Povezane vesti
Britanska policija uhapsila bivšeg princa Andrewa zbog zloupotreba položaja u vezi s Epsteinom
Slobodna Evropa pre 24 dana
Mlađi brat britanskog kralja Čarlsa (Charles), (Andrew Mountbatten-Windsor), uhapšen je u četvrtak zbog sumnje da je zloupotrebio javnu funkciju u vezi s navodima da je slao poverljive vladine dokumente Džefriju Epstinu (Jeffrey Epstein). Britanska… »
Britanski kralj o hapšenju svog brata: Zakon mora da se sprovede, nadležni imaju našu punu podršku
Radio 021 pre 24 dana
Kralj Čarls Treći izjavio je danas da pravda mora biti zadovoljena u istrazi protiv njegovog brata, Endrua Mauntbatena Vindzora. Princ Endru, kome je oduzeta titula nakon što je u javnosti povezan sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom… »
Tramp: Hapšenje Endrua je šteta po britansku kraljevsku porodicu
Politika pre 23 dana
„Ja sam stručnjak na neki način, jer sam potpuno oslobođen krivice, zapravo mogu o tome da govorim veoma lepo” – smatra Tramp. VAŠINGTON – Američki predsednik Donald Tramp ocenio je današnje hapšenje Endrua Mauntbaten-Vindzora kao jako loše za britansku… »
Princ Endru pušten iz pritvora, istraga i dalje u toku
RTS pre 23 dana
Endru Mauntbaten-Vindzor pušten je iz pritvora nakon što ga je policija u Norfoku ispitivala gotovo 12 sati. Iz policije je saopšteno da je princ Endru pušten na slobodu, ali da je i dalje u toku istraga koja se protiv njega vodi zbog sumnji za… »
„Delovao je šokirano“: Princ Endru pušten posle 12 sati ispitivanja
Nova pre 23 dana
Bivši princ Endru, brat britanskog kralaj Čarlsa, pušten je večeras iz policije posle dvanaestočasovnog ispitivanja zbog sumnje na zloupotrebu javne funkcije. Posle njegovog izlaska iz policijske stanice, policija je saopštila da se protiv Endrua… »
Bivši princ Endru pušten iz pritvora nakon 12 sati ispitivanja, istraga u toku
Sputnik pre 23 dana
Endru Mauntbaten-Vindzor pušten je iz pritvora nakon što ga je policija u Norfolku ispitivala gotovo 12 sati, preneo je Gardijan. Iz policije je saopšteno da je on pušten na slobodu, ali da je i dalje u toku istraga koja se protiv njega vodi zbog sumnji… »
Tramp: Hapšenje Endrua je šteta po britansku kraljevsku porodicu
Euronews pre 23 dana
Američki predsednik Donald Tramp ocenio je današnje hapšenje Endrua Mauntbaten-Vindzora kao jako loše za britansku kraljevsku porodicu. "Mislim da je to šteta, veoma tužno. Mislim da je to veoma loše za kraljevsku porodicu. Za mene, to je veoma tužno"… »
"Nisam ništa uradio" Tramp prokomentarisao hapšenje bivšeg princa Endrua i Epstajnove fajlove
Večernje novosti pre 23 dana
PREDSEDNIK Amerike Donald Tramp reagovao je danas na hapšenje princa Endrua. Foto: AP Photo/Alex Brandon Tramp je reagovao na hapšenje, a novinari su ga pitali da li drugi u SAD mogu da vide slične optužbe. - Ja sam stručnjak na neki način jer sam… »
Princ Endru pušten na slobodu dok traje istražni postupak
Nedeljnik pre 23 dana
