Povezane vesti
"Vrištao sam od sreće što sam..." Grčki predstavnik na Evroviziji gostuje na PZE "Mama će plakati..."
Telegraf pre 3 sata
U revijalnom delu PZE 2026. godine tačnije u finalu u subotu, gledaoce očekuje veliko iznenađenje. Naime te večeri stiže jedan od velikih favorita ovogodišnjeg takmičenja u Beču. Akilas, pobednik festivala "Sing for Greece", biće gost u finalu PZE-a… »
"Vrištao sam od sreće što sam došao u Srbiju": Akilas, grčki predstavnik na Evroviziji gostuje na PZE 2026: "Mama će plakati…
Blic pre 5 sati
Akilas, pobednik “Sing for Greece” i jedan od favorita za Evroviziju 2026, biće specijalni gost u finalu PZE 2026 u Beogradu. Inspiraciju crpi iz grčke tradicije i svetskog pop zvuka, planira novi album, i sanja o duetu sa Verkom Serdučkom, dok dolazak u… »
Predstavnik Grčke Akilas za RTS: Od detinjstva sanjam Evroviziju; finalisti PZE, srećno!
RTS pre 8 sati
Pevač Akilas koji predstavlja Grčku na ovogodišnjoj „Pesmi Evrovizije“ stigao je u Beograd, gde će u revijalnom delu finala „Pesme za Evroviziju“ izvesti numeru "Ferto". Uoči nastupa pred srpskom publikom, Akilas za RTS kaže da ne želi da se opterećuje… »
Pa, sve smo ovo već gledali! Učesnicima PZE 2026 ponestalo ideja, pa ih "pozajmili" od kolega: Originalnost im nije jača strana…
Kurir pre 14 sati
Tokom dve polufinalne večeri Srbija je birala svoje finaliste na Pesmi za Evroviziju, a pobednik će biti odlučen u velikom finalu u subotu 28. februara. Tada ćemo saznati ko će predstavljati Srbiju u Beču. Jedan detalj je tokom takmičenja svima zapao za… »
Najskuplja srpska pesma nije uspela da ode na Evroviziju: Pevačicu koštala kao Svetog Petra kajgana, a onda se desio skandal
Kurir pre 15 sati
U subotu 28. februara 14 takmičara boriće se za kartu za Beč, gde će imati priliku da predstavlja Srbiju na popularnom takmičenju Evrovizija. Dve polufinalne večeri takmičenja Pesma za Evorviziju bile su napete, a mnogi su ostali razočarani što njihovi… »
Oni su prošli u finale PZE 2026: Pet učesnika ispalo iz drugog polufinala, voditeljke saopštile rezultate - Brat Pelin i Harem…
Blic pre 21 sat
Sedam takmičara iz drugog polufinala prošlo je u finale. Voditeljke Dragana Kosjerina i Kristina Radenković najavile su finale 28. februara. U večerašnjem drugom polufinalu PZE 2026 imali smo prilike da vidimo 12 nastupa, dok su žiri i publika odlučili… »
PZE 2026: Izabrani svi finalisti
Danas pre 21 sat
Nakon održane dve polufinalne večeri, poznato je svih 14 finalista takmičenja PZE 2026. Iz drugog polufinala PZE u finale su se plasirali sledeći takmičari: -Geminni – Brat Pelin – Zona – LU – KA – LAVINA – Jack Lupino – Harem Girls x Ivana Da podsetimo… »
Evrovizijska senzacija stiže u Srbiju: Grčki predstavnik Akylas specijalni gost finala PZE 2026
Danas pre 1 dan
Nakon što je Srbija izabrala prvih sedam finalista „Pesme za Evroviziju 2026“ i dok sa nestrpljenjem iščekujemo prenos drugog polufinala, potvrđeno je da u Beograd za veliko finale stiže jedan od favorita ovogodišnjeg takmičenja u Beču. Akylas… »
Vesti dana »
Policija u Podgorici pretresa imovinu brata bivšeg predsednika Crne Gore Mila Đukanovića
Serbian News Media pre 57 minutajoš 31 povezana
Nastavljaju se bloakade, poljoprivrednici čekaju poziv iz Vlade Srbije
Ozon press pre 9 satijoš 19 povezanih
Proglašena izborna lista "Glas mladih opštine Kula" sa 37 kandidata za odbornike
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 27 povezanih
Ataman posle meča sijao od sreće: "Ovo je istorija za Tursku, došao sam privatnim letom u dva ujutru"
Nova pre 11 minutajoš 27 povezanih