Povezane vesti
Može li život u ratnoj zoni da izazove zavisnost od adrenalina
BBC News 24.02.2026
Neki Ukrajinci sada osećaju strah i zadovoljstvo tokom eksplozija, što psiholozi nazivaju „zavisnošću od adrenalina“. „U glavi sam svesna da su eksplozije opasne i strašne... ali u telu želim ponovo da ih osetim“, kaže Margarita. Četiri godine od… »
‘Uzbuđenje raste svakim granatiranjem’: Može li život u ratnoj zoni da izazove zavisnost od adrenalina
Južne vesti 24.02.2026
Getty Images Mnogi Ukrajinci su tokom četiri godine rata iskusili različita složena osećanja „U glavi sam svesna da su eksplozije opasne i strašne… ali u telu želim ponovo da ih osetim“, kaže Margarita. Četiri godine od početka ruske invazije, mnogi… »
Može li život u ratnoj zoni da izazove zavisnost od adrenalina
Danas 24.02.2026
„U glavi sam svesna da su eksplozije opasne i strašne… ali u telu želim ponovo da ih osetim“, kaže Margarita. Četiri godine od početka ruske invazije, mnogi Ukrajinci prolaze kroz složene emocije. Granatiranje je postalo toliko uobičajeno da neki kažu da… »
'Uzbuđenje raste svakim granatiranjem': Može li život u ratnoj zoni da izazove zavisnost od adrenalina
NIN 24.02.2026
"U glavi sam svesna da su eksplozije opasne i strašne... ali u telu želim ponovo da ih osetim", kaže Margarita. Četiri godine od početka ruske invazije, mnogi Ukrajinci prolaze kroz složene emocije. Granatiranje je postalo toliko uobičajeno da neki kažu… »
'Uzbuđenje raste svakim granatiranjem': Može li život u ratnoj zoni da izazove zavisnost od adrenalina
Radio 021 24.02.2026
Neki Ukrajinci sada osećaju strah i zadovoljstvo tokom eksplozija, što psiholozi nazivaju „zavisnošću od adrenalina“. Getty Images Mnogi Ukrajinci su tokom četiri godine rata iskusili različita složena osećanja „U glavi sam svesna da su eksplozije… »
‘Uzbuđenje raste svakim granatiranjem’: Može li život u ratnoj zoni da izazove zavisnost od adrenalina
Danas 24.02.2026
„U glavi sam svesna da su eksplozije opasne i strašne… ali u telu želim ponovo da ih osetim“, kaže Margarita. Četiri godine od početka ruske invazije, mnogi Ukrajinci prolaze kroz složene emocije. Granatiranje je postalo toliko uobičajeno da neki kažu da… »
Vesti dana »
Američki OFAK produžio MOL-u licencu za pregovore o kupovini NIS-a do 1. jula
RTV pre 52 minutajoš 46 povezanih
Pogledajte rešenja testova iz pet izabranih predmeta koje su polagali osmaci na maloj maturi
N1 Info pre 51 minutajoš 37 povezanih
Mi-snaga naroda: Izmene Mrdićevih zakona priznanje najsramnijeg zahvata u pravni sistem Srbije
Danas pre 7 minutajoš 25 povezanih
Novi rekordi čarobnjaka Mesija: Het-trik Alžiru za istoriju na šestom Mundijalu
BBC News pre 1 satjoš 103 povezane
Kvalifikacije za Ligu šampiona: Zvezda protiv pobednika meča Tre Fiori - Larn u drugom kolu
Newsmax Balkans pre 12 minutajoš 31 povezana