Povezane vesti
"Jedva sam preživeo, mogao je da me ubije" Čovek koji je brutalno pretučen na Dorćolu otkrio jezive detalje: Slomio mi je…
Kurir pre 1 dan
Muškarac A.S. (47) uhapšen je zbog sumnje da je pre deset dana oko 7 sati ujutru pretukao slučajnu prolaznicu G.U. (74), a potom i muškarca N.G. (60) i njegovog psa. Čovek je divljao po Dorćolu, zbog čega su se ljudi plašili da izađu iz kuća. Prema… »
"Stani, čoveče, operisao sam srce, možeš da me ubiješ": Ispovest muškarca koji je brutalno pretučen na Dorćolu
Mondo pre 1 dan
"Povukao me je, pao sam na bok i on je krenuo da me šutira. Govorio sam mu: 'Stani čoveče, operisao sam srce, možeš da me ubiješ'. Na šta mi je on odgovorio da ima i on srce, a onda me je šutnuo u glavu i slomio gornju i donju protezu na vilici", kaže… »
(Foto, video) "Slomio mi je protezu, molio sam ga da stane" Čovek kojeg je podivljali napadač sa Dorćola brutalno tukao…
Blic pre 1 dan
Policija je intervenisala, uhapsila nasilnika i obezbedila pomoć za povređene Incident nije bio jedini tog jutra, jer se osumnjičeni agresivno i prema drugim prolaznicima "Povukao me je, pao sam na bok i on je krenuo da me šutira. Govorio sam mu: 'Stani… »
Vesti dana »
Petrović Škero: Više se ne primenjuje sila, već tortura nad građanima - uz podsticaj predsednika
N1 Info pre 32 minutajoš 36 povezanih
Poljoprivrednik o sastanku s Glamočićem: „Ono što je izjavio je neistina, poljoprivrednici nisu doživeli takvo poniženje“
Nedeljnik pre 49 minutajoš 22 povezane
Vučić: Razgovarao sam sa mnogim liderima, sa Makronom o strateški važnim stvarima za Srbiju
RTK pre 59 minutajoš 18 povezanih