Povezane vesti

Šokiraće vas! Baka Prase otkrio koliko novca uzima, sve o saradnji sa Vojvodinom!

Šokiraće vas! Baka Prase otkrio koliko novca uzima, sve o saradnji sa Vojvodinom!

Kurir pre 11 sati
Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase šokirao je javnost u Srbiji objavom o tome da navija za FK Vojvodina. U podkastu kod Minje Miletić pod nazivom "Telcast", on je otkrio kako je sve počelo i za koliki iznos je angažovan u klubu. Baka Prase je na… »
Baka Prase prvi put progovorio o zaradi u FK Vojvodina, evo koliko novca uzima

Baka Prase prvi put progovorio o zaradi u FK Vojvodina, evo koliko novca uzima

Telegraf pre 12 sati
Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase šokirao je javnost u Srbiji objavom o tome da navija za FK Vojvodina. Snimak je brzo postao viralan, a vrlo brzo postao je jedan od glavnih promotera kluba. U podkastu kod Minje Ilić pod nazivom "Telcast", on je… »
„Zašto samo da se priča o Zvezdi i Partizanu“? Baka Prase otkrio kako je došao u Vojvodinu i zašto neće biti predsednik!…

„Zašto samo da se priča o Zvezdi i Partizanu“? Baka Prase otkrio kako je došao u Vojvodinu i zašto neće biti predsednik!…

Hot sport pre 21 sat
Sve krenulo od TikToka! Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, poslednjih meseci je u centru pažnje srpskog fudbala zbog svoje uloge jednog od promotera FK Vojvodina. Popularni jutjuber redovno je na utakmicama novosadskog kluba, a njegovi snimci sa… »
Evo zašto je Baka Prase ušao u srpski fudbal! Otkrio je pravu istinu, mnogi će se iznenaditi

Evo zašto je Baka Prase ušao u srpski fudbal! Otkrio je pravu istinu, mnogi će se iznenaditi

Kurir pre 20 sati
Baka Prase je totalno neočekivano postao najvažnija osoba kada je reč o promociji Vojvodine, redovan je na utakmicama ovog kluba, a u podkastu "Telcast" je govorio o ulasku u srpski fudbal. "Kako je došlo do toga? Moja devojka je iz Novog Sada, iz… »
Baka Prase prvi put progovorio zašto je ušao u Vojvodinu: "Bio sam zagrejan da postanem predsednik kluba"

Baka Prase prvi put progovorio zašto je ušao u Vojvodinu: "Bio sam zagrejan da postanem predsednik kluba"

Telegraf pre 22 sata
Jedna od glavnih tema srpskog fudbala u poslednjih nekoliko meseci jeste i ulazak poznatog Jutjubera, Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, kao jedan od glavnih promotera FK Vojvodina iz Novog Sada. On je sada prisutan gotovo na svakoj utakmici… »

Vesti dana »