Povezane vesti
Vlaho Bukovac "Moj život": Promocija knjige velikog slikara i akademika u Novom Sadu
Večernje novosti pre 26 dana
U četvrtak, 26. februara 2026. godine u 19 časova, u Spomen-zbirci Pavla Beljanskog u Novom Sadu, biće održana promocija novog izdanja autobiografske knjige slikara i akademika, Vlaha Bukovca (1855.-1922.) „Moj život“, objavljene prošle godine u izdanju… »
Promocija autobiografske knjige Vlaha Bukovca "Moj život" u četvrtak u Beljanskom
Radio 021 pre 25 dana
Promocija novog izdanja autobiografske knjige Vlaha Bukovca "Moj život", objavljene prošle godine u izdanju Akademske knjige iz Novog Sada, biće održana u četvrtak, 26. februara, u Spomen-zbirci Pavla Beljanskog. Svoju uzbudljivu biografiju Bukovac je… »
Vesti dana »
Ubedljiva pobeda tek sledi: Veličanstvena slika iz beogradske Arene, preko 30.000 ljudi dočekalo Vučića (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 1 satjoš 22 povezane
Ovo je tabela Superlige posle kiksa Partizana u Lučanima, crno-beli više nisu ni drugi, titula je izgubljena
Telegraf pre 16 minutajoš 32 povezane
Amerika razmatra smanjenje napada na Iran, Vučić kaže da Srbija ima dovoljno rezervi nafte i gasa
BBC News pre 1 satjoš 38 povezanih
Pogođen objekat u Iranu za razvoj nuklearnog oružja, tvrdi IDF
Politika pre 11 minutajoš 87 povezanih
Velika policijska akcija u Beogradu: Zaplenjeno više od 75 kilograma narkotika, osumnjičeni ćutali pred tužiocem
Dnevnik pre 2 satajoš 26 povezanih