Povezane vesti
Bivši južnokorejski predsednik se izvinio građanima zbog "bola i patnje" usled ratnog stanja
Insajder pre 24 dana
Bivši predsednik Južne Koreje Jun Suk Jeol izvinio se građanima zbog, kako je naveo, "bola i patnje" izazvanih njegovim dekretom o ratnom stanju iz 2024. godine, nakon što je osuđen na doživotnu kaznu zatvora. "Duboko se izvinjavam narodu što sam vas… »
Jun Suk Jeol se izvinio građanima zbog "bola i patnje" izazvanih uvođenjem ratnog stanja
Euronews pre 24 dana
Bivši predsednik Južne Koreje Jun Suk Jeol izvinio se građanima zbog, kako je naveo, "bola i patnje" izazvanih njegovim dekretom o ratnom stanju iz 2024. godine, nakon što je osuđen na doživotnu kaznu zatvora. "Duboko se izvinjavam narodu što sam vas… »
Vesti dana »
Tramp pritiska Kinu, nafta u režimu panike: Barel Brenta preko 106 dolara, centralne banke vagaju sudbinu kamatnih stopa
Kurir pre 4 minutajoš 24 povezane
"Nikada nisam bio ovoliko povređen": Milton pričao o teškoj sezoni i drami koju je preživeo u Dubaiju
Nova pre 19 minutajoš 30 povezanih
"Ne damo vam Akademiju": U utorak javni čas ispred Galerije AUNS, pokrenute peticije za očuvanje dva prostora koje koriste studenti i profesori
Moj Novi Sad pre 44 minutajoš 6 povezanih
Sve o filmu "One Battle After Another" koji je obrisao pod konkurencijom: Osvojio 6 Oskara, niko nije imao šansu!
Mondo pre 1 satjoš 65 povezanih