Povezane vesti
Srećna sam žena: Ninu Badrić preplavile emocije nakon dva koncerta - "Iznenadila sam se kada sam ugledala Jakova Jozinovića"…
Večernje novosti pre 24 dana
POP zvezda Nina Badrić sinoć i preksinoć priredila je beogradskoj publici dve večeri ispunjene emocijama, hitovima i iskrenom muzičkom magijom, na solističkim koncertima u Plavoj dvorani. Foto Novosti U srcu Beograda, u čuvenoj Plavoj dvorani Sava… »
Ninu Badrić preplavile emocije nakon dva puna Sava centra: "Srećna sam žena", iznenadila potezom kad je u publici ugledala…
Blic pre 24 dana
Otkrila je da su koncerti bili veoma emotivni i najavila i treći nastup u srpskoj prestonici. Publika pozitivno reaguje na unplugged formu njenih pesama, a Nina veliku pažnju posvećuje produkciji i aranžmanima. Nina Badrić, poznata hrvatska pevačica… »
Vesti dana »
Tramp sprema upad u "Pijuk planinu", misija opasnija od ubistva Bin Ladena! Odlučuje da li da rizikuje i tako spreči Iran da napravi atomsku bombu (video, foto)
Kurir pre 12 minutajoš 53 povezane
Kos za N1 nakon sastanka sa Brnabić: Procenjujemo i da li Srbija i dalje ispunjava uslove za sredstva EU
Danas pre 27 minutajoš 24 povezane
Hasijev: Odnosi Azerbejdžana i Srbije dostigli najviši nivo strateškog partnerstva
Euronews pre 4 satijoš 29 povezanih
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji, Mićin tvrdi da je taj prostor zloupotrebljen
Beta pre 5 satijoš 41 povezana
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih