Povezane vesti
Može li život u ratnoj zoni da izazove zavisnost od adrenalina
BBC News 24.02.2026
Neki Ukrajinci sada osećaju strah i zadovoljstvo tokom eksplozija, što psiholozi nazivaju „zavisnošću od adrenalina“. „U glavi sam svesna da su eksplozije opasne i strašne... ali u telu želim ponovo da ih osetim“, kaže Margarita. Četiri godine od… »
‘Uzbuđenje raste svakim granatiranjem’: Može li život u ratnoj zoni da izazove zavisnost od adrenalina
Južne vesti 24.02.2026
Getty Images Mnogi Ukrajinci su tokom četiri godine rata iskusili različita složena osećanja „U glavi sam svesna da su eksplozije opasne i strašne… ali u telu želim ponovo da ih osetim“, kaže Margarita. Četiri godine od početka ruske invazije, mnogi… »
Može li život u ratnoj zoni da izazove zavisnost od adrenalina
Danas 24.02.2026
„U glavi sam svesna da su eksplozije opasne i strašne… ali u telu želim ponovo da ih osetim“, kaže Margarita. Četiri godine od početka ruske invazije, mnogi Ukrajinci prolaze kroz složene emocije. Granatiranje je postalo toliko uobičajeno da neki kažu da… »
'Uzbuđenje raste svakim granatiranjem': Može li život u ratnoj zoni da izazove zavisnost od adrenalina
NIN 24.02.2026
"U glavi sam svesna da su eksplozije opasne i strašne... ali u telu želim ponovo da ih osetim", kaže Margarita. Četiri godine od početka ruske invazije, mnogi Ukrajinci prolaze kroz složene emocije. Granatiranje je postalo toliko uobičajeno da neki kažu… »
'Uzbuđenje raste svakim granatiranjem': Može li život u ratnoj zoni da izazove zavisnost od adrenalina
Radio 021 24.02.2026
Neki Ukrajinci sada osećaju strah i zadovoljstvo tokom eksplozija, što psiholozi nazivaju „zavisnošću od adrenalina“. Getty Images Mnogi Ukrajinci su tokom četiri godine rata iskusili različita složena osećanja „U glavi sam svesna da su eksplozije… »
‘Uzbuđenje raste svakim granatiranjem’: Može li život u ratnoj zoni da izazove zavisnost od adrenalina
Danas 24.02.2026
„U glavi sam svesna da su eksplozije opasne i strašne… ali u telu želim ponovo da ih osetim“, kaže Margarita. Četiri godine od početka ruske invazije, mnogi Ukrajinci prolaze kroz složene emocije. Granatiranje je postalo toliko uobičajeno da neki kažu da… »
Vesti dana »
Pavićević (ZLF): Predsednica parlamenta morala je da zakaže sednicu o nepoverenju Vladi
Beta pre 9 minutajoš 36 povezanih
uživo SAD blokiraju Ormuski moreuz, Iran upozorava na "opasne posledice" američkih poteza u Persijskom zalivu
NIN pre 1 satjoš 17 povezanih
(VIDEO) Prevozniku Jaćimoviću izgoreo autobus, on kaže da je namerno zapaljen
In medija pre 29 minutajoš 13 povezanih