Endru Mauntbaten-Vindzor, nekada princ Endru, pušten je na slobodu dok se istraga nastavlja, nakon što je bio uhapšen pod sumnjom za zloupotrebu službenog položaja, saopštila je britanska policija. „U četvrtak smo uhapsili muškarca u šezdesetim godinama… »
Bivši princ Endrju pušten iz pritvora, ali je pod istragom
N1 Info pre 23 dana
Bivši engleski princ Endrju Mauntbaten-Vindzor pušten je iz pritvora, nakon što je ranije danas uhapšen zbog sumnje da se nedolično ponašao na javnoj funkciji. Endrju je i dalje pod istragom za nedolično ponašanje zbog otkrića u dosijeima Džefrija… »
Bivši britanski princ Endru viđen kako napušta policijsku stanicu
Newsmax Balkans pre 23 dana
Bivši britanski princ Endru napustio je policijsku stanicu i primećen je kako sedi na zadnjem sedištu automobila. Detalji o tome gde je odveden ili daljim postupcima nisu poznati, ali se očekuje da će se pratiti dalji tok pravnog procesa u vezi sa… »
Princ Endrju pušten iz pritvora
Vesti online pre 23 dana
Bivši princ Endrju pušten je iz pritvora posle skoro 12. sati, preneli su britanski mediji pod oznakom hitno. Sky News je preneo da je osramoćeni mlađi brat britanskog kralja Čarsla Trećeg napustio policijsku stanicu Ejlšam u vozilu. Viđen je kako se… »
Bivši britanski princ Endru pušten iz pritvora: U zatvoru proveo 12 sati, u toku istraga za zloupotrebu javnog položaja
Euronews pre 23 dana
Bivši princ Endru pušten je iz pritvora nakon što je jutros uhapšen pod sumnjom da je zloupotrebio javnu funkciju. Endru je u zatvoru proveo 12 sati. Iz policije je saopšteno da je on pušten na slobodu, ali da je i dalje u toku istraga koja se protiv… »
"Ja sam ekspert jer sam oslobođen krivice": Tramp se oglasio o hapšenju bivšeg princa Endrua
Mondo pre 23 dana
Američki predsednik Donald Tramp je u obraćanju medijima u Beloj kući govorio i o današnjem hapšenju bivšeg princa Endrua zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i veza sa osuđenim sek**alnim predatorom Džefrijem Epstinom. On je pušten nakon 12… »
Tramp progovorio o pominjanju njegovog imena u Epstajnovim fajlovima: "Nisam ništa uradio"
B92 pre 23 dana
Predsednik Amerike Donald Tramp reagovao je danas na hapšenje princa Endrjua. Tramp je reagovao na hapšenje bivšeg princa Endrjua, a novinari su ga pitali da li drugi u SAD mogu da vide slične optužbe. "Ja sam stručnjak na neki način jer sam potpuno… »
Uhićen je bivši princ Andrew
SEEbiz pre 23 dana
LONDON - Bivši princ Andrew, punim imenom Andrew Mountbatten-Windsor, uhićen je pod sumnjom na zlouporabu javne dužnosti, objavila je britanska policija. Policija je priopćila da se nalazi u pritvoru te da se provode pretrage na adresama u Berkshireu i… »
Bivši princ Endru pušten iz pritvora
Politika pre 23 dana
Iz policije je saopšteno da je on pušten na slobodu, ali da je i dalje u toku istra. Endru Mauntbaten-Vindzor pušten je večeras iz pritvora nakon što ga je policija u Norfolku ispitivala gotovo 12 sati, preneo je Gardijan. Iz policije je saopšteno da je… »
Tramp se oglasio posle hapšenja bivšeg princa Endrua: "Ja sam stručnjak na neki način..."
