Povezane vesti
Tužilaštvo u Kragujevcu saslušalo Novicu Antića zbog sumnje na falsifikovanje isprave, on odgovorio kontraprijavom za lažno…
Nedeljnik pre 13 sati
Osnovno javno tužilaštvo u Kragujevcu saopštilo je povodom današnjeg saslušanja bivšeg predsednika Vojnog sindikata Srbije Novice Antića, da postupa po krivičnoj prijavi Vojnog pravobranilaštva u Nišu za krivično delo falsifikovanje isprave. U odgovoru… »
Tužilaštvo o slučaju Antić: Postupak po prijavi Ministarstva odbrane zbog falsifikovanja isprave
Glas Šumadije pre 15 sati
Osnovno javno tužilaštvo u Kragujevcu saopštilo je povodom današnjeg saslušanja bivšeg predsednika Vojnog sindikata Srbije Novice Antića, da postupa po krivičnoj prijavi Vojnog pravobranilaštva u Nišu za krivično delo falsifikovanje isprave. U odgovoru… »
Tužilaštvo o slučaju Antić: Postupak po prijavi Ministarstva odbrane zbog falsifikovanja isprave
Insajder pre 16 sati
N1 Info pre 17 sati
Bivši predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić saslušan po prijavi za navodni falsifikat
Serbian News Media pre 17 sati
Bivši predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić saslušan je danas u kragujevačkoj policiji po krivičnoj prijavi koju je zamenik vojnog pravobranioca u Nišu Aleksandar Cvetković podneo protiv njega zbog navodnog falsifikata. Antić je novinarima… »
Tužilaštvo o slučaju Novice Antić: Postupak po prijavi Ministarstva odbrane zbog falsifikovanja isprave
Danas pre 17 sati
Antić po izlasku sa saslušanja: Nastavlja se kontinuiran pritisak na moju porodicu i mene
N1 Info pre 18 sati
Bivši predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić danas je, nakon što je u policiji saslušan po krivičnoj prijavi zbog navodnog falsifikata, izjavio da se nastavlja kontinuirani pritisak Vojnobezbednosne agencije i drugih organa na njega i njegovu… »
Bivši predsednik Vojnog sindikata Novica Antić saslušan u policiji po prijavi da je falsifikovao dokumenta porodične firme
Insajder pre 18 sati
Bivši predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić saslušan je danas u kragujevačkoj policiji po krivičnoj prijavi koju je zamenik vojnog pravobranioca u Nišu Aleksandar Cvetković podneo protiv njega zbog navodnog falsifikata. Antić je novinarima… »
Kragujevac: Antić saslušan u policiji po prijavi vojnog pravobranioca
Pressek pre 18 sati
Novica Antić, bivši predsednik vojnog sindikata, saslušan je u kragujevačkoj policiji u ponedeljak ujutru. - Zlostavljanje moje porodice od strane VBA se nastavlja, rekao je za Danas Novica Antić. Prema njegovim rečima, on je pozvan u policiju da da… »
Novica Antić saslušan u policiji: "Nastavak pritisaka vojske i Vojnobezbednosne agencije"
Radio 021 pre 17 sati
Bivši predsednik Vojnog sindikata Srbije Novica Antić saslušan je danas u policiji po krivičnoj prijavi koju je zamenik vojnog pravobranioca u Nišu Aleksandar Cvetković podneo protiv njega zbog navodnog falsifikata. Antić je novinarima rekao da je u… »
Novica Antić za Glas Šumadije: Nastavlja se kontinuiran pritisak na moju porodicu i mene
Glas Šumadije pre 19 sati
Nastavlja se kontinuirani pritisak Vojno bezbednosne agencije i organa (VBA) na mene i moju porodicu. Neko očigledno zloupotrebljava institucije ove zemlje, uključujući i Poresku upravu, ministarstva, bezbednosne organe i tužilaštva da se obračunava sa… »
"Zlostavljanje moje porodice i mene od strane VBA se nastavlja": Novica Antić po izlasku iz kragujevačke policije
Nova pre 19 sati
Zlostavljanje moje porodice od strane VBA se nastavlja kaže za Danas Novica Antić, bivši predsednik vojnog sindikata, koji je prepodne saslušavan u kragujevačkoj policiji. Kako kaže Antić on je danas od strane policije pozvan da dam izjavu po nalogu… »
Zlostavljanje moje porodice i mene od strane VBA se nastavlja: Novica Antić za Danas po izlasku iz kragujevačke policije
Danas pre 19 sati
Zlostavljanje moje porodice od strane VBA se nastavlja kaže za Danas Novica Antić, bivši predsednik vojnog sindikata, koji je prepodne saslušavan u kragujevačkoj policiji. Kako kaže Antić on je danas od strane policije pozvan da dam izjavu po nalogu… »
Glas Šumadije: U toku saslušanje Novice Antića u kragujevačkoj policiji
N1 Info pre 21 sat
Novica Antić, društveni i politički aktivista i bivši predsednik Vojnog sindikata Srbije, pozvan u kragujevačku policiju po nalogu Osnovnog javnog tužioca u Kragujevcu. U toku je njegovo saslušanje, prenosi Glas Šumadije.… »
Glas Šumadije saznaje: U toku saslušanje Novice Antića u policiji
Glas Šumadije pre 23 sata
Novica Antić, društveni i politički aktivista i bivši predsednik Vojnog sindikata Srbije, pozvan u kragujevačku policiju po nalogu Osnovnog javnog tužioca u Kragujevcu. U toku je njegovo saslušanje. Više informacija tokom dana.… »
Vesti dana »
Priveden, pa pušten Piter Mendelson, bivši britanski ambasador u SAD
BBC News pre 29 minutajoš 17 povezanih
4 godine od početka rata u Ukrajini: Oko pola miliona stradalih i veliki gubici na obe strane
Nedeljnik pre 1 satjoš 14 povezanih
Ruska Spoljna obaveštajna služba: Velika Britanija i Francuska razmatraju transfer nuklearnog oružja Ukrajini
Euronews pre 9 minutajoš 14 povezanih
Stupile na snagu nove carine Donalda Trumpa od 10 odsto
Bloomberg Adria pre 19 minutajoš 14 povezanih