Povezane vesti

Tribina: lokalna samouprava i korupcija

Tribina: lokalna samouprava i korupcija

Prokuplje press pre 1 sat
U ponedeljak, 23. februara od 16. 30 u sali Skupštine Grada Prokuplja održaće se tribina Lokalna samouprava i korupcija, u organizaciji studenata Univerziteta u Nišu. Ulaz je slobodan, a tema zanimljiva. O njoj će govoriti prof. dr Miloš Prica sa Pravng… »
"Nedelja slobode na jugu Srbije": Studenti organizuju tribinu o slobodi medija u Pirotu

"Nedelja slobode na jugu Srbije": Studenti organizuju tribinu o slobodi medija u Pirotu

Plus online pre 5 sati
Zbor građana Pirota poziva Vas na tribinu koja će se održati u sredu, 25. februara u Hotelu “Ana Lux” u trajanju od 19h do 21h. Tribinu organizuju Studenti u blokadi Univerziteta u Nišu, u sklopu serije tribina koje će se održati u nekoliko gradova Južne… »
Studenti niškog Univerziteta organizuju seriju tribina na jugu Srbije

Studenti niškog Univerziteta organizuju seriju tribina na jugu Srbije

Niške vesti pre 12 sati
Teme tribina, prema najavi, biće ekologija, ekonomija, lokalna samouprava, sloboda medija, represija, zdravstvo i korupcija. „Razgovaramo, povezujemo se, dižemo glas i borimo se zajedno za pravdu, istinu i funkcionalnu državu“, istakli su studenti. Prema… »
NAJAVLJEN NOVI VELIKI STUDENTSKI PROTEST: Akademci 1. marta organizuju 18 sati protesta – "Država, to smo mi"!

NAJAVLJEN NOVI VELIKI STUDENTSKI PROTEST: Akademci 1. marta organizuju 18 sati protesta – "Država, to smo mi"!

Moj Novi Sad pre 13 sati
Studenti Univerziteta u Nišu u blokadi održaće 1. marta, na prvu godišnjicu najmasovnijeg protesta u tom gradu, skup "Država, to smo mi" koji će trajati 18 sati, saopštili su studenti putem društvenih mreža. Na tom protestu je između ostalog donet… »
"Država, to smo mi": Niški studenti u blokadi najavljuju celodnevni skup 1. marta

"Država, to smo mi": Niški studenti u blokadi najavljuju celodnevni skup 1. marta

N1 Info pre 14 sati
Studenti Univerziteta u Nišu u blokadi održaće 1. marta, na prvu godišnjicu najmasovnijeg protesta u tom gradu, skup "Država, to smo mi" koji će trajati 18 sati, saopštili su studenti putem društvenih mreža. Na tom protestu je između ostalog donet… »
Niški studenti u blokadi najavljuju celodnevni skup 1. marta

Niški studenti u blokadi najavljuju celodnevni skup 1. marta

Glas Šumadije pre 15 sati
Studenti Univerziteta u Nišu u blokadi održaće 1. marta, na prvu godišnjicu najmasovnijeg protesta u tom gradu, skup „Država, to smo mi“ koji će trajati 18 sati, saopštili su studenti putem društvenih mreža. Na tom protestu je između ostalog donet… »
Studenti najavili celodnevni protest u Nišu 1. marta: "Država, to smo mi"

Studenti najavili celodnevni protest u Nišu 1. marta: "Država, to smo mi"

Radio 021 pre 16 sati
Studenti Univerziteta u Nišu u blokadi najavili su veliki skup u ovom gradu za 1. mart. Ovo je ujedno i prva godišnjica najmasovnijeg protesta u Nišu. Kako su najavili, skup pod nazivom "Država, to smo mi" trajaće čak 18 sati. Prošle godine, podsetimo… »
Studentski protest „Država to smo MI“ 1. marta u Nišu

Studentski protest „Država to smo MI“ 1. marta u Nišu

Medijska kutija pre 20 sati
Studenti u blokadi Univerziteta u Nišu pozivaju na protest pod nazivom „Država to smo MI“ 1. marta u tom gradu “kako bi potvrdili ono što su započeli pre godinu dana”. -Nećemo da se prisećamo, već hoćemo da nastavimo. Da podsetimo da zahtevi nisu… »

Vesti dana »