Povezane vesti
Može li život u ratnoj zoni da izazove zavisnost od adrenalina
BBC News pre 1 dan
Neki Ukrajinci sada osećaju strah i zadovoljstvo tokom eksplozija, što psiholozi nazivaju „zavisnošću od adrenalina“. „U glavi sam svesna da su eksplozije opasne i strašne... ali u telu želim ponovo da ih osetim“, kaže Margarita. Četiri godine od… »
‘Uzbuđenje raste svakim granatiranjem’: Može li život u ratnoj zoni da izazove zavisnost od adrenalina
Južne vesti pre 1 dan
Getty Images Mnogi Ukrajinci su tokom četiri godine rata iskusili različita složena osećanja „U glavi sam svesna da su eksplozije opasne i strašne… ali u telu želim ponovo da ih osetim“, kaže Margarita. Četiri godine od početka ruske invazije, mnogi… »
'Uzbuđenje raste svakim granatiranjem': Može li život u ratnoj zoni da izazove zavisnost od adrenalina
NIN pre 1 dan
"U glavi sam svesna da su eksplozije opasne i strašne... ali u telu želim ponovo da ih osetim", kaže Margarita. Četiri godine od početka ruske invazije, mnogi Ukrajinci prolaze kroz složene emocije. Granatiranje je postalo toliko uobičajeno da neki kažu… »
'Uzbuđenje raste svakim granatiranjem': Može li život u ratnoj zoni da izazove zavisnost od adrenalina
Radio 021 pre 1 dan
Neki Ukrajinci sada osećaju strah i zadovoljstvo tokom eksplozija, što psiholozi nazivaju „zavisnošću od adrenalina“. Getty Images Mnogi Ukrajinci su tokom četiri godine rata iskusili različita složena osećanja „U glavi sam svesna da su eksplozije… »
‘Uzbuđenje raste svakim granatiranjem’: Može li život u ratnoj zoni da izazove zavisnost od adrenalina
Danas pre 1 dan
„U glavi sam svesna da su eksplozije opasne i strašne… ali u telu želim ponovo da ih osetim“, kaže Margarita. Četiri godine od početka ruske invazije, mnogi Ukrajinci prolaze kroz složene emocije. Granatiranje je postalo toliko uobičajeno da neki kažu da… »
Može li život u ratnoj zoni da izazove zavisnost od adrenalina
Danas pre 1 dan
„U glavi sam svesna da su eksplozije opasne i strašne… ali u telu želim ponovo da ih osetim“, kaže Margarita. Četiri godine od početka ruske invazije, mnogi Ukrajinci prolaze kroz složene emocije. Granatiranje je postalo toliko uobičajeno da neki kažu da… »
Vesti dana »
Srbija od 2012. do 2025. ostala bez 580.000 stanovnika, u januaru ove godine više umrlih nego rođenih
Jugmedia pre 51 minutajoš 20 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 26. februar: Sutra sunčano, temperatura do 14 stepeni
Beta pre 3 satajoš 27 povezanih
Posle odlikovanja i unapređenje: Danka Nešović pomoćnica ministra prosvete
Vreme pre 3 satajoš 9 povezanih
Statistika: Nastavlja se drastičan pad broja živorođenih i porast broja umrlih
Beta pre 2 satajoš 19 povezanih