Telegraf pre 23 dana
Američki predsednik Donald Tramp oglasio se i prokomentarisao skandal u Velikoj Britaniji kada je uhapšen bivpi princ Endru, mlađi prat britanskog kralja Čarlsa Trećeg. Tramp je upitan o tome da li bi i drugi u SAD mogli da budu na meti sličnih optužbi… »
Sve krize i skandali britanske kraljevske porodice u poslednjih sto godina
Nedeljnik pre 23 dana
Hapšenje Endrua Mauntbaten-Vindzora, mlađeg brata britanskog kralja Čarlsa III, doskora poznatijeg kao princ Endru, zbog navodne zloupotrebe službenog položaja još jedan je u nizu skandala koji su snašli kraljevsku dinastiju Velike Britanije. Endruovo… »
Britanski kralj podržava istragu protiv svog brata: Pravda mora biti zadovoljena
Serbian News Media pre 23 dana
Kralj Čarls Treći izjavio je danas da pravda mora biti zadovoljena u istrazi protiv njegovog brata, Endrua Mauntbatena Vindzora. Princ Endru, kome je oduzeta titula nakon što je u javnosti povezan sa osuđenim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom… »
Bivši princ Endru pušten iz pritvora: Ispitivanje trajalo skoro 12 sati
ENDRU Mauntbaten-Vindžor pušten je večeras iz pritvora nakon što ga je policija u Norfolku ispitivala gotovo 12 sati, preneo je Gardijan. Foto: Profimedia Iz policije je saopšteno da je on pušten na slobodu, ali da je i dalje u toku istraga koja se… »
Policija se oglasila nakon što je Endru pušten iz pritvora: Ispitivali ga više od 12 sati
Telegraf pre 23 dana
Endru Mauntbaten-Vindzor pušten je večeras iz pritvora nakon što ga je policija u Norfolku ispitivala gotovo 12 sati, preneo je Gardijan. Iz policije je saopšteno da je on pušten na slobodu, ali da je i dalje u toku istraga koja se protiv njega vodi zbog… »
"Sklonite ga, ne mogu da ga gledam" Bivši princ Endru bio je omiljeno dete kraljice Elizabete, a onda joj se zbog Epstajna…
Blic pre 23 dana
Nekada omiljeni sin kraljice Elizabete, postao je najnepopularniji član kraljevske porodice zbog skandala i lošeg ponašanja Njegova burna prošlost uključuje vojne podvige, brojne afere i odnose sa slavnim ličnostima, ali i arogantan i nepristojan… »
Ko je Endru Mauntbaten-Vindzor, uhapšeni član kraljevske porodice: Pilot, plejboj i Epstajnov "Nevidljivi čovek"
Endru Mauntbaten-Vindzor, koji je uhapšen i kome su u novembru prošle godine oduzete kraljevske titule, treće je dete pokojne kraljice Elizabete Druge i mlađi brat kralja Čarlsa Trećeg. Rođen 19. februara 1960. u Bakingemskoj palati, a sa 18 godina… »
"Mislim da će kralj Čarls posegnuti za jakim pićem" Hapšenje bivšeg princa Endrua ukaljalo reputaciju kraljevske porodice, ovo…
Kurir pre 23 dana
Hapšenje Endrua Mauntbaten Vindzora je "verovatno najgora noćna mora za palatu i za kralja Čarlsa", smatra kraljevska komentatorka Dženi Bond. Ona je za "Skaj njuz" rekla da je za Endrua ovo "najniža tačka u kojoj može biti". - Čini se da se sada suočava… »
Oglasili se princ Vilijam i Kejt Midlton zbog hapšenja bivšeg princa
B92 pre 23 dana
Princ Vilijam i princeza od Velsa Kejt Midlton izrazili su podršku izjavi kralja nakon hapšenja njegovog brata Endrjua Mauntbaten-Vindsora. Prema saznanjima Press Association, princ Vilijam i princeza Kejt podržavaju reči kralja Čarlsa koje su objavljene… »
Čarls III o hapšenju brata
Vesti online pre 23 dana
Britanski kralj Čarls III je danas, povodom hapšenja njegovog mlađeg brata Endrjua, da “zakon mora ići svojim tokom”, prenosi B-Bi-Si (BBC). Bivši princ Endrju Mauntbaten-Vindzor, koji je osumnjičen za zloupotrebu javne funkcije, uhapšen je nakon… »
Uhapšen bivši princ Endrju
Vesti online pre 23 dana
Bivši princ Endrju, punim imenom Endrju Mauntbaten-Vindzor, uhapšen je danas pod sumnjom zloupotrebe javne funkcije, saopštila je policija Temza Veli, prenose britanski mediji. Uhapšeni 66-godišnjak iz Norfolka nalazi se u pritvoru, a policija vrši… »
Prvo obraćanje kralja Čarlsa nakon hapšenja brata Endrua: Zabrinut sam, ali zakon mora da ide svojim tokom
Britanski kralj Čarls III izrazio je "najdublju zabrinutost" zbog hapšenja svog brata, bivšeg princa Endrua, osumnjičenog za zloupotrebu javne funkcije, naglašavajući da "zakon mora da ide svojim tokom" i da kraljevska porodica pruža punu podršku… »
Bivši princ, Epstinov prijatelj i član kraljevske porodice koji se ogrešio o zakon: Ko je Endrju Mauntbaten-Vindzor?
