Povezane vesti
(Video) "Našla je Acu na krevetu, i to je to" Mirko Kodić o smrti sina: "Kako sam podnosio, to samo ja znam, kako podnosim…
Blic 16.02.2026
Kodić deli detalje o svom sinu, njegovoj ljubavi prema životu i entuzijazmu za Beograd i umetnost. Mirko Kodić govori o svom najtežem životnom trenutku koji je obeležio gubitak sina Aleksandra. Jedan od najtežih dana u životu harmonikaša Mirka Kodića je… »
(Video) "To je bilo najteže sviranje u mom životu" Mirko Kodić se prisetio dana kada je kuma Šabana ispraćao na večni počinak…
Blic 16.02.2026
Poznati harmonikaš Mirko Kodić otvorio je svoje srce o prijateljstvu sa pevačem Šabanom Šaulićem i emotivnim trenucima vezanim za njegov odlazak. Detaljno je ispričao o svojoj hrabrosti i emocijama dok je svirao na Šabanovoj sahrani, ispraćajući svog… »
(Video) "Moje detinjstvo je bilo nikakvo" Mirko Kodić o svom životu i tri braka: "Kolege imaju velikih problema u braku te…
Blic 16.02.2026
Govori o izazovima s kojima se suočavao tokom muzičkog školovanja u Požarevcu, uključujući strogi režim vežbi i odricanja. U emisiji su pomenuti i emotivni aspekti njegovog života, uključujući odnose s porodicom i događaje koji su oblikovali njegovu… »
Vesti dana »
Brnabić: Joveva apsolutno nema pravo da poziva na promene u Srbiji
Euronews pre 1 satjoš 39 povezanih
Vozaču automobila koji je usmrtio devojčicu u Novom Pazaru određen pritvor
N1 Info pre 57 minutajoš 24 povezane
Stiglo dramatično upozorenje za evropske aerodrome! Tramp se ponovo oglasio: "Postoji samo jedan razlog zašto su Iranci danas živi" Napeto uoči pregovora
Kurir pre 12 minutajoš 33 povezane
UŽIVO Tramp vrši pritisak uoči sutrašnjih pregovora, Iran izneo svoje uslove Americi
Sputnik pre 12 minutajoš 41 povezana
Počela puna primena EES sistema – kakvo je stanje na graničnim prelazima
RTS pre 1 satjoš 75 povezanih