Povezane vesti
"Jedva sam preživeo, mogao je da me ubije" Čovek koji je brutalno pretučen na Dorćolu otkrio jezive detalje: Slomio mi je…
Kurir pre 28 dana
Muškarac A.S. (47) uhapšen je zbog sumnje da je pre deset dana oko 7 sati ujutru pretukao slučajnu prolaznicu G.U. (74), a potom i muškarca N.G. (60) i njegovog psa. Čovek je divljao po Dorćolu, zbog čega su se ljudi plašili da izađu iz kuća. Prema… »
"Stani, čoveče, operisao sam srce, možeš da me ubiješ": Ispovest muškarca koji je brutalno pretučen na Dorćolu
Mondo pre 28 dana
"Povukao me je, pao sam na bok i on je krenuo da me šutira. Govorio sam mu: 'Stani čoveče, operisao sam srce, možeš da me ubiješ'. Na šta mi je on odgovorio da ima i on srce, a onda me je šutnuo u glavu i slomio gornju i donju protezu na vilici", kaže… »
(Foto, video) "Slomio mi je protezu, molio sam ga da stane" Čovek kojeg je podivljali napadač sa Dorćola brutalno tukao…
Blic pre 29 dana
Policija je intervenisala, uhapsila nasilnika i obezbedila pomoć za povređene Incident nije bio jedini tog jutra, jer se osumnjičeni agresivno i prema drugim prolaznicima "Povukao me je, pao sam na bok i on je krenuo da me šutira. Govorio sam mu: 'Stani… »
Vesti dana »
Nikola Jokić ovo ne pamti! Srbinova noć o kojoj će Ameri dugo pričati (video)
Večernje novosti pre 45 minutajoš 5 povezanih
(Video) Udar u centar moći! Likvidacija najmoćnijeg čoveka iz senke veći udarac od ubistva ajatolaha: Teheranu preti krvavi razdor!
Blic pre 7 satijoš 5 povezanih
(VIDEO) Čudo u Lisabonu: Sporting elimisao Bode Glimt posle goleade i produžetaka
Danas pre 6 satijoš 7 povezanih
Meteor od sedam tona, prečnika od skoro dva metra uspaničio žitelje saveznih država SAD
Beta pre 6 satijoš 1 povezana