Povezane vesti
Može li život u ratnoj zoni da izazove zavisnost od adrenalina
BBC News 24.02.2026
Neki Ukrajinci sada osećaju strah i zadovoljstvo tokom eksplozija, što psiholozi nazivaju „zavisnošću od adrenalina“. „U glavi sam svesna da su eksplozije opasne i strašne... ali u telu želim ponovo da ih osetim“, kaže Margarita. Četiri godine od… »
Može li život u ratnoj zoni da izazove zavisnost od adrenalina
Danas 24.02.2026
„U glavi sam svesna da su eksplozije opasne i strašne… ali u telu želim ponovo da ih osetim“, kaže Margarita. Četiri godine od početka ruske invazije, mnogi Ukrajinci prolaze kroz složene emocije. Granatiranje je postalo toliko uobičajeno da neki kažu da… »
'Uzbuđenje raste svakim granatiranjem': Može li život u ratnoj zoni da izazove zavisnost od adrenalina
NIN 24.02.2026
"U glavi sam svesna da su eksplozije opasne i strašne... ali u telu želim ponovo da ih osetim", kaže Margarita. Četiri godine od početka ruske invazije, mnogi Ukrajinci prolaze kroz složene emocije. Granatiranje je postalo toliko uobičajeno da neki kažu… »
'Uzbuđenje raste svakim granatiranjem': Može li život u ratnoj zoni da izazove zavisnost od adrenalina
Radio 021 24.02.2026
Neki Ukrajinci sada osećaju strah i zadovoljstvo tokom eksplozija, što psiholozi nazivaju „zavisnošću od adrenalina“. Getty Images Mnogi Ukrajinci su tokom četiri godine rata iskusili različita složena osećanja „U glavi sam svesna da su eksplozije… »
‘Uzbuđenje raste svakim granatiranjem’: Može li život u ratnoj zoni da izazove zavisnost od adrenalina
Danas 24.02.2026
„U glavi sam svesna da su eksplozije opasne i strašne… ali u telu želim ponovo da ih osetim“, kaže Margarita. Četiri godine od početka ruske invazije, mnogi Ukrajinci prolaze kroz složene emocije. Granatiranje je postalo toliko uobičajeno da neki kažu da… »
‘Uzbuđenje raste svakim granatiranjem’: Može li život u ratnoj zoni da izazove zavisnost od adrenalina
Južne vesti 24.02.2026
Getty Images Mnogi Ukrajinci su tokom četiri godine rata iskusili različita složena osećanja „U glavi sam svesna da su eksplozije opasne i strašne… ali u telu želim ponovo da ih osetim“, kaže Margarita. Četiri godine od početka ruske invazije, mnogi… »
Vesti dana »
Evropska demokratska partija pozdravila usvajanje rezolucije o Srbiji
Serbian News Media pre 2 satajoš 44 povezane
Vučić: Srbija ispunila uslove, ali nije bilo političke volje za otvaranje Klastera 3
Euronews pre 13 minutajoš 22 povezane
Trampu "gubljene vremena pregovaranje sa lažovima", odmah skočile cene nafte! Energetska tržišta reagovala na objavu da je prekid vatre SAD i Irana gotov
Kurir pre 5 satijoš 36 povezanih
'Ponosan sam na sve': Dalić više nije selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske
BBC News pre 1 satjoš 45 povezanih