Povezane vesti

"Malo mašte i puno ljubavi" Kasper poslušao Minu pa napravio doručak po njenom receptu - sve javno podelio

"Malo mašte i puno ljubavi" Kasper poslušao Minu pa napravio doručak po njenom receptu - sve javno podelio

Telegraf pre 17 sati
Mina Kostić i Mane Ćuruvija poznatiji kao Kasper proteklih meseci bili su jedan od najpopularnijih parova u javnosti. S obzirom da je njihova veza počela na neobičan način, javnost prati svaki njihov korak. Iako su reakcije na njihov vezu podeljene i ima… »
"Mene je našao na TikToku, Minu Kostić na Instagramu": Kasperova bivša razvezala jezik, trpela torturu mesec dana

"Mene je našao na TikToku, Minu Kostić na Instagramu": Kasperova bivša razvezala jezik, trpela torturu mesec dana

Mondo pre 19 sati
Bivša zadrugarka Dragana Spasojević prvi put je javno govorila o detaljima svoje veze sa Manetom Ćuruvijom Kasperom, verenikom pevačice Mine Kostić. Dragana je otkrila da o Kasperu, koji se nedavno vratio u Ameriku, nema lepo mišljenje, a objasnila je i… »
Doručak u Americi po receptu Mine Kostić: Kasper pokazao kako izgleda njegova jutarnja poslastica: Malo mašte i puno ljubavi…

Doručak u Americi po receptu Mine Kostić: Kasper pokazao kako izgleda njegova jutarnja poslastica: Malo mašte i puno ljubavi…

Kurir pre 21 sat
Mina Kostić i Kasper postali su jedni od najpraćenijih ljubavnih parova na domaćoj estradi. Pevačica i Mane Ćuruvija treenutno su razdvojeni, a ona sa nestrpljenjem čeka njegov povratak iz Amerike. Ljubavni par nedavno je najavio knjigu " Mi" koja će… »
"Trpela sam torturu mesec dana" Kasperova bivša verenica odlučila da progovori, evo kakvo mišljenje ima o Mini Kostić

"Trpela sam torturu mesec dana" Kasperova bivša verenica odlučila da progovori, evo kakvo mišljenje ima o Mini Kostić

Kurir pre 1 dan
Bivša zadrugarka Dragana Spasojević prvi put je javno govorila o detaljima svoje veze sa Manetom Ćuruvijom Kasperom, verenikom pevačice Mine Kostić. Dragana je otkrila da o Kasperu, koji se nedavno vratio u Ameriku, nema lepo mišljenje, a objasnila je i… »
"Napravio sam doručak po Mininom receptu" Kasper pokazao kako ga verenica savetuje 7.000 km daleko od njega: Slikao pet…

"Napravio sam doručak po Mininom receptu" Kasper pokazao kako ga verenica savetuje 7.000 km daleko od njega: Slikao pet…

Blic pre 1 dan
Njegov doručak se sastojao od jednostavnih i povoljnih namirnica poput trapista i čeri paradajza. Mina i Kasper zajedno pišu knjigu o svojoj vezi, a delove rukopisa dele sa pratiocima na društvenim mrežama. Odnos pevačice Mine Kostić i njenog verenika… »
"Trpela sam torturu" Kasperova bivša verenica više neće da ćuti, otkrila detalje odnosa i oplela po Mini: "Trebalo je da bude…

"Trpela sam torturu" Kasperova bivša verenica više neće da ćuti, otkrila detalje odnosa i oplela po Mini: "Trebalo je da bude…

Blic pre 1 dan
Rekla je da su se upoznali preko TikToka i bili u vezi na daljinu Kaže da je on upoznao njenu porodicu, kao i ona njegovu Veza Maneta Ćuruvije Kaspera i Mine Kostić intrigira javnost prethodnih meseci. Sada je bivša rijaliti učesnica Dragana Spasojević… »

Vesti dana »