Povezane vesti
Vlaho Bukovac "Moj život": Promocija knjige velikog slikara i akademika u Novom Sadu
Večernje novosti 23.02.2026
U četvrtak, 26. februara 2026. godine u 19 časova, u Spomen-zbirci Pavla Beljanskog u Novom Sadu, biće održana promocija novog izdanja autobiografske knjige slikara i akademika, Vlaha Bukovca (1855.-1922.) „Moj život“, objavljene prošle godine u izdanju… »
Promocija autobiografske knjige Vlaha Bukovca "Moj život" u četvrtak u Beljanskom
Radio 021 23.02.2026
Promocija novog izdanja autobiografske knjige Vlaha Bukovca "Moj život", objavljene prošle godine u izdanju Akademske knjige iz Novog Sada, biće održana u četvrtak, 26. februara, u Spomen-zbirci Pavla Beljanskog. Svoju uzbudljivu biografiju Bukovac je… »
Vesti dana »
Francuska na nogama: Protesti srednjoškolaca proširili se na univerzitete, zabeleženi incidenti
Euronews pre 1 satjoš 27 povezanih
Đedović Handanović: Pregovori o prodaji NIS-a nisu propali, to potvrđuje i nova OFAK-ova licenca
Sputnik pre 2 satajoš 49 povezanih
Omogućeno elektronsko podnošenje zahteva za sticanje statusa roditelj-negovatelj
Euronews pre 6 satijoš 45 povezanih
Počela komemorativna šetnja u Novom Sadu povodom 23 meseca od pada nadstrešnice
Beta pre 37 minutajoš 17 povezanih
Velika borba Zvezde i Efesa - Dobrić igra odlično, ali su Džejms i Lojd razigrani
Nova pre 23 minutajoš 35 povezanih