Povezane vesti
"Malo mašte i puno ljubavi" Kasper poslušao Minu pa napravio doručak po njenom receptu - sve javno podelio
Telegraf pre 21 dana
Mina Kostić i Mane Ćuruvija poznatiji kao Kasper proteklih meseci bili su jedan od najpopularnijih parova u javnosti. S obzirom da je njihova veza počela na neobičan način, javnost prati svaki njihov korak. Iako su reakcije na njihov vezu podeljene i ima… »
"Mene je našao na TikToku, Minu Kostić na Instagramu": Kasperova bivša razvezala jezik, trpela torturu mesec dana
Mondo pre 22 dana
Bivša zadrugarka Dragana Spasojević prvi put je javno govorila o detaljima svoje veze sa Manetom Ćuruvijom Kasperom, verenikom pevačice Mine Kostić. Dragana je otkrila da o Kasperu, koji se nedavno vratio u Ameriku, nema lepo mišljenje, a objasnila je i… »
Doručak u Americi po receptu Mine Kostić: Kasper pokazao kako izgleda njegova jutarnja poslastica: Malo mašte i puno ljubavi…
Kurir pre 22 dana
Mina Kostić i Kasper postali su jedni od najpraćenijih ljubavnih parova na domaćoj estradi. Pevačica i Mane Ćuruvija treenutno su razdvojeni, a ona sa nestrpljenjem čeka njegov povratak iz Amerike. Ljubavni par nedavno je najavio knjigu " Mi" koja će… »
"Trpela sam torturu mesec dana" Kasperova bivša verenica odlučila da progovori, evo kakvo mišljenje ima o Mini Kostić
Kurir pre 22 dana
Bivša zadrugarka Dragana Spasojević prvi put je javno govorila o detaljima svoje veze sa Manetom Ćuruvijom Kasperom, verenikom pevačice Mine Kostić. Dragana je otkrila da o Kasperu, koji se nedavno vratio u Ameriku, nema lepo mišljenje, a objasnila je i… »
"Napravio sam doručak po Mininom receptu" Kasper pokazao kako ga verenica savetuje 7.000 km daleko od njega: Slikao pet…
Blic pre 22 dana
Njegov doručak se sastojao od jednostavnih i povoljnih namirnica poput trapista i čeri paradajza. Mina i Kasper zajedno pišu knjigu o svojoj vezi, a delove rukopisa dele sa pratiocima na društvenim mrežama. Odnos pevačice Mine Kostić i njenog verenika… »
"Trpela sam torturu" Kasperova bivša verenica više neće da ćuti, otkrila detalje odnosa i oplela po Mini: "Trebalo je da bude…
Blic pre 22 dana
Rekla je da su se upoznali preko TikToka i bili u vezi na daljinu Kaže da je on upoznao njenu porodicu, kao i ona njegovu Veza Maneta Ćuruvije Kaspera i Mine Kostić intrigira javnost prethodnih meseci. Sada je bivša rijaliti učesnica Dragana Spasojević… »
Vesti dana »
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji, Mićin tvrdi da je taj prostor zloupotrebljen
Beta pre 3 satajoš 40 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 25 minutajoš 26 povezanih
Zelenski kaže da se Ukrajina suočava sa nestašicom raketa zbog rata na Bliskom istoku
Serbian News Media pre 15 minutajoš 30 povezanih
Sa Azvirtom potpisan ugovor za izgradnju brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran
Insajder pre 2 satajoš 26 povezanih
Dron udario u američku ambasadu! Odjeknula eksplozija u Bagdadu, PVO sistemi nisu ništa mogli
Blic pre 2 satajoš 48 povezanih