Povezane vesti
Tribina: lokalna samouprava i korupcija
Prokuplje press pre 1 sat
U ponedeljak, 23. februara od 16. 30 u sali Skupštine Grada Prokuplja održaće se tribina Lokalna samouprava i korupcija, u organizaciji studenata Univerziteta u Nišu. Ulaz je slobodan, a tema zanimljiva. O njoj će govoriti prof. dr Miloš Prica sa Pravng… »
"Nedelja slobode na jugu Srbije": Studenti organizuju tribinu o slobodi medija u Pirotu
Plus online pre 5 sati
Zbor građana Pirota poziva Vas na tribinu koja će se održati u sredu, 25. februara u Hotelu “Ana Lux” u trajanju od 19h do 21h. Tribinu organizuju Studenti u blokadi Univerziteta u Nišu, u sklopu serije tribina koje će se održati u nekoliko gradova Južne… »
Studenti niškog Univerziteta organizuju seriju tribina na jugu Srbije
Niške vesti pre 12 sati
Teme tribina, prema najavi, biće ekologija, ekonomija, lokalna samouprava, sloboda medija, represija, zdravstvo i korupcija. „Razgovaramo, povezujemo se, dižemo glas i borimo se zajedno za pravdu, istinu i funkcionalnu državu“, istakli su studenti. Prema… »
NAJAVLJEN NOVI VELIKI STUDENTSKI PROTEST: Akademci 1. marta organizuju 18 sati protesta – "Država, to smo mi"!
Moj Novi Sad pre 13 sati
Studenti Univerziteta u Nišu u blokadi održaće 1. marta, na prvu godišnjicu najmasovnijeg protesta u tom gradu, skup "Država, to smo mi" koji će trajati 18 sati, saopštili su studenti putem društvenih mreža. Na tom protestu je između ostalog donet… »
"Država, to smo mi": Niški studenti u blokadi najavljuju celodnevni skup 1. marta
N1 Info pre 14 sati
Studenti Univerziteta u Nišu u blokadi održaće 1. marta, na prvu godišnjicu najmasovnijeg protesta u tom gradu, skup "Država, to smo mi" koji će trajati 18 sati, saopštili su studenti putem društvenih mreža. Na tom protestu je između ostalog donet… »
Niški studenti u blokadi najavljuju celodnevni skup 1. marta
Glas Šumadije pre 15 sati
Studenti Univerziteta u Nišu u blokadi održaće 1. marta, na prvu godišnjicu najmasovnijeg protesta u tom gradu, skup „Država, to smo mi“ koji će trajati 18 sati, saopštili su studenti putem društvenih mreža. Na tom protestu je između ostalog donet… »
Studenti najavili celodnevni protest u Nišu 1. marta: "Država, to smo mi"
Radio 021 pre 16 sati
Studenti Univerziteta u Nišu u blokadi najavili su veliki skup u ovom gradu za 1. mart. Ovo je ujedno i prva godišnjica najmasovnijeg protesta u Nišu. Kako su najavili, skup pod nazivom "Država, to smo mi" trajaće čak 18 sati. Prošle godine, podsetimo… »
Studentski protest „Država to smo MI“ 1. marta u Nišu
Medijska kutija pre 20 sati
Studenti u blokadi Univerziteta u Nišu pozivaju na protest pod nazivom „Država to smo MI“ 1. marta u tom gradu “kako bi potvrdili ono što su započeli pre godinu dana”. -Nećemo da se prisećamo, već hoćemo da nastavimo. Da podsetimo da zahtevi nisu… »
Vesti dana »
Evroliga čestitala Zvezdi pobedu u Kupu pre nego što je finale završeno
Nova pre 37 minutajoš 46 povezanih
Raskrikavanje: Aleksandra Subotić otpuštena sa mesta direktorke United Media
N1 Info pre 6 satijoš 9 povezanih
U Beogradu završen protest sudija, tužilaca i advokata koji se protive novim pravosudnim zakonima
Beta pre 6 satijoš 40 povezanih