Povezane vesti

"Jedva sam preživeo, mogao je da me ubije" Čovek koji je brutalno pretučen na Dorćolu otkrio jezive detalje: Slomio mi je…

"Jedva sam preživeo, mogao je da me ubije" Čovek koji je brutalno pretučen na Dorćolu otkrio jezive detalje: Slomio mi je…

Kurir pre 1 dan
Muškarac A.S. (47) uhapšen je zbog sumnje da je pre deset dana oko 7 sati ujutru pretukao slučajnu prolaznicu G.U. (74), a potom i muškarca N.G. (60) i njegovog psa. Čovek je divljao po Dorćolu, zbog čega su se ljudi plašili da izađu iz kuća. Prema… »
"Stani, čoveče, operisao sam srce, možeš da me ubiješ": Ispovest muškarca koji je brutalno pretučen na Dorćolu

"Stani, čoveče, operisao sam srce, možeš da me ubiješ": Ispovest muškarca koji je brutalno pretučen na Dorćolu

Mondo pre 1 dan
"Povukao me je, pao sam na bok i on je krenuo da me šutira. Govorio sam mu: 'Stani čoveče, operisao sam srce, možeš da me ubiješ'. Na šta mi je on odgovorio da ima i on srce, a onda me je šutnuo u glavu i slomio gornju i donju protezu na vilici", kaže… »
(Foto, video) "Slomio mi je protezu, molio sam ga da stane" Čovek kojeg je podivljali napadač sa Dorćola brutalno tukao…

(Foto, video) "Slomio mi je protezu, molio sam ga da stane" Čovek kojeg je podivljali napadač sa Dorćola brutalno tukao…

Blic pre 1 dan
Policija je intervenisala, uhapsila nasilnika i obezbedila pomoć za povređene Incident nije bio jedini tog jutra, jer se osumnjičeni agresivno i prema drugim prolaznicima "Povukao me je, pao sam na bok i on je krenuo da me šutira. Govorio sam mu: 'Stani… »

Vesti dana »