Euronews pre 23 dana
Endrju Mauntbaten-Vindzor koji je danas uhapšen i kome su u novembru prošle godine oduzete kraljevske titule treće je dete pokojne kraljice Elizabete II i mlađi brat kralja Čarlsa Trećeg. Rođen 19. februara 1960. u Bakingemskoj palati, a sa 18 godina… »
Kralj Čarls Treći o hapšenju svog brata, bivšeg princa Endrjua: Zakon mora ići svojim tokom
N1 Info pre 23 dana
Engleski kralj Čarls Treći, povodom hapšenja svog brata, bivšeg princa Endrjua, rekao je da je sa najdubljom zabrinutošću primio tu vest. Endrju Mauntbaten Vindzor je jutros uhapšen zbog sumnje na zloupotrebu položaja, u vezi sa njegovom povezanošću sa… »
Hapšenje Endrua noćna mora za Bakingemsku palatu: "Mislim da će kralj Čarls posegnuti za jakim pićem"
Telegraf pre 23 dana
Kralj Čarls će biti "užasnut i potresen" Hapšenje Endrua Montbaten Vindzora je "verovatno najgora noćna mora za palatu i za kralja Čarlsa", smatra kraljevska komentatorka Dženi Bond. Ona je za Sky News rekla da je za Endrua ovo "najniža tačka u kojoj… »
Brat kralja Charlesa uhapšen zbog sumnje na zloupotrebu službenog položaja
Bloomberg Adria pre 23 dana
Andrew Mountbatten-Windsor, brat britanskog kralja Charlesa, uhapšen je zbog sumnje na zloupotrebu službenog položaja, nakon što su se pojavili novi detalji o njegovom odnosu s osuđivanim seksualnim prestupnikom Jeffreyjem Epsteinom, prenosi BBC… »
Prve slike hapšenja princa Endrua: Pogledajte kako ga policija privodi na porodičnom imanju (foto)
POLIJA je bivšeg britanskog princa Endrjua uhapsila na rođendan. Foto: Printskrin Iks/@MikeWestGB Policija je saopštila da bivši princ Endrju uhapšen zbog sumnje na zloupotrebu javne funkcije. Portparol je rekao da policajci pretražuju kuću u Norfolku… »
Vesti dana »
Toni Cetinski se nakon skandala oglasio: Poslao poruku Jakovu Jozinoviću pred njegov koncert u Novom Sadu, evo šta mu je poručio
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Poslednji na tabeli tvrd orah: Novi Pazar slavio posle 0:2 u setovima
Sandžak haber pre 3 satajoš 2 povezane
Prekid negativne serije Partizana: Srđan Blagojević trijumfalno započeo drugi mandat na klupi crno-belih
Danas pre 4 satijoš 1 povezana