Povezane vesti

Dr Popević: Dačić na mehaničkoj ventilaciji 48 sati, stanje trenutno stabilno

Dr Popević: Dačić na mehaničkoj ventilaciji 48 sati, stanje trenutno stabilno

N1 Info pre 44 minuta
Pomoćnik direktora Klinike za pulmologiju Spasoje Popević ponovio je da je zdravstveno stanje ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića trenutno stabilno, ali da je isuviše rano za bilo kakve prognoze, javlja RTS. Popević je novinarima ispred Klinike za… »
Vučić obišao Dačića: Ministar se nalazi na mehaničkoj ventilaciji

Vučić obišao Dačića: Ministar se nalazi na mehaničkoj ventilaciji

Nova pre 35 minuta
Pomoćnik direktora Klinike za pulmologiju Spasoje Popević ponovio je da je zdravstveno stanje ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića trenutno stabilno, ali da je isuviše rano za bilo kakve prognoze, javlja RTS. Popević je novinarima ispred Klinike za… »
Vučić po povratku iz Kazahstana posetio Dačića u bolnici

Vučić po povratku iz Kazahstana posetio Dačića u bolnici

Sputnik pre 45 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je večeras, po povratku iz Kazahstana, ministra unutrašnjih poslova Ivicu Dačića. Vučić je posetio Dačića zajedno sa ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarom, ministrom finansija Sinišom Malim i pomoćnikom… »
Popević: Dačić 48 sati na mehaničkoj ventilaciji; Vučić: Razumeo sam da su parametri nešto bolji

Popević: Dačić 48 sati na mehaničkoj ventilaciji; Vučić: Razumeo sam da su parametri nešto bolji

RTS pre 44 minuta
Pomoćnik direktora Klinike za pulmologiju dr Spasoje Popević ponovio je da je zdravstveno stanje potpredsednika Vlade i ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića trenutno stabilno, ali da je isuviše rano za bilo kakve prognoze. Popević je u izjavi… »
Vučić po dolasku iz Kazahstana posetio Dačića: Suviše je rano za prognoze, parametri su bolji

Vučić po dolasku iz Kazahstana posetio Dačića: Suviše je rano za prognoze, parametri su bolji

Euronews pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić po dolasku iz Kazahstana odmah je otišao u Klinički centar Srbije gde je posetio ministra unutrašnjih poslova Ivicu Dačića. Predsednik Vučić nalazio se ispred Kliničkog centra Srbije zajedno sa Zlatiborom Lončarom, kao… »
"Stanje je trenutno stabilno, rano je za prognoze": Vučić posetio Dačića po povratku iz Kazahstana

"Stanje je trenutno stabilno, rano je za prognoze": Vučić posetio Dačića po povratku iz Kazahstana

Mondo pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić po povratku iz Kazahstana je posetio potpredsednika Vlade i ministra unutrašnjih poslova Ivicu Dačića u Kliničkom centru Srbije, gde je Dačić hospitalizovan zbog ozbiljnog zdravstvenog stanja i upale pluća. "On je na… »
Predsednik Srbije posetio je Ivicu Dačića. Oglasio se Vučić iz Kliničkog centra Srbije: Isuviše je rano...

Predsednik Srbije posetio je Ivicu Dačića. Oglasio se Vučić iz Kliničkog centra Srbije: Isuviše je rano...

Dnevnik pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, pošto je stigao iz Kazahstana, odmah posetio ministra unutrašnjih poslova Ivicu Dačića. Kako javlja Informer, Vučić se nalazio ispred Kliničkog centra Srbije zajedno sa Zlatiborom Lončarom, kao i pomoćnikom… »
Vučić se javio iz Kliničkog centra Srbije: Ovo je rekao o zdravstvenom stanju Ivice Dačića

Vučić se javio iz Kliničkog centra Srbije: Ovo je rekao o zdravstvenom stanju Ivice Dačića

Telegraf pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, pošto je stigao iz Kazahstana, odmah posetio ministra unutrašnjih poslova Ivicu Dačića. Predsednik Vučić nalazio se ispred Kliničkog centra Srbije zajedno sa Zlatiborom Lončarom, kao i pomoćnikom direktora za… »
Pomoćnik direktora Klinike za pulmologiju: Zdravstveno stanje Dačića stabilno, sprovodi se dopunska dijagnostika

Pomoćnik direktora Klinike za pulmologiju: Zdravstveno stanje Dačića stabilno, sprovodi se dopunska dijagnostika

