srbiji i svojim konjima, pred meč Tima sveta na Ol-star vikendu: Super osećaj...

Euronews pre 8 sati
Nikola Jokić je zvezda gde god da se pojavi, a njegova druženja sa medijima često se prepričavaju, pa tako novinari nisu ostali uskraćeni za smeh i zabavu ni uoči večerašnjih mečeva Ol-star vikenda u blizini Los Anđelesa (23.00, TV Arena 1 Premium). Za… »
"Super je osećaj predstavljati Srbiju..." Nikola Jokić poslao moćnu poruku pred NBA Ol-star meč

"Super je osećaj predstavljati Srbiju..." Nikola Jokić poslao moćnu poruku pred NBA Ol-star meč

Večernje novosti pre 8 sati
Srpski košarkaš Nikola Jokić rekao je da je super osećaj predstavljati Srbiju na Ol-star meču da mu je drago što predstavlja svoj narod, svoju zemlju, grad i porodicu na ovakvom događaju. Foto: Printskrin Youtube "Super je osećaj predstavljati Srbiju na… »
Jokić: Drago mi je što predstavljam Srbiju na velikom događaju

Jokić: Drago mi je što predstavljam Srbiju na velikom događaju

Sputnik pre 8 sati
Nikola Jokić, jedan od najboljih košarkaša današinjice, istakao je pred Ol-star utakmicu da mu je izuzetno drago što ima priliku da predstavlja Srbiju na tako velikom događaju. Pred Ol-star meč Nikola Jokić govorio je na konferencije za medije i tom… »
To, Srbine - Jokić izašao pred novinare, pa ponosno poručio: Drago mi je što predstavljam svoj narod! Ne znam da li ste videli…

To, Srbine - Jokić izašao pred novinare, pa ponosno poručio: Drago mi je što predstavljam svoj narod! Ne znam da li ste videli…

Kurir pre 8 sati
Najbolji košarkaš današnjice Nikola Jokić održao je zanimljivu konferenciju za mediju po dolasku u Los Anđeles, gde se ovog vikenda održava najveći košarkaški spektakl na svetu - NBA Ol-star. Odmah na startu obraćanja novinarima, Jokić je ponosno istakao… »

Vesti dana »