Povezane vesti

(Video) "Našla je Acu na krevetu, i to je to" Mirko Kodić o smrti sina: "Kako sam podnosio, to samo ja znam, kako podnosim…

(Video) "Našla je Acu na krevetu, i to je to" Mirko Kodić o smrti sina: "Kako sam podnosio, to samo ja znam, kako podnosim…

Blic pre 2 dana
Kodić deli detalje o svom sinu, njegovoj ljubavi prema životu i entuzijazmu za Beograd i umetnost. Mirko Kodić govori o svom najtežem životnom trenutku koji je obeležio gubitak sina Aleksandra. Jedan od najtežih dana u životu harmonikaša Mirka Kodića je… »
(Video) "To je bilo najteže sviranje u mom životu" Mirko Kodić se prisetio dana kada je kuma Šabana ispraćao na večni počinak…

(Video) "To je bilo najteže sviranje u mom životu" Mirko Kodić se prisetio dana kada je kuma Šabana ispraćao na večni počinak…

Blic pre 2 dana
Poznati harmonikaš Mirko Kodić otvorio je svoje srce o prijateljstvu sa pevačem Šabanom Šaulićem i emotivnim trenucima vezanim za njegov odlazak. Detaljno je ispričao o svojoj hrabrosti i emocijama dok je svirao na Šabanovoj sahrani, ispraćajući svog… »
(Video) "Moje detinjstvo je bilo nikakvo" Mirko Kodić o svom životu i tri braka: "Kolege imaju velikih problema u braku te…

(Video) "Moje detinjstvo je bilo nikakvo" Mirko Kodić o svom životu i tri braka: "Kolege imaju velikih problema u braku te…

Blic pre 2 dana
Govori o izazovima s kojima se suočavao tokom muzičkog školovanja u Požarevcu, uključujući strogi režim vežbi i odricanja. U emisiji su pomenuti i emotivni aspekti njegovog života, uključujući odnose s porodicom i događaje koji su oblikovali njegovu… »

Vesti dana »