RTS pre 3 sata
Zdravstveno stanje Ivica Dačića, potpredsednika Vlade Srbije, ministra unutrašnjih poslova i predsednika Socijalističke partije Srbije, nepromenjeno je i za sada je stabilno, izjavio je pomoćnik direktora Klinike za pulmologiju Spasoje Popević i naglasio… »
Lekar: „Dačićevo stanje nepromenjeno i stabilno, radimo dodatne testove“

Lekar: „Dačićevo stanje nepromenjeno i stabilno, radimo dodatne testove“

Serbian News Media pre 2 sata
Pomoćnik direktora Klinike za pulmologiju Univerzitetskog kliničkog centra Srbije Spasoje Popević, lekar zadužen za lečenje ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića, izjavio je danas da je stanje ministra koji je hospitalizovan zbog upale oba plućna… »
Lekar o Dačićevom zdravstvenom stanju: Sprovode se dopunski testovi

Lekar o Dačićevom zdravstvenom stanju: Sprovode se dopunski testovi

Radio 021 pre 5 sati
Zdravstveno stanje potpredsednika Vlade Srbije i predsednika SPS-a Ivice Dačića je nepromenjeno i za sada je stabilno, izjavio je pomoćnik direktora Klinike za pulmologiju Spasoje Popević. On je naveo da se sprovode dopunski dijagnostički testovi… »

Insajder pre 6 sati
Zdravstveno stanje potpredsednika Vlade Srbije i predsednika SPS-a Ivice Dačića je nepromenjeno i za sada je stabilno, izjavio je pomoćnik direktora Klinike za pulmologiju Spasoje Popević i dodao da se sprovode dopunski dijagnostički testovi. "Njegovo… »
Lekar o Dačićevom zdravstvenom stanju: Sprovode se dopunski dijagnostički testovi

Lekar o Dačićevom zdravstvenom stanju: Sprovode se dopunski dijagnostički testovi

N1 Info pre 6 sati
Zdravstveno stanje potpredsednika Vlade Srbije i predsednika SPS-a Ivice Dačića je nepromenjeno i za sada je stabilno, izjavio je pomoćnik direktora Klinike za pulmologiju Spasoje Popević i dodao da se sprovode dopunski dijagnostički testovi. "Njegovo… »
Pomoćnik direktora za pulmologiju: Dačićevo zdravstveno stanje nepromenjeno i stabilno

Pomoćnik direktora za pulmologiju: Dačićevo zdravstveno stanje nepromenjeno i stabilno

NIN pre 6 sati
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić (60) nalazi se u jedinici intenzivnog lečenja Klinike za pulmologiju Kliničkog centra Srbije, gde je priključen na mehaničku ventilaciju. Pomoćnik direktora Klinike za pulmologiju UKCS… »
"Nepromenjeno je" najnovije informacije o zdravstvenom stanju Ivice Dačića

"Nepromenjeno je" najnovije informacije o zdravstvenom stanju Ivice Dačića

Blic pre 6 sati
Zbog stabilizacije stanja, lekari su mogli da sprovedu dodatne dijagnostičke testove Dačić je ranije javno govorio o svojim zdravstvenim problemima Stanje Ivice Dačića, ministra unutrašnjih poslova, je nepromenjeno i stabilno, izjavio je pomoćnik… »
"Sproveli smo dopunske testove": Doktor iz Kliničkog centra Srbije otkrio u kakvom je stanju Ivica Dačić

"Sproveli smo dopunske testove": Doktor iz Kliničkog centra Srbije otkrio u kakvom je stanju Ivica Dačić

Mondo pre 6 sati
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić završio je u bolnici u sredu 25. februara zbog zapaljenja oba plućna krila, a danas se u 17 časova javnosti kratko obratio pomoćnik direktora za pulmologiju Spasoje Popević. Naveo je… »
Najnovije informacije o zdravstvenom stanju Dačića Popević: Nepromenjeno je, sprovodi se dopunska dijagnostika

Najnovije informacije o zdravstvenom stanju Dačića Popević: Nepromenjeno je, sprovodi se dopunska dijagnostika

Dnevnik pre 6 sati
BEOGRAD: Zdravstveno stanje potpredsednika Vlade Srbije i predsednika SPS-a Ivice Dačića je nepromenjeno i za sada je stabilno, izjavio je pomoćnik direktora Klinike za pulmologiju Spasoje Popević i dodao da se sprovode dopunski dijagnostički testovi… »
Lekar: Dačićevo stanje nepromenjeno i stabilno, radimo dodatne testove

Lekar: Dačićevo stanje nepromenjeno i stabilno, radimo dodatne testove

Nova pre 6 sati
Pomoćnik direktora Klinike za pulmologiju Univerzitetskog kliničkog centra Srbije Spasoje Popević, lekar zadužen za lečenje ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića, izjavio je danas da je stanje ministra koji je hospitalizovan zbog upale oba plućna… »
"Vrlo sam zabrinut": Vučić iz Kazahstana poslao poruku o Dačiću

"Vrlo sam zabrinut": Vučić iz Kazahstana poslao poruku o Dačiću

Pravda pre 10 sati
Predsednik Aleksandar Vučić obratio se javnosti iz Kazahstana, gde je danas u poseti. Vučić se prilikom obraćanja osvrnuo i na stanje potpredsednika Vlade Ivice Dačića. - Vrlo sam zabrinut za stanje Ivice Dačića, sve drugo ide dobro - rekao je Vučić. -… »
Vučić: „Vrlo sam zabrinut za zdravstveno stanje Ivice Dačića“

Vučić: „Vrlo sam zabrinut za zdravstveno stanje Ivice Dačića“

Serbian News Media pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas izjavio u Astani da je „vrlo zabrinut“ za zdravstveno stanje ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića koji je hospitalizovan u Beogradu zbog upale oba plućna krila. Vučić je novinarima iz Srbije koji ga prate… »
Vučić: Vrlo sam zabrinut za zdravstveno stanje Ivice Dačića

Vučić: Vrlo sam zabrinut za zdravstveno stanje Ivice Dačića

Radio 021 pre 10 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, tokom boravka u Astani, da je vrlo zabrinut za zdravstveno stanje ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića. Po Vučićevim rečima, u stalnom je kontaktu sa ministrom zdravlja Zlatiborom Lonačerom u vezi sa… »
Vučić: Veoma sam zabrinut za Dačićevo stanje, očekivale su se brže promene na bolje

Vučić: Veoma sam zabrinut za Dačićevo stanje, očekivale su se brže promene na bolje

Euronews pre 10 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zdravstveno stanje potpredsednika Vlade Srbije i predsednika SPS-a Ivice Dačića stabilno, ali da su se očekivale brže promene na bolje te da postoji bojazan da postoji još nešto što lekari ne vide. "Da… »
"Očekivali smo bolje i brže promene", Vučić o stanju Ivice Dačića: "Plašimo se da ima još nešto, veoma sam zabrinut"

"Očekivali smo bolje i brže promene", Vučić o stanju Ivice Dačića: "Plašimo se da ima još nešto, veoma sam zabrinut"

Blic pre 11 sati
Vučić kaže da je u stalnom kontaktu sa ministrom zdravlja i planira posetu bolnici po povratku u zemlju Trenutno boravi u Kazahstanu, gde mu je uručen orden Zlatnog orla Veoma sam zabrinut zbog zdravstvenog stanja Ivice Dačića, rekao je predsednik Srbije… »
Vučić: Vrlo sam zabrinut za stanje Ivice Dačića

Glas Zaječara pre 11 sati
Vrlo sam zabrinut za stanje Ivice Dačića, ovo sve ostalo ide dobro, rekao je Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, u izjavi za srpske medije u Astani, gde se nalazi u višednevnoj poseti Kazahstanu. Što se Ivice Dačića tiče, ja sam u stalnom kontaktu sa… »

Danas pre 11 sati
Vrlo sam zabrinut za stanje Ivice Dačića, ovo sve ostalo ide dobro, rekao je Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, u izjavi za srpske medije u Astani, gde se nalazi u višednevnoj poseti Kazahstanu. Što se Ivice Dačića tiče, ja sam u stalnom kontaktu sa… »
"Plašimo se da ima još nešto što ne vidimo": Vučić progovorio o Dačićevom stanju

"Plašimo se da ima još nešto što ne vidimo": Vučić progovorio o Dačićevom stanju

Mondo pre 11 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti iz Astane, gde se nalazi u zvaničnoj poseti Kazahstanu. "Danas smo završili, imali smo odlične plodotvorne razgovore sa predsednikom Tokajevim i premijerom Bektemovim. Sada nas očekuje odlazak u… »

Vesti dana »