Povezane vesti

In memoriam: Irena Božinovski, odbornica u Skupštini Grada Vranja(1985-2026)

In memoriam: Irena Božinovski, odbornica u Skupštini Grada Vranja(1985-2026)

Jug press pre 1 sat
VRANJE U Vranju je nakon kratke i teške bolesti preminula Irena Božinovski, odbornica Demokratske partije Makedonaca u Skupštini Grada, saopšteno je na gradskom sajtu u onedeljak 23. februara. Irena Božinovski, devojačko prezime Nikolić, rođena je u… »
In memoriam: Irena Božinovski (1985-2026)

In memoriam: Irena Božinovski (1985-2026)

Jugmedia pre 2 sata
Nakon kraće i teške bolesti preminula je Irena Božinovski (1986), odbornica u Skupštini grada Vranja, saopštili su na sajtu grada Vranja. Irena Božinovski rođena je 24. februara 1985. godine u Vranju, gde je završila Osnovnu školu ,,Vuk Karadžić”, a… »
Preminula Irena Božinovski: Mlada odbornica iz Vranja, muž se oprostio potresnim rečima

Preminula Irena Božinovski: Mlada odbornica iz Vranja, muž se oprostio potresnim rečima

Mondo pre 2 sata
Nakon kraće i iznenadne bolesti, prerano je preminula Irena Božinovski, odbornica u trenutnom sazivu lokalnog parlamenta. Irena Božinovski (devojačko Nikolić) rođena je 24. februara 1985. godine u Vranju, gde je završila osnovnu školu "Vuk Karadžić" i… »
In memoriam: Irena Božinovski (1985–2026)

In memoriam: Irena Božinovski (1985–2026)

OK radio pre 3 sata
Nakon kraće i teške bolesti preminula je Irena Božinovski, odbornica u Skupštini grada Vranja. Irena Božinovski rođena je 24. februara 1985. godine u Vranju, gde je završila Osnovnu školu ,,Vuk Karadžić”, a potom i Ekonomsko-trgovinsku školu. Radila je u… »
„Pola mene nosiš sa sobom“: Potresan oproštaj od odbornie Irene Božinovski

„Pola mene nosiš sa sobom“: Potresan oproštaj od odbornie Irene Božinovski

Rešetka pre 4 sati
Irena Božinovski, odbornica Skupštine grada Vranja, preminula je nakon kraće i iznenadne bolesti u 41. godini života, a vest o njenoj smrti potresla je porodicu, prijatelje i saradnike. Od nje se emotivnom porukom oprostio suprug Aleksandar Božinovski… »
„Pola mene nosiš sa sobom“: Potresan oproštaj od odbornice Irene Božinovski

„Pola mene nosiš sa sobom“: Potresan oproštaj od odbornice Irene Božinovski

Rešetka pre 4 sati
Irena Božinovski, odbornica Skupštine grada Vranja, preminula je nakon kraće i iznenadne bolesti u 41. godini života, a vest o njenoj smrti potresla je porodicu, prijatelje i saradnike. Od nje se emotivnom porukom oprostio suprug Aleksandar Božinovski… »
"Pola mene nosiš sa sobom": Irena će biti sahranjena na svoj rođendan, suprug se oprostio rečima koje slamaju

"Pola mene nosiš sa sobom": Irena će biti sahranjena na svoj rođendan, suprug se oprostio rečima koje slamaju

Telegraf pre 6 sati
Irena Božinovski, odbornica Skupštine grada Vranja, preminula je nakon kraće i iznenadne bolesti u 41. godini, a od nje se potresnom porukom oprostio i njen suprug Aleksandar Božinovski. Uz dve fotografije prelepe Irene, ispisane su reči koje slamaju… »
Umrla Irena Božinovski, odbornica Skupštine grada Vranja: "Ostavlja neizbrisiv trag, pre svega kao dobar čovek, žena, majka"…

Umrla Irena Božinovski, odbornica Skupštine grada Vranja: "Ostavlja neizbrisiv trag, pre svega kao dobar čovek, žena, majka"…

Blic pre 12 sati
Rođena je 1985. godine u Vranju, gde je završila osnovnu i srednju školu Sahrana će biti održana na njen rođendan na Bunuševačkom groblju u Vranju Irena Božinovski, odbornica Skupštine grada Vranja, preminula je nakon kraće i iznenadne bolesti u 41… »

Vesti dana »