Povezane vesti
Pogledajte stajling u kojem je Nikola Jokić došao na NBA All-Star: Srbin kao pravi gospodin!
Telegraf pre 21 dana
Košarkaški događaj meseca svakako je NBA All Star vikend u Los Anđelesu u dvorani "Intuit Centru", a Srbija ima dva predstavnika - najboljeg igrača današnjice, Nikolu Jokića, kao i trenera ekipe Sveta, Darka Rajakovića. Sva pažnja očekivano je bila… »
Nikola Jokić predstavljen na All Staru, a na velikom ekranu Srbija zajedno sa Kosovom i Metohijom!
Telegraf pre 21 dana
Košarkaški svet će stati noćas na nekoliko momenata dok se igra najveći spektakl na svetu, čuveni All Star, gde Srbija ima ne jednog, nego dva predstavnika, pošto će uz najboljeg košarkaša Nikolu Jokića tu biti i trener Darko Rajaković! Oni će zajedno… »
Tauns došao sa duksericom sa motivom Svetog Đorđa, Nikola Jokić ostao u šoku: "Pa to je srpska stvar?!"
Telegraf pre 21 dana
Spektakularan NBA All Star je počeo u Los Anđeles, a zanimljive scene imali smo da vidimo već u svlačionici, gde je jedan od glavnih aktera bio srpski košarkaš, Nikola Jokić. Naime, on nije mogao da poveruje u kakvom je stajlingu na All Star došao Karl… »
(Video) Jokić birao između MVP titula i svojih konja: "Super je osećaj predstavljati Srbiju na Ol-staru"
Newsmax Balkans pre 22 dana
Košarkaš Denvera Nikola Jokić rekao je da je "super osećaj predstavljati Srbiju na Ol-star meču", da mu je drago što predstavlja svoj narod i zemlju na ovakvom događaju. Posebno je istakao detalj sa srpskom zastavom na dresu. "Super je osećaj… »
„Nikola, kojeg konja da kupim?“ Jokić dao logičan odgovor
Sport klub pre 22 dana
Nikola Jokić, superzvezda Denver Nagetsa, osmi put će nastupiti na Ol-star utakmici koju organizuje NBA, a tim povodom je govorio za medije. Neće samo Somborac biti predstavnik Srbije na ovoj manifestaciji, budući da će njen deo biti Darko Rajaković… »
(Video) Konji ili MVP nagrada? Da li je Jokić iznenadio odgovorom? Oduševio ga jedan srpski detalj na Ol-staru
Dnevnik pre 22 dana
Srpski košarkaš Nikola Jokić ponovo će učestvovati na Ol-star meču u NBA ligi. – Super je osećaj predstavljati Srbiju na ovakvom događaju. Ne znam jeste videli dresove, ali ima srpska zastava, to je poseban mali detalj koji mi se dopao. Drago mi je što… »
Nikola Jokić ponosno pričao o Srbiji i svojim konjima, pred meč Tima sveta na Ol-star vikendu: Super osećaj...
Euronews pre 22 dana
Nikola Jokić je zvezda gde god da se pojavi, a njegova druženja sa medijima često se prepričavaju, pa tako novinari nisu ostali uskraćeni za smeh i zabavu ni uoči večerašnjih mečeva Ol-star vikenda u blizini Los Anđelesa (23.00, TV Arena 1 Premium). Za… »
"Super je osećaj predstavljati Srbiju..." Nikola Jokić poslao moćnu poruku pred NBA Ol-star meč
Večernje novosti pre 22 dana
Srpski košarkaš Nikola Jokić rekao je da je super osećaj predstavljati Srbiju na Ol-star meču da mu je drago što predstavlja svoj narod, svoju zemlju, grad i porodicu na ovakvom događaju. Foto: Printskrin Youtube "Super je osećaj predstavljati Srbiju na… »
Jokić: Drago mi je što predstavljam Srbiju na velikom događaju
Sputnik pre 22 dana
Nikola Jokić, jedan od najboljih košarkaša današinjice, istakao je pred Ol-star utakmicu da mu je izuzetno drago što ima priliku da predstavlja Srbiju na tako velikom događaju. Pred Ol-star meč Nikola Jokić govorio je na konferencije za medije i tom… »
To, Srbine - Jokić izašao pred novinare, pa ponosno poručio: Drago mi je što predstavljam svoj narod! Ne znam da li ste videli…
Kurir pre 22 dana
Najbolji košarkaš današnjice Nikola Jokić održao je zanimljivu konferenciju za mediju po dolasku u Los Anđeles, gde se ovog vikenda održava najveći košarkaški spektakl na svetu - NBA Ol-star. Odmah na startu obraćanja novinarima, Jokić je ponosno istakao… »
Vesti dana »
Nedeljkov: CRTA identifikovala 12 lažnih lista SNS za lokalne izbore, sumnja se u još četiri
Nedeljnik pre 40 minutajoš 31 povezana
Eskalacija sukoba u Iranu utiče na globalna tržišta i planove za Bliski istok
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 26 povezanih
Fico: Ako Orban izgubi izbore, Slovačka će blokirati veliku pozajmicu EU Ukrajini ako isporuke ruske nafte ne budu obnovljene
Nova pre 5 minutajoš 29 povezanih
Ustavni sud u Prištini izrekao meru protiv dekreta Osmani o raspuštanju skupštine
RTV pre 1 satjoš 21 povezana
Izbori u Majdanpeku: Dve od tri liste proglašene u "foto finišu", četvrta je i dalje na "čekanju"
Blic pre 7 satijoš 26 